X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • c42
    Początki nałogu
    • 2005
    • 266

czy moze ktos podac bezposredni link do strony canona z ta promocja? nie potrafie odszukac a chcialbym sie przekonac na wlasne oczy :>

Komentarz

• tcyprian
      Coś już napisał
      • 2006
      • 58

zadnego linku ne widzialem dostalem dzisiaj maila z cnona z taka informacja
      5D+BG-E4; 24-105 4 IS ; 50 1.4; 85 1.8; 70-200 2.8 ;
      Speedlite 580 EX; LowePro Magnum AW; troszke drobiazgow

Komentarz

• Cichy
        Pełne uzależnienie
        • 2004
        • 7443

Potwierdzam, wszystko to prawda.
        O obiektywach wiem prawie wszystko

Komentarz

• HuleLam
          Pełne uzależnienie
          • 2006
          • 1641

Hej,
          Czy ktoś orientuje się, czy za sprzęt kupiony np. w Adoramie (USA/wysyłka do USA, przywiezione do Polski jako prezent) można uzyskać polski cash-back? Mam ochotę na 10-22USM / waham się między nim a Tokiną 12-24. Po zwrocie 10-22 staje się (biorąc jako punkt wyjścia amerykańską cenę ~2000PLN) bardzo opłacalny.
          Jeżeli promocja nie działa, chyba zamówię Tokinę...
          Fotograf platoniczny

Komentarz

• Kolekcjoner
            Obertroll
            • 2006
            • 18766

Zamieszczone przez KMV10
            Czyli najpierw podnoszą ceny, a potem robią promocje...
            Taktyka rodem z supermarketu.
            A możesz podać jakieś przykłady. Co konkretnie zdrożało? Bo ja mam wrażenie, że jest jakby odwrotnie. Na allegro wysyp 30-tek poniżej 4kzł. Szkła też nie widzę żeby jakoś drożały. Wątek który przytoczyłeś zawierał dużo dyskusji ..... i bardzo mało konkretów.
            "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
            Kapitan Wagner

Komentarz

• electron
              Bywalec
              • 2005
              • 126

Ja obserwuje ceny 5d w ostatnim czasie i nic poniżej 7900 nie widziałem a jakiś miesiąc temu były po 7600

Komentarz

• Arek Piekarz
                Początki nałogu
                • 2006
                • 334

Zamieszczone przez HuleLam
                Hej,
                Czy ktoś orientuje się, czy za sprzęt kupiony np. w Adoramie (USA/wysyłka do USA, przywiezione do Polski jako prezent) można uzyskać polski cash-back? Mam ochotę na 10-22USM / waham się między nim a Tokiną 12-24. Po zwrocie 10-22 staje się (biorąc jako punkt wyjścia amerykańską cenę ~2000PLN) bardzo opłacalny.
                Jeżeli promocja nie działa, chyba zamówię Tokinę...
                Cytuję wycinek z regulaminu na stronie Canona:

2. The promotion runs in Austria, Belgium, Denmark, Finland, France, Germany, Greece, Ireland, Italy, Luxembourg, Netherlands, Norway, Portugal, Spain, Sweden, Switzerland, United Kingdom, Czech Republic, Slovakia, Hungary and Poland. To be able to claim the cashback, the products must be purchased in one of these countries and you have to be a consumer of an EEA country (i.e. the EU, Norway, Iceland or Liechtenstein) or Switzerland. The promotion is not open to employees of Canon or members of their family, or to any Canon agents or dealers.

Czyli twój "numer" nie przejdzie.
                40D + 17-55/2.8 IS USM + 85/1.8 USM + 580EX + Stofen
                Pretec 4 GB x133 + Kingston 1 GB x50 + Manfrotto 728B
                Lowepro Stealth Reporter D400 AW + Lowepro Nova 2 AW

Moje zdjęcia na Jelonce.com, plfoto i galerii ZSO nr 1 im. S. Żeromskiego w Jeleniej Górze
                Mój fotoreportaż z XV Finału WOŚPu i zdjęcie tygodnia na fotopolis.pl

Komentarz

• Elmarqo
                  Bywalec
                  • 2007
                  • 245

Oto oficjalna informacja na stronach Canona dotycząca Polski

!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
                  Dla odmiany na tej stronie jest inna wielkość rabatu dla 30D?????
                  Ostatnio edytowany przez Elmarqo; 9942. Powód: Automerged Doublepost
                  mareksliwinski.pl

Komentarz

• KMV10
                    Pełne uzależnienie
                    • 2005
                    • 2320

Zamieszczone przez Kolekcjoner
                    A możesz podać jakieś przykłady. Co konkretnie zdrożało? Bo ja mam wrażenie, że jest jakby odwrotnie. Na allegro wysyp 30-tek poniżej 4kzł. Szkła też nie widzę żeby jakoś drożały. Wątek który przytoczyłeś zawierał dużo dyskusji ..... i bardzo mało konkretów.
                    Skrótowo, bo wyjeżdzam - Pewien interesujący mnie obiektyw zdrożał o ok. 3 stówy.

Komentarz

• Kolekcjoner
                      Obertroll
                      • 2006
                      • 18766

Zamieszczone przez KMV10
                      Skrótowo, bo wyjeżdzam - Pewien interesujący mnie obiektyw zdrożał o ok. 3 stówy.
                      No to skrótowo : pewne interesujące mnie obiektywy staniały (jeden /kupiłem/ o prawie 500, a drugi o 200).
                      "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
                      Kapitan Wagner

Komentarz

• KMV10
                        Pełne uzależnienie
                        • 2005
                        • 2320

Serdecznie Ci gratuluje. Oby tak dalej

Komentarz

• Kolekcjoner
                          Obertroll
                          • 2006
                          • 18766

Zamieszczone przez KMV10
                          Serdecznie Ci gratuluje. Oby tak dalej
                          Dzięki wielkie . Na drugi czekam także mam nadzieję że też się spełni .
                          Kapitan Wagner

Komentarz

• towersivy
                            Uzależniony
                            • 2005
                            • 992

A 85/1.2 nie dodali do lity ale na 35/1.4 mozna ładny zwrot dostać.

Pzdr.

Komentarz

• copymaker
                              Coś już napisał
                              • 2007
                              • 54

Po pierwsze witam na forum. Czytam Was od jakiegoś czasu, wreszcie trzeba się uaktywnić. Informacja o tej promocji spadła mi z nieba. Właśnie mam zamiar kupić body 30d, 3 obiektywy i lampę. Zatem ładna kasa do mnie wróci!
                              30D + grip, ef-s 18-55, ef 24-105 L f/4 IS USM, ef 70-200 L f/2,8 IS USM, ef 50 f/1,8, 430ex + stofen, 2x2GB, lowepro nowa 4aw, Fomei PRV-3 Sport, i-Tec X's-Drive 40GB (vosonic vp2160)

Komentarz

• Zbig
                                Bywalec
                                • 2007
                                • 101

copymaker, nie jesteś sam ze swoimi planami Ciekawe, czy przed świętami nie znikną wszystkie puszki ze sklepów

Komentarz

Pracuję...