Zamieszczone przez thorin
X
-
-
a we warszawie 70-200 f2,8 L ISZamieszczone przez birezMyslisz minimalistycznie - w Genewie do pomacania jest jeszcze 1Dmk2N
Komentarz
-
no to w Genewie też się to szkiełko znajdzieZamieszczone przez thorina we warszawie 70-200 f2,8 L IS

Plus kilka innych którymi bym się chetnie pobawił....5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC
Następnym razem jak będę w Luzernie to się odezwę
Także będę Cię molestował
5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC
Trzeba by kogos z czyms takim namierzyc...
Komentarz
-
"Not 75-300 100-300"Zamieszczone przez thorinmasz na mysli takiego sprzeta Birez ?
Kurde, a myślałem, że tylko gitary jako 'Ibanez nie telecaster nie strat nie marshall nie laboga' sprzedają
Komentarz
-
hiehie, dobreZamieszczone przez thorin
Tanie, biale i nawet czerwony pasek ma - do wyrywania lasek bedzie w sam raz
Komentarz
-
Birez a gdzie takie laski znajdziesz, że na tanie, białe i z czerwonym paskiem można złapać??
5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
Danish wydaje mi sie ze laski nie beda widzialy roznicy miedzy tym tanim a tym drogim bialym obiektywem, tak bardzo jej nie beda chcialy zauwazyc ze im nie bedzie nawet robic roznicy czy to jest 70-200mm f2,8 IS L czy kit 18-55mm
nasze hobby jest tak rzadkie ze niestety mozna tylko uslyszec czasem obelge w stylu "o lustrzanka cyfrowa... sony"
Komentarz
-
Może już nie jest tak rzadkie skoro ludzie zostawiają w knajpie na stołku na pastwę losu nową lustrzankę cyfrową
Chyba że barmanka poczytała o tej nowej 10-ciomegowej "cyberlustrzance" soniacza
i chciała zabłysnąć
Fakt faktem, ze osoby nieinteresujace sie fotografia nie rozrozniaja lustrzanki od dalmierza - no bo z ich punktu widzenia, to co za roznica - tez aparat, tez zdjecia robi. I wydaje mi sie to normalne. W innych dziedzinach my tez lezymy - kto np. wie jaka jest roznica miedzy strzalem do regimentu z broni palnej a z luku ?
(WFB Rulez
)
EDIT: A tak bardzien on topic - przypomnialeo mi sie wlasnie jak usilowalem wytlumaczyc osobie nieobeznanej z fotografia roznice pomiedzy lustrzanka a innym sprzetem. Z dalmierzem jeszcze mi jakos poszlo ale jak doszedlem do roznicy pomiedzy kompaktem cyfrowym a dslr to sie nie lada napocilem. ("no bo przeciez w kompakcie tez widac to co widzi obiektyw"). A caly wyklad zostal podsumowany: "No, czyli to tak na prawde to samo, tylko ze lepsze". No niby tak...
Granica jest wiec plynna
Ostatnio edytowany przez birez; 1833.Komentarz
-
Zamieszczone przez birezkto np. wie jaka jest roznica miedzy strzalem do regimentu z broni palnej a z luku ?
(WFB Rulez
)
O ile dobrze pamietam (a bylo to ladne pare lat temu) to nie liczac jakichs specjalnych jednostek - nie mozna w tej samej turze ruszyc sie i strzelic z broni palnej
Komentarz
-
SzakunecZamieszczone przez VitezO ile dobrze pamietam (a bylo to ladne pare lat temu) to nie liczac jakichs specjalnych jednostek - nie mozna w tej samej turze ruszyc sie i strzelic z broni palnej
tego nie pamietalem.
Generalnie moje powyzsze twierdzenie nie dotyczy omnibusow
Komentarz
-
Tylko nie zapomnij dołączyć grafiku z rozpiską weekendów, w które tam jesteśZamieszczone przez muflonJa niezmiennie zapraszam
Komentarz
Komentarz