Zamieszczone przez Jac
X
-
-
Juz nie..... od dzisiaj...... po tym jak okazalao sie ze "ponoc" innych tez nacial na fotoreportera Gazety Olsztynskiej..... sam Pan Adrian wyslal mi smsa przed chwila ze stracil prace i zlamalem mu zycie i idzie do sadu ze niby przeze mnie...tylko dowiedzialem sie ze nacial jeszcze na tym aparacie 350d, ktory oglosil na CB.... wyslal aparat z duzym opoznieniem ale bez CF 1 MB jaki mial byc w zestawie... i odmawia tej dziewczynie doslania karty...Zamieszczone przez kedar6890... tylko ,że w Gazecie Olsztyńskiej nie pracuje żaden Adrian.Pytałem naczelnego
Dodatkowo ponoc wisi/wisial jakas kase kolega z pracy..w GO....Jakies 9 kg fotosprzętu i sporo chęci
Take nothing but pictures, leave nothing but footprints
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Kolajnie kasuj tego SMS-a!
mam wszystkie jego smsy....a jest ich troche...z co raz to roznymi zapewnieniami ....Jakies 9 kg fotosprzętu i sporo chęci
Komentarz
-
-
tdf
moim zdaniem powinienes zgłosić podejrzenie dokonania przestępstwa na policję.
Wysokość kwoty daje takie kwalifikacje. I wtedy ściganie z urzędu, koszty sadowe! kwalifikacja karna i karno-skarbowa itd.
Niestety z tego co wiem to zgłoszenie musi nastąpić w miejscu dokonania przestępstwa czyli (moim zdaniem) w komisariacie obejmującym miejsce zamieszkania podejrzanego.
życze powodzenia a przede wszystkim odzyskania pieniedzy!
januszKomentarz
-
Zgłoszenie można dokonać na każdym komisariacie, wskazane jest jednak w miejscu zamieszkania.Zamieszczone przez januszP.Niestety z tego co wiem to zgłoszenie musi nastąpić w miejscu dokonania przestępstwa czyli (moim zdaniem) w komisariacie obejmującym miejsce zamieszkania podejrzanego.
powodzenia !EOS 350D BG-E3 | EOS 300 BP-200 | EF 50/1.8 II | EF 28-105mm 3.5-4.5 | PENTACON 4/200 | RS-60E3 | 1 GB SanDisk IIKomentarz
-
-
Albo powróci w innym wcieleniu... skoro na tamtym nicku miał niewielki dorobek...
Tak czy owak współczuję i życzę powodzenia w ściaganiu należności...Komentarz
-
Blado widzę możliwość odzyskania przez tdf swoich pieniędzy. Za mało żeby ktokolwiek się tym zajął. Ale niech ta sprawa będzie przestrogą dla wszystkich kupujących w sieci. Najpierw towar później pieniądze!Komentarz
-
Komentarz
-
Luknij na PW jesli to ten koles to POWODZENIA ja kase odzyskałem ale bardzo radykalnym sposobem....i daj anos na forum Nikona.
Choc jestem pewien ze to ten, bo walił mi identyczne sciemy...w moim przypadku chodziło o 400zł ale dla mnie to tez duze pieniadze.
Wedytowałem bo nie chce niepotrzebnej polemiki....
PozdroOstatnio edytowany przez towersivy; 1755.Komentarz
-
Taak to ten SAM....k.... to ten...na priva masz wiecej info.... na razie nie pisze tutaj...jak zakoncze temat to napisze wiecej....Jakies 9 kg fotosprzętu i sporo chęci
Komentarz
-
No ja tez przez AK mam klopoty... jestem ciagany po sadach jako swiadek.Sprzęt: Canon + wymienne obiektywy + zewnętrzna lampa błyskowaKomentarz
-
Komentarz