Ten temat jest zamknięty
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • piszczal
    Początki nałogu
    • 2006
    • 459

[Lublin] Plenery?

Lubelacy, jutro w końcu są dobre warunki na plener. Jeśli komuś się zechce wstać i spotkać, to będe się kręcił o świcie po starówce ze statywem i sprzętem. Do ewentualnego zobaczenia.

Piszczał
    aktualnie: Canon EOS R6 | Sigma A 35/1.4 DG HSM | Canon 135/2 L | Canon 16-35/4 L
  • snow
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 1145

Znów starówka? O 7 rano? hm.... Te prognozy czasem się nie sprawdzają. Zależy ilu będzie chętnych to może się zjawie Raczej koło 6 rano chyba lepiej póki ciemno i są światła bo później to chyba słabo będzie. 7:30 niby wschód słońca czyli ta 6 rano to taka odpowiednia chyba.

Komentarz

• piszczal
      Początki nałogu
      • 2006
      • 459

z tego co widać ma być praktycznie bez zachmurzenia. MZ powinno się sprawdzić
      Ja zaparkuje około 6 rano na placu pod zamkiem.
      ale jeśli byliby chętni na coś innego niż starówka, to chętnie może być jakaś bystrzyca lub zalew
      aktualnie: Canon EOS R6 | Sigma A 35/1.4 DG HSM | Canon 135/2 L | Canon 16-35/4 L

Komentarz

• snow
        Pełne uzależnienie
        • 2005
        • 1145

Ja to tak prawde mówiąc jakiś Kazimierz czy coś niż Lublin wolał, no ale to kawałek i tak jakoś za szybko (chociaż w temacie o plenerach na 2007r. ktoś poruszał temat). Ale Lublin też ok. Bystrzyca - a które rejony? Bo Zalew to za każdym razem jak jestem to tam mało co jest do fotogafowania Dziewczyne to tam jakąś pofocić to można, ale żeby plener tam to chyba średnio. A faktem jest że w Lublinie to głównie starówka. Nam z nastierem to jeszcze zostało muzeum chyba bo w botaniku byliśmy na plenerze. Ale muzeum to oprócz chat to nie oferuje nic. Ruin zamków to raczej w okolicy mało więc też odpada chyba (Najbliżej Zawieprzyce - na typowy plener to tam slabo i jeszcze Jakubowice - trzeba zgode bo teren ogrodzony i strzeżony).

Komentarz

• piszczal
          Początki nałogu
          • 2006
          • 459

nie będę miał jutro zbyt dużo czasu, a chcę przestrzelić jakieś oświetlone słońcem bramy na starówce (może jakiś HDR przed wschodem) i w starym mieszku mam do dokończenia film, więc mi pozostanie starówka dla klimatu.

Komentarz

• koyot77
            Coś już napisał
            • 2005
            • 90

po sprawdzeniu aktualizacji pogody, widzę, że się pojawią chmury na niskim poziomie, choć przy wietrze z zachodu może być pewna luka.
            Starówka to chyba najbardziej uniwersalny temat bez względu na pogodę.
            Ostatnie, a zarazem moje pierwsze spotkanie z ludźmi z CB, było przy dość słabych warunkach oświetleniowych, nawet padał deszcz. Mieliśmy to powtórzyć o wcześniejszej porze, żeby pofocić przy sztucznym świetle, ale coś widze cisza.
            | mój sprzęt | galeria plfoto | galeria www |

Komentarz

• snow
              Pełne uzależnienie
              • 2005
              • 1145

Cisza bo sesja Czyli jak narazie 3 osoby chętne? ja, koyot i piszczal?

Komentarz

• robsonikus
                Bywalec
                • 2005
                • 171

Hmm ja chetnie bym sie pisal, ale wypadl mi wyjazd wczesna pora do w-wy i nie dam rady, szkoda, moze innym razem

Komentarz

• robsonikus
                  Bywalec
                  • 2005
                  • 171

A oto przykladowe fotki : Zalew Zemborzycki

Komentarz

• koyot77
                    Coś już napisał
                    • 2005
                    • 90

zajrzę poźniej zobaczyć jak się rozwinął wątek, może jeszcze jacyś chętni będą.
                    | mój sprzęt | galeria plfoto | galeria www |

Komentarz

• mceyk
                      Coś już napisał
                      • 2005
                      • 89

Jeśli uda mi się dotrzeć na autobus o 5:25 (25km od Lublina), to czemu nie. Pytanie tylko czy zarywać nockę czy nastawić 3 budziki (2 zadziałają tylko jesli nie będzie przerw w dostawie prądu... ). Wypadałoby się wreszcie wybrać na jakiś plener CB

Komentarz

• nastier
                        Uzależniony
                        • 2005
                        • 686

egzaminy, zaliczenia, duperele. nie tym razem

fotoblog

Komentarz

• spuki
                          Bywalec
                          • 2006
                          • 136

A teraz może chcecie plenerek albo sesję? Nie chcę zakładać nowego wątku. Jeśli chcecie więcej informacji proszę na PRV
                          zdjęcia

Komentarz

• snow
                            Pełne uzależnienie
                            • 2005
                            • 1145

Teraz znaczy kiedy? Sesja? :> Jakieś dziewzyny ?

A plener może być, daj termin kiedy

Komentarz

• piszczal
                              Początki nałogu
                              • 2006
                              • 459

też bym się spotkał i coś pofocił.
                              pozdrawiam

Komentarz

Pracuję...