mnie akurat najbardziej interesuje najnowsza wersja DPP
czy jest dostępna do ściągnięcia?
X
-
-
-
dobra robota
Ale i tak nie zmienie zdania jak narazie co do 450ki ... roznica w cenie jest tak nie wielka ze lepiej kupic 40ke :P
Najbardziej boli mnie jedno, rozklad przyciskow i LCD, duzy ale o takiej samej rozdzilczosci co w poprzednich modelach, a przez wielkosc tylna scianka stracila ergonomie ... :/ a co gorsza w 40D jest to samo
50D 10-22 50 f1.8 24-75 f2.8 70-300 580 EX IIKomentarz
-
Na razie są tylko instrukcje w pdf na usa.canon.com. Chyba największe nowości w DPP to kolekcje fotek i wyświetlanie dodatkowych danych autorskich. Niestety ciągle brak rotacji (poza kątami prostymi). No i rozszerzono liczbę korygowanych szkieł do bodaj 41, w tym 17-85 IS.Ostatnio edytowany przez ewg; 7397.Komentarz
-
-
Teraz już wiem, czego potrzeba prawdziwemu pro
Czerwonego paska :-)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Ściągnąłem nowe DPP, więc jednak się da ;-) Szkoda, że korekcja nie dla 350D. Jakoś autorzy PTLens i masy innych programów nie widzieli problemów, a Canon się wypiął na mój sprzęt. Mogli już takich numerów nie wycinać.Komentarz
-
Komentarz
-
zgodnie z obietnicą, kilka przykładowych zdjęć z 450tki - full JPG
Komentarz
-
A można prosić o wrzucenie jakiegoś wycinka 100% z iso 1600?
Puzzle Canona: 50/1.8, 3 kawałki, od lat 6.Komentarz
-
Dobrze dobrze
nadal nie udalo mi sie go przetestowac w normalnych warunkach, po ciemku troszke sie gubi i ostrze za/przed ale w tych samych warunkach eLeczka robila to samo wiec wysztko ok 
P.S ... jak masz dostep do 350D/400D to moze wrzuc zdjecia na stanardowych ustawieniach o takich samych parametrach i tej samej sceny na roznych iso ?:P Ciekaw jestem czy ta 450ka to faktycznie takie cudo
-
To może już lepiej porónywać do 40D, bo wygąda na to, że te dwie puszki które wymieniłeś nie mają startu do 450D
.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
No wlasnie nie jestem tego taki pewien :P 40ka to spodziewany poziom jakosci zdjec ale przedewszystkim komfort uzytkowania, dokupujac do 450ki orginalnego gripa wydajemy wiecej niz na 40ke
-
-
A no nie mam, niestety...
Można.
Link do paczusi oryginałów z iso: 400, 800 i 1600
Podziękował
Komentarz
-
no właśnie dlaczego oni nie dodadzą rotacji przy kadrowaniu?!!! takie proste rozwiązanie a cieszy...Miłego dniamoja wwwKomentarz
Komentarz