Witam, jestem tu nowy (od konca roku) i z Poznania (od zawsze
, z checia, jesli sie jeszcze zmieszcze w studiu do was dolacze.
X
-
An effective way to deal with predators is to taste terrible
czapeczka canona* i duzo dobrych checi
*zgubiłem -
Pytanie do Mars... Powiedz mi w jakim terminie jest to przewidziane?350D+grip::EF 28-90/4-5,6::EF 50/1,8::EF 70-200/4
Komentarz
-
I tu jest wielka niewiadoma...bo trudno będzie dopasować wszystkim jak w ERZE :-) Proponuję sobota lub niedziela w pierwszy albo drugi weekend lutego.Zamieszczone przez Robert P.Pytanie do Mars... Powiedz mi w jakim terminie jest to przewidziane?
Co o tym sądzicie?Komentarz
-
myśle ze jak luty to ok. Ale mnie nie licz. Sam nie wiem co bede robil w tym czasie, najwyzej przyjde i sie doloze tak jak Adamek.350D+grip::EF 28-90/4-5,6::EF 50/1,8::EF 70-200/4
Komentarz
-
Komentarz
-
Na razie nie mogę powiedzieć na 100% co będę robił w te weekendy :P Może po tym weekendzie będę wiedział więcej, muszę przedyskutować sprawę z moją lepszą połową, bo w któryś z nich mieliśmy iść na jakiś sztywny balZamieszczone przez marsI tu jest wielka niewiadoma...bo trudno będzie dopasować wszystkim jak w ERZE :-) Proponuję sobota lub niedziela w pierwszy albo drugi weekend lutego.
Co o tym sądzicie?
| Canon 16-35 2.8 | Canon 24-70 2.8 | Canon 70-200 4 | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 LKomentarz
-
na mnie liczcie....20D + 40D + Canon kit 18-55 + +Canon 10-22 + Canon 70-200 2.8 L IS + Canon 100mm Macro + ruski 50mm z mieszkiem + statyw manfrottoKomentarz
-
-
No, jeśli mamy zdążyć przed wiosną, to musimy się konkretyzować.
Co z modelką/kami? Wrzucajcie jakieś fotki chętnych Pań, to zrobimy mini casting
Komentarz
-
-
Jezeli macie jakies problemy ze zrzutka na studio ...
To moge zaproponowac takie spotkanie u siebie oczywiscie za free .
Trzy lampy
400 WS
200 WS
100 WS
Ubrane w softy dwie , jedna ze strumienica . Jest cieplo i milo
)
System spiety wyzwalaczami radiowymi ( o kable sie nikt nie zabije )
Tlo biale
I rozne gadzety . Lokalizacja przy stadionie lecha . Czas dowolny do ustalenia . Nie wczesniej niz godzina 18-ta . Jakis swiatlomierz chyba tez znajde jak juz chcecie byc profi
)
Pozdrawiam JacekKomentarz
-
Witam Jacka (kupowałem u ciebie 50/1,8
)
Czyżby zmanna systemu natapiła ?
Ja na studio tez sie pisze.
pozdrawiamqtek.digart.plKomentarz
-
dla mnie bomba, 5 min piechota od domu
An effective way to deal with predators is to taste terrible
czapeczka canona* i duzo dobrych checi