X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • mxw
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 2315

fakt, korki były fatalne (jak nigdy w poznaniu), oj, logistyki nikt ani nie przygotował, ani nawet nie przewidział...

ostatecznie jednak udało sie dotrzeć na miejsce bokami (2h w korku i polnymi drogami - rany, przy obniżonych o -4.5 cm zawiasach :-x ).

dobra, jak tu się zamieszcza fotki??? sorry, ale 39.1 kb to trochę mało...

poza tym te F-16 to cienkie bolki, kilka przelotów w szyku i lądowanie (no fakt, udało im się wylądować, raz nawet w parze) - no ale czego się spodziewać, pilotowali amerykańce ;-)

dopiero nasi pokazali co potrafią: Mig-29 - ten dał czadu! co on nie nawywijał, trzeba było wręcz na chwilę odłożyć aparat, żeby sobie popatrzeć z przyjemnością

potem zespół żelazny na zlinach też mocni, ale po Migu to wyglądali, jakby latali na komarkach :wink:

wystawa też była fajna (np. czołg leopard II), ale ludzi multuuuuuuum!!! potem powrót już tylko 1.5h w korku...

ale było warto!
    Ostatnio edytowany przez mxw; 2269.
    pozdro.,
    m.

Komentarz

• mxw
      Pełne uzależnienie
      • 2005
      • 2315

w załączeniu kilka fotek cykniętych dziś w poznaniu - dla miłośników F-16 :wink:
      pozdro.,
      m.

Komentarz

• Cichy
        Pełne uzależnienie
        • 2004
        • 7443

A to parę moich :P

O obiektywach wiem prawie wszystko

Komentarz

• mxw
          Pełne uzależnienie
          • 2005
          • 2315

Zamieszczone przez Cichy
          A to parę moich :P
          fajne, mocne, na tym drugim to ty?

też wrzucę jedno mocniejsze dzisiejsze: mi się podoba, kojarzy mi się z pearl harbor albo z jakąś inną bitwą o midway, tytuł: o q..fa, ja sp...lam!
          pozdro.,
          m.

Komentarz

• Vitez
            zło konieczne
            • 2004
            • 19804

Zamieszczone przez mxw
            też wrzucę jedno mocniejsze dzisiejsze: mi się podoba, kojarzy mi się z pearl harbor albo z jakąś inną bitwą o midway, tytuł: o q..fa, ja sp...lam!
            No to ja wrzuce im naprzeciw swoja eskadre - nieco liczebniejsza wiec chyba szans nie maja
            Sorry za OT bo to oczywiscie Goraszka a nie Poznan, ale poczulem rzucone wyzwanie eskadrze

Komentarz

• Polaco
              Pełne uzależnienie
              • 2005
              • 1135

Zamieszczone przez Cichy
              Dobra, jak ktoś wybrał się na godz. 14 to POWODZENIA. Ja próbuję się wbić na Krzesiny od 11 godz. a mieszkam przy rondzie Starołęka, czyli w zasadzie niedaleko. ylko juz na rondzie moim jest korek, zjeździłem 50 km dookoła i wszędzie korki. Jadę na Pudziana
              Hmmm, wybralem sie na 13-ta i ZADNYCH korkow nie bylo, jak sie wjezdzalo na Krzesiny to troche ludzi i samochodow bylo ale bez przesady. A zapewniam Wam, nie jechalem karetka na sygnale
              Canon 20D + kit, Tamron 28-75 F/2.8, Canon 70-200 F/4, w planach cala reszta
              Troche moich knotow

Komentarz

• Polaco
                Pełne uzależnienie
                • 2005
                • 1135

Zamieszczone przez Tomasz Kolorowy
                Byłem, widziałem, w obiektyw złapałem :-D

Ba, nawet kolegę Polaco spotkałem
                Ale sie ladnie zrymowalo spotkanko bylo bardzo mile.

Po F-16 wyjechalem z moimi znajomymi, o Boze co sie dzialo w strone Poznania to byla katastrofa ! Musieliszmy prawie przez Kornik pojechac

Zamieszczone przez Tomasz Kolorowy
                A imprezka była całkiem całkiem piękne F-16tki i piękny Mig-29 - bajer !!
                Nooooo, naprawde fajne bylo. Szkoda tylko ze byly te kraty miedzy pasem startowym a publicznoscia, cholera jasna myslalem ze sobie obiektyw wylamie na tym

Zdjecia postaram sie zamiescic w miare szybko, ale kilka chyba mi fajnie wyszlo
                Troche moich knotow

Komentarz

• Polaco
                  Pełne uzależnienie
                  • 2005
                  • 1135

Zamieszczone przez mxw
                  poza tym te F-16 to cienkie bolki, kilka przelotów w szyku i lądowanie (no fakt, udało im się wylądować, raz nawet w parze) - no ale czego się spodziewać, pilotowali amerykańce ;-)
                  Coz, slabo, ale chociaz wystartowali przy nas a nie tak jak w W-wie tylko przelecieli

A na "Amerykancow" nie powiem zlego slowa, pogadalem sobie z pilotem F-16, bardzo chetnie odpowieadal na pytania (pomimo mojego kiepskiego angielskiego). NIestety nie moge powiedziec to samo o naszych wojskowych Najgorsze wrazenie wynioslem o zwiedzajacych (NIE WSZYSTKICH !!) ale o tych co posli do namiotu Lockhead M. i stratowali wszystko i wszystkich byle dostac naklejke i zdjecie F-16 (ktore pozniej ladowalo w smietniku), przykre...

Zamieszczone przez mxw
                  dopiero nasi pokazali co potrafią: Mig-29 - ten dał czadu! co on nie nawywijał, trzeba było wręcz na chwilę odłożyć aparat, żeby sobie popatrzeć z przyjemnością
                  Prawda, nie wiedzialem co robic wtedy, czy zdjecia czy sie patrzec. Naprawde piekny pokaz...

A tak nawisem mowiac, mam takie samo zdjecie jak Twoje pierwsze, hehe
                  Troche moich knotow

Komentarz

• Robert P.
                    Bywalec
                    • 2005
                    • 240

Też byłem. Było naprawde super.

Pozdrawiam

Kilka zdjęć z imprezy: http://www.republika.pl/elektra2005/pokazy/index.html
                    350D+grip::EF 28-90/4-5,6::EF 50/1,8::EF 70-200/4

Komentarz

• Cichy
                      Pełne uzależnienie
                      • 2004
                      • 7443

Zamieszczone przez Polaco
                      Hmmm, wybralem sie na 13-ta i ZADNYCH korkow nie bylo, jak sie wjezdzalo na Krzesiny to troche ludzi i samochodow bylo ale bez przesady. A zapewniam Wam, nie jechalem karetka na sygnale
                      Wiec chyba nie jechałeś tą drogą, co wszyscy. Już przed Rondem Starołęka były korki od Hetmańskiej na wysokości Wildy przynajmniej od godz. 11 do 13.45 , bo wtedy jechałem do Areny i widziałem.

Komentarz

• DoMiNiQuE
                        Pełne uzależnienie
                        • 2004
                        • 3548

Zamieszczone przez Cichy
                        Już przed Rondem Starołęka były korki od Hetmańskiej na wysokości Wildy przynajmniej od godz. 11 do 13.45
                        dokladnie! do lotniska jest przeciez jeszcze kilka/kilkanascie kilometrow mowiac szczerze to sie takiego tlumu nie spodziewalem ...nastepnym razem wybiore sie z samego rana

Komentarz

• Robert P.
                          Bywalec
                          • 2005
                          • 240

My jechaliśmy około 13:30 Hetmańską TRAGEDIA, na rondzie Starołęka pojechaliśmy prosto na Katowicką i dalej na Borówiec, Kamionki. Dużo dalej, ale opłacało się. Tak jak napisał DoMiNiQuE następnym razem trzeba będzie jechać od samego rana.
                          350D+grip::EF 28-90/4-5,6::EF 50/1,8::EF 70-200/4

Komentarz

• Cichy
                            Pełne uzależnienie
                            • 2004
                            • 7443

Ja też tam pojechałem, przed gądkami w las w prawo, ale ok 13. też był niezły korek i pewnie bym się niebawem przecisnął, ale stwierdziłem, że jak mam za godzinę wracać, to mogę mieć problem z wyjazdej i zawróciłem. I niech nikt nie mówi że "nie było ŻADNYCH korków", bo to bzdury z palca wyssane.

Komentarz

• Polaco
                              Pełne uzależnienie
                              • 2005
                              • 1135

Zamieszczone przez Cichy
                              Wiec chyba nie jechałeś tą drogą, co wszyscy. Już przed Rondem Starołęka były korki od Hetmańskiej na wysokości Wildy przynajmniej od godz. 11 do 13.45 , bo wtedy jechałem do Areny i widziałem.
                              To my chyba mowimy o 2-ch roznych dniach bo wlasnie ze znajomym jechalismy Hetmanska --> Rondo Staroleka --> Petla autobusowa i juz prosto na lotnisko i bez problemu sie to obeszlo. A moze po prostu byl taki moment ze bylo luzno i w taki trafilem

Aha, bylem trzezwy jakby co
                              Ostatnio edytowany przez Polaco; 2135.
                              Troche moich knotow

Komentarz

• Cichy
                                Pełne uzależnienie
                                • 2004
                                • 7443

Z pewnością nie mówimy o niedzieli 12.06

Komentarz

Pracuję...