X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Vitez
    zło konieczne
    • 2004
    • 19804

I poszlo w offtop a konkretnych wnioskow prawie zadnych z tego watku .

Komentarz

• borkomar
      Pełne uzależnienie
      • 2005
      • 1083

Proponuje dodać jeszcze Płock i okolice na focenie do harmonogramu imprez CB;-)
      5D +

Komentarz

• Sebian
        Bywalec
        • 2006
        • 102

Zamieszczone przez Vitez
        I poszlo w offtop a konkretnych wnioskow prawie zadnych z tego watku .
        Zatem masz niepowtarzalną szansę napisać coś w temacie Jak się zastanowisz, to ciężko jest ustalić np. termin pleneru grudniowego A.D. 2007...

Canon EOS 20D w ręku, w torbie lub na statywie...
        ... to tylko narzędzie wspomagające (lub nie) umiejętności pstrykacza

Komentarz

• oddech
          Bywalec
          • 2006
          • 212

Zapowiada się że będzie to za moment cały plan działania na rok 2007. Normalnie jak w porządnej firmie
          >> <

Komentarz

• Vitez
            zło konieczne
            • 2004
            • 19804

Zamieszczone przez Sebian
            Zatem masz niepowtarzalną szansę napisać coś w temacie Jak się zastanowisz, to ciężko jest ustalić np. termin pleneru grudniowego A.D. 2007...
            Nie pisze o terminach, pisze o liscie konkretnych propozycji miejscowek, ewentualnie wraz z propozycjami terminow. Propozycji... a nie kontemplacji zuzycia watroby .

Komentarz

• Sebian
              Bywalec
              • 2006
              • 102

Zamieszczone przez Vitez
              Nie pisze o terminach, pisze o liscie konkretnych propozycji miejscowek, ewentualnie wraz z propozycjami terminow. Propozycji... a nie kontemplacji zuzycia watroby .
              Vitez, wyluzuj i tyle. Najlepiej przeczytaj jeszcze raz cały wątek, w którym zawarte zostały dosyć konkretne propozycje w sensie miejsc, bo na realizację jest czas, a nie skupiaj się na jakimś mało znaczącym mięsie, którego tematu na pewno nikt nie pociągnie

Canon EOS 20D w ręku, w torbie lub na statywie...
              ... to tylko narzędzie wspomagające (lub nie) umiejętności pstrykacza

Komentarz

• MacGyver
                Cenzor
                • 2006
                • 7043

Jeśli o konkretach to ja proponuje Karkonosze/Izery w okresie 31 sierpień ~ 16 wrześnień. Dzień wtedy jeszcze długi, stosunkowo łatwo trafić dobre światło a roślinność ma ciekawą kolorystykę.
                Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Komentarz

• Mac
                  Pełne uzależnienie
                  • 2004
                  • 2063

Drodzy Canonierzy miejsc zaproponowaliście sporo miejsc, chyba więcej niż uda nam się zaliczyć w 2007 roku.
                  Dla uporządkowania sprawy proszę aby pomysłodawcy plenerow napisali krótki plan według poniższego schematu:
                  1. Miejsce pleneru z planem dojadu (głównego drogi prowadzące do miejsca)
                  2. Propozycja terminu (proszę o dwa lub trzy terminy tak abyśmy mogli dobrać drogą głosowania termin odpowiadający największej ilości osób.
                  3. Opis - lista obiektów
                  4. Możliwe ograniczenia związane z plenerem np. ilość osób, konieczność zakupu biletu/wejściówki.

Pomysłodawca pleneru jest zarazem jego kierownikiem, dobrze byłoby aby każdy z kierowników plenerów miał swojego zastępcę tak na wszelki wypadek, który zawsze może go wspomóc.
                  EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8 | EF 24-105/4 | EF 70-200/2.8| EF 100-400/4.5-5.6 | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4 | EF 135/2| EF 100/2.8 Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B

Komentarz

• Blindseeker
                    Uzależniony
                    • 2006
                    • 522

Ja chciałbym zaproponowac okolice Zamościa. Niestety, nigdy tam nie byłem, więc nie mogę zając sie organizacją. Z tego co czytałem / oglądąłem w sieci i przewodnikach, to ciekawych miejsc jest mnóstwo....
                    Może znajdzie się ktoś z okolicy, kto byłby w stanie zorganizować plenerek :-)

Komentarz

• Mac
                      Pełne uzależnienie
                      • 2004
                      • 2063

Zamieszczone przez Blindseeker
                      Ja chciałbym zaproponowac okolice Zamościa. Niestety, nigdy tam nie byłem, więc nie mogę zając sie organizacją. Z tego co czytałem / oglądąłem w sieci i przewodnikach, to ciekawych miejsc jest mnóstwo....
                      Może znajdzie się ktoś z okolicy, kto byłby w stanie zorganizować plenerek :-)
                      Pomysł ciekawy, sam Zamość jest taki sobie ale za to Roztocze te temat sam w sobie, byłem tam w 2006 roku. Myślę, że mamy spore szanse coś tam przygotować, muszę tylko poprosić żonę o pomoc.
                      EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8 | EF 24-105/4 | EF 70-200/2.8| EF 100-400/4.5-5.6 | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4 | EF 135/2| EF 100/2.8 Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B

Komentarz

Pracuję...