Zamieszczone przez Cichy
X
-
-
Niestety nie bede długo, o 15 robie zdjecia na MŚ Strong Man par w Arenie
O obiektywach wiem prawie wszystko
Komentarz
-
Cichy, to wychodzi na to ze mozesz stracic najlepsze z calego pokazu !! Wyzej podalem linka do programu pokazow, wiec przeczytaj to dobrze i zobacz czy zobaczysz (obfocisz) to co Cie interesuje...Zamieszczone przez CichyNiestety nie bede długo, o 15 robie zdjecia na MŚ Strong Man par w Arenie
Komentarz
-
Już zdecydowałem. Wolę mieć na zdjęciu klatę Pudziana niż latające żelistwo.O obiektywach wiem prawie wszystko
Komentarz
-
To zostaw kolegom chociazby szkielkoZamieszczone przez CichyJuż zdecydowałem. Wolę mieć na zdjęciu klatę Pudziana niż latające żelistwo.
Komentarz
-
A czym pstryknę sutek Mariusza ?Zamieszczone przez VitezTo zostaw kolegom chociazby szkielko
Komentarz
-
-
Miłośnik sutków?Zamieszczone przez CichyA czym pstryknę sutek Mariusza ?
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000Komentarz
-
Zamieszczone przez PolacoA fe !! Takie cos mozna Nikonem
Nawet trzeba ! Kontrastu tam nie ma dużego, wiec Canon pewnie BF złapałby
Komentarz
-
-
Dobra, jak ktoś wybrał się na godz. 14 to POWODZENIA. Ja próbuję się wbić na Krzesiny od 11 godz. a mieszkam przy rondzie Starołęka, czyli w zasadzie niedaleko. ylko juz na rondzie moim jest korek, zjeździłem 50 km dookoła i wszędzie korki. Jadę na Pudziana
Komentarz
-
Tym co w podpisie: D70 + Sigma 50-500?Zamieszczone przez CichyA czym pstryknę sutek Mariusza ?
Komentarz
-
Szit!Zamieszczone przez CichyDobra, jak ktoś wybrał się na godz. 14 to POWODZENIA. Ja próbuję się wbić na Krzesiny od 11 godz. a mieszkam przy rondzie Starołęka, czyli w zasadzie niedaleko. ylko juz na rondzie moim jest korek, zjeździłem 50 km dookoła i wszędzie korki. Jadę na Pudziana
wlasnie wrocilem z poznania ...po kilku godzinach stania w korku zrezygnowalismy z dalszych prob dojechania na lotnisko i zawrocilismy :/ musielismy ogladac pokazy z daleka
Komentarz
-
a ja myslalem, ze tylko wawa taka zakorkowanaZamieszczone przez [DoMiNiQuE]...po kilku godzinach stania w korku zrezygnowalismy
no mamy nadzieje, ze ktos tam dotarł i pokażę te F16
Komentarz
-
Byłem, widziałem, w obiektyw złapałem :-DZamieszczone przez dzia ja myslalem, ze tylko wawa taka zakorkowana
no mamy nadzieje, ze ktos tam dotarł i pokażę te F16 
Ba, nawet kolegę Polaco spotkałem
A imprezka była całkiem całkiem
piękne F-16tki i piękny Mig-29 - bajer !!
Ale same fotki pokażę w dniach kolejnych, bo dopiero wróciłem z Poznania.Ostatnio edytowany przez Tomasz Kolorowy; 2374.Komentarz
Komentarz