Też kupuje plecak i mam pytanie co myślicie o tym ciekawe chyba moim zdaniem ... dodam 1 body z gripem i raczej małe szkła m42 .... :
X
-
Tagi: Brak
-
hm.. ciekawe czy takie na jedo ramię są wygldne.. jak masz troche sprzętu w nim to przypadkiem nie będzie ciążyć? to tak samo jak torba IMO.. jak noszę na ramieniu to po pewnym czasie czuję jej ciężar.. nie lepiej standardowy placak? -
Komentarz
-
No przykro slyszec bo bardzo mi sie ten plecaczek podobal - ale jesli 300D + grip sie nie miesci to odpada
D.C.Komentarz
-
Zamieszczone przez yogi-bearhm.. ciekawe czy takie na jedo ramię są wygldne.. jak masz troche sprzętu w nim to przypadkiem nie będzie ciążyć? to tak samo jak torba IMO.. jak noszę na ramieniu to po pewnym czasie czuję jej ciężar.. nie lepiej standardowy placak?
no właśnie w ten sie chyba mieści (sling Shot )
koledze chodziło o inne ....Komentarz
-
Czytam te posty ktorys juz raz i jakos do konca nie jestem przekonany czy 300D+grip do niego wejdzie. Moze ktos kto posiada ten plecak jednoznacznie sie wypowie jak sie sprawdza w praktyce i jak z jego pojemnoscia.Zamieszczone przez popmartno właśnie w ten sie chyba mieści (sling Shot )
koledze chodziło o inne ....
Pozdrawiam,
D.C.Komentarz
-
Mam model 100 tego plecaka i 300d wchodzi z gripem jak to mówią- na styk.Do modelu 200 powinno być ok.Komentarz
-
A generalnie jak oceniasz ten plecaczek? Noszenie na jednym ramieniu nie sprawia problemow? Sprawdza sie w praktyce?Zamieszczone przez Grzegorz GMam model 100 tego plecaka i 300d wchodzi z gripem jak to mówią- na styk.Do modelu 200 powinno być ok.
D.C.Komentarz
-
-
Noszenie jeszcze nie sprawdzone ,mam go od paru dni i jestem przeziembiony więc nie mogę wyjść ale na plecach leży dość wygodnie.Fajny patent z przesuwaniem tył -przód . W pozycji z przodu aparat jest łatwy do wyjęcia -dokładnie tak jak na zdjęciach reklamowych.http://www.lowepro.com/Products/Slin...ot_100_AW.aspxZamieszczone przez dgcrackerA generalnie jak oceniasz ten plecaczek? Noszenie na jednym ramieniu nie sprawia problemow? Sprawdza sie w praktyce?
D.C.Komentarz
-
jedyny bol ze nie wejdzie Ci tam np body + 70-400L, czasami boli ramie od noszenia sprzetu, a tak jest OK.Komentarz
-
mowilem raczej m42 czyli małe stałki a później stałki canonaZamieszczone przez esenpejedyny bol ze nie wejdzie Ci tam np body + 70-400L, czasami boli ramie od noszenia sprzetu, a tak jest OK.Komentarz
-
mam juz relacje z 4 godzin chodzenia z nim - jak dla mnie REWELACJA
300d+grip- idealnie wchodzi nawet z dużym obiektywem sporo miejsca jak dlamnie aha i bałem sie tego że będzie ramie boleć nic z tego ten mały dodatkowy paseczek spełnia lux swoją rolę, i przenosi dużą część ciężaru na klate.Ostatnio edytowany przez popmart; 3267.Komentarz
-
Po pierwszym małym wypadzie potwierdzam słowa kolegi -REWELACJA-prawie można zapomnieć że ma się coś na plecachKomentarz
-
ja uzywałem czegos podobnego, od tamraca, chyba velocity model 9
po 2 dniach nad morzem miałem dość, plecak był pozyczony od kumpla
kumpel go nie uzywa
z tego samego powodu
jest nie funkcjonalny i małowygodny
jakoś ja akurat teraz takie wynalazki omijam
ale gdyby sie faktycznie okazał
wygodny to gratulacje
aa wsadzone ja miałem body,kita, 28-135, 70-200, pierscienie makro, data bank
pozdrawiamun point c'est toi
fotki są tu: http://www.asfalt.net.pl/main.aspx?page=3&uid=10Komentarz