jeśli tylko znajde jakiś transport to tez się zjawie bo narazie jest lipa....
X
-
micles
adino (jak załatwi transport)Komentarz
-
-
no niestety jakoś wszystkim języki odebrało :P no to będize trzeba przełożyc...____________________________________________
Canon 5DmkIII + 5D + 350D + szklarnia i pozostałe bajeryKomentarz
-
proponowalbym dzisiaj/jutro ustalic wiekszosc szczegolow, zeby za tydzien nie skonczylo sie tak jak teraz
z mojej strony pasuje mi sobota, start najlepiej 11-12 zeby dobre swiatlo bylo
jeszcze proponowalbym ustalic od razu alternatywne miejsce, gdyby jednak jakiemus nadgorliwemu sokiscie sie nie podobalo ze robimy zdjecia na PKPWojna to choroba psychiczna rozprzestrzeniajaca sie jak epidemia
Strach nie ma sensu, Stary Ojciec już dawno napisał księgę twojego życia
Jak długo można patrzeć na teściową z przymrużeniem oka?
-aż się muszka zgra ze szczerbinką...
www.echoart.plKomentarz
-
ja moge tylko przytaknąć jak już wszystko bedzie ustalone bo Budgoszcze nie zanam za bardzo____________________________________________
-
Mi pasuje, co do drugiego miejsca to trzeba wymyśleć jakieś, w którym w pojedynkę nie mamy szans
Znam Bydgoszcz aż za dobrze i nie mam żadnego pomysłu, bo dla mnie to miasto to jedna wielka dziura
Komentarz
-
proponowalbym dzisiaj/jutro ustalic wiekszosc szczegolow, zeby za tydzien nie skonczylo sie tak jak teraz
z mojej strony pasuje mi sobota, start najlepiej 11-12 zeby dobre swiatlo bylo
jeszcze proponowalbym ustalic od razu alternatywne miejsce, gdyby jednak jakiemus nadgorliwemu sokiscie sie nie podobalo ze robimy zdjecia na PKP
13 XII 2008 godz. 11. PKP, a jeśli nas pogonią to ... alternatywa - może stary browar w Myślęcinku??Pozdrawiam RysiekKomentarz
-
stary browar jest 'zamurowany' i zabity dechami, wiec tylko z zewnatrz, to ja bym bardziej proponowal RzeznieWojna to choroba psychiczna rozprzestrzeniajaca sie jak epidemia
Strach nie ma sensu, Stary Ojciec już dawno napisał księgę twojego życia
Jak długo można patrzeć na teściową z przymrużeniem oka?
-aż się muszka zgra ze szczerbinką...
www.echoart.plKomentarz
-
Znowuu?
Może być bo w sumie teraz mam lepszy sprzęt, to zrobię zdjęcia tam gdzie ze starym nie mogłem. Tylko pozostaje kwestia transportu - ja samochodu ani prawka nie mam.
Komentarz
-
To możne oczyszczalnia koło Siernieczka. Choć w rzeźni nie byłem. A co do transportu, ja jestem z Górzyskowa, więc mogę kogoś zabrać,... po cenie paliwa
)
Pozdrawiam RysiekKomentarz
-
-
ja odpadam musze zostać w Olsztynie :/____________________________________________
-
-
To już się epidemia robi, ja odpadam - choroba syna. A szkoda bo mogło być ciekawie.Pozdrawiam RysiekKomentarz
Komentarz