Izerki są po prostu rewelacyjne. Zjeździłem je całe na rowerze (polskie i czeskie), oczywiście często z plecakiem fotograficznym. Na noclegi polecam schroniska Orle, lub jeszcze lepiej Chatka Górzystów (tu klimat jest rewelacyjny). Jakby się dogodny termin trafił, to na Izerki może bym się też skusił...
X
-
-
Już od 22.12.2006 będe w rodzinnym domu
Karkonosze, Rudawy Janowickie, Izery i Góry Kaczawskie a w środku moje mieszkanko z widokiem na Śnieżne Kotły i Śnieżkę
Już nie mogę się doczekać.
Podeślę Wam linka do fotek które zrobię w święta i po świętach
A zaliczę Szklarską, Karpacz, Górę Szybowcową, Chojnik, potem wybiorę się gdzieś wyżej, na Samotnię, może Śnieżkę. Generalnie będzie rewelacyjnie
A wszędzie będzie ze mna mój aparat.
No i może namówię kuzyna (nikoniarza) na wycieczke do Czech
Komentarz
-
-
-
no widzisz , myślę bardziej o Goerlitz, bo to miasto architektonicznych sensacji, ale szanse na spotkanie rosną, bo w Cieplicach mam bliską rodzinę, często też odwiedzam Sobieszów (współpracująca firma) hmmmm fajnie się zapowiada..
Komentarz
-
ja bym się chętnie pisał na okolice Trójmiasta
- w końcu trzeba pojechać na jakiś zjazd
20d + kit + sigma 70-300 APO DG + CF1G PRETEC Cheetah + Plecaczel
Komentarz
-
Mateusz Moskalik
http://www.arktyka.org.pl, http://www.wild-arctic.eu
Canon 5D + obudowa Ikelite + Ikelite DS51, , , statywy GIOTTO's, plecaki Lowepro, skrzynie transportowe PELIKomentarz
-
EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8 | EF 24-105/4 | EF 70-200/2.8| EF 100-400/4.5-5.6 | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4 | EF 135/2| EF 100/2.8 Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
Komentarz
-
-
Co masz na mysli pisząć Tripolis? Na nasze miasto mówią Tricity ale może, jestem nie w temacie.EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8 | EF 24-105/4 | EF 70-200/2.8| EF 100-400/4.5-5.6 | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4 | EF 135/2| EF 100/2.8 Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
Komentarz
-
-
:rolleyes: Kurcze a mnie się zawsze marzyła wyprawa szlakiem Orlich Gniazd - tyle że w week end to może być ciut mało czasu.:-(
A co szanowni Państwo powiecie na Dolinę Prądnika
- Ojców, Pieskowa Skała, Grota Łokietka, Jaskinia ciemna - przez 2 dni można to złazić wzdłóż i w szerz z prawj na lewą i na odwót
A w okolicach W-wy to bym jeszcze zaproponował Zamek w Czersku i dolinę Wisły na wysokości Góry Kalwarii a jak ktoś ma zamiłowania militarystyczne to MAgnuszew (okopy, jakieś działa, czołgi etc):-P
(sztuka nie ma wroga, chyba że w ignorancie
)
- słabym głosem zapytała Małgorzata. - - zachrypiał -
. "Mistrz i Małgorzata" M BułhakowKomentarz
-
Dolina Wisły była tematem jednego z ostatnich tegorocznych plenerów. A samochodem udało mi się w 2 dni zwiedzić Oświęcim i w zasadzie wszystkie Orle Gniazda (te prawie 2 razy, bo w pewnej chwili stwierdziłem, że zerwała się perforacja filmu i musiałem powtarzać ujęcia - to były czasy, co?):rolleyes: Kurcze a mnie się zawsze marzyła wyprawa szlakiem Orlich Gniazd - tyle że w week end to może być ciut mało czasu.:-(
A co szanowni Państwo powiecie na Dolinę Prądnika
- Ojców, Pieskowa Skała, Grota Łokietka, Jaskinia ciemna - przez 2 dni można to złazić wzdłóż i w szerz z prawj na lewą i na odwót
A w okolicach W-wy to bym jeszcze zaproponował Zamek w Czersku i dolinę Wisły na wysokości Góry Kalwarii a jak ktoś ma zamiłowania militarystyczne to MAgnuszew (okopy, jakieś działa, czołgi etc):-P
Canon EOS 20D w ręku, w torbie lub na statywie...
... to tylko narzędzie wspomagające (lub nie) umiejętności pstrykaczaKomentarz
-
Samochodem fakt - się da:-) Ale nie doceniasz towarzystwa CanonierówDolina Wisły była tematem jednego z ostatnich tegorocznych plenerów. A samochodem udało mi się w 2 dni zwiedzić Oświęcim i w zasadzie wszystkie Orle Gniazda (te prawie 2 razy, bo w pewnej chwili stwierdziłem, że zerwała się perforacja filmu i musiałem powtarzać ujęcia - to były czasy, co?)
W Krakowie dojście z rynklu na kopiec zajęło nam chyba ze 4 godziny a i tak nie wszyscy tam dotarli - jak znam tą "bandę":-D to przy jednym z zamków by się zeszło z pól dnia
(sztuka nie ma wroga, chyba że w ignorancie
)
- słabym głosem zapytała Małgorzata. - - zachrypiał -
. "Mistrz i Małgorzata" M BułhakowKomentarz
-
Znam - z reguły szybko migawka się zużywa... i wątroba
Canon EOS 20D w ręku, w torbie lub na statywie...
... to tylko narzędzie wspomagające (lub nie) umiejętności pstrykaczaKomentarz
Komentarz