To ja tez sie pisze. Moze w koncu poznam Canonierow z Lublina
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
-
[Lublin i okolice] Może jakiś plener?
Tak sobie myślę że ponieważ pogoda się rozkręciła, słoneczko świeci to można by jakiś plener zrobić w okolicach Lublina (20-30km). Czy ktoś byłby chętny i może miał jakiś pomysł? Ja ostatnio cierpię na nadmiar wolnego czasu i tak sobie myślę że fajnie by było coś pofotografować.
Jacyś chętni i jakieś może ciekawe pomysły?
Komentarz
-
-
-
-
-
Ja wybieram się na weekend majowy do Łęcznej, o Poleski PN na 100% zahacze.... że o Lublinie nie wspomne.Komentarz
-
Ja bardzo chętnie piszę się na jakiś plener. Przez kawałek długiego weekendu będę w okolicach Siemiatycz (podlaski przełom Bugu), to trochę nie w okolicach Lublina, ale gdyby znaleźli się chętni... :-) A jeśli chodzi o bliższe okolice, to zapraszam do Włodawy:
1. Poleski Park Narodowy (jak wspominał karkonosz)
2. Bug
3. miasto trzech kultur - barokowy kościół, cerkiew, synagoga
Co Wy na to? Pozdrawiam!Komentarz
-
W czwartek planuję pojechać na wschód słońca na Górę Szabałową w Krzczonowskim P.K. jak ktoś chce się pisać na ultraporanne focenie to zapraszam.
Zawsze jak się umówię to nie będzie wymowki i wstać będzie trzeba.
Lepsza pogoda ma sę właśnie rozpocząć od czwartku rano, więc spodziewam się ciekawych zjawisk frontalnych na niebie.
pozdrawiam
edit: wschód 4.50, wyjazd z Lublina musi być około 4, to już najpóźniej.
Powrót też poranny bo potem trzeba pracować.Ostatnio edytowany przez piszczal; 4097.aktualnie: Canon EOS R6 | Sigma A 35/1.4 DG HSM | Canon 135/2 L | Canon 16-35/4 LKomentarz
-
jutro ma być lekka ( a może większa) mgiełka o poranku więc w końcu wschodzące słońce będzie miało warunki by się popisać pełną krasą.
Jeśli ktoś zechce się dołączyć do pleneru foto, to będę się włóczył w Pszczelej Woli przy dopływie Kosarzewki do Bystrzycy, po lewej stronie rzeki.
Wschód jest około 4.15, więc zapewne z mostu na bystrzycy wystartuję o 4.
Do ewentualnego zobaczenia.aktualnie: Canon EOS R6 | Sigma A 35/1.4 DG HSM | Canon 135/2 L | Canon 16-35/4 LKomentarz
-
-
jasne, ale na jytro to chyba nie dam radyaktualnie: Canon EOS R6 | Sigma A 35/1.4 DG HSM | Canon 135/2 L | Canon 16-35/4 LKomentarz
-
nie koniecznie jutro
nawet nie myślałem by tak z dnia na dzień
po prostu jak złapiesz wolną chwilkę i cię zbierze na męczenie migawki
to z chęcią się dopiszę
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
(co do tematu wątku
nie chciałem zakładać kolejnego dla Lublinka
Komentarz
Komentarz