czy moze ktos podac bezposredni link do strony canona z ta promocja? nie potrafie odszukac a chcialbym sie przekonac na wlasne oczy :>
X
-
-
zadnego linku ne widzialem dostalem dzisiaj maila z cnona z taka informacja5D+BG-E4; 24-105 4 IS ; 50 1.4; 85 1.8; 70-200 2.8 ;
Speedlite 580 EX; LowePro Magnum AW; troszke drobiazgowKomentarz
-
-
Hej,
Czy ktoś orientuje się, czy za sprzęt kupiony np. w Adoramie (USA/wysyłka do USA, przywiezione do Polski jako prezent) można uzyskać polski cash-back? Mam ochotę na 10-22USM / waham się między nim a Tokiną 12-24. Po zwrocie 10-22 staje się (biorąc jako punkt wyjścia amerykańską cenę ~2000PLN) bardzo opłacalny.
Jeżeli promocja nie działa, chyba zamówię Tokinę...Fotograf platoniczny
Komentarz
-
A możesz podać jakieś przykłady. Co konkretnie zdrożało? Bo ja mam wrażenie, że jest jakby odwrotnie. Na allegro wysyp 30-tek poniżej 4kzł. Szkła też nie widzę żeby jakoś drożały. Wątek który przytoczyłeś zawierał dużo dyskusji ..... i bardzo mało konkretów."Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
Ja obserwuje ceny 5d w ostatnim czasie i nic poniżej 7900 nie widziałem a jakiś miesiąc temu były po 7600Komentarz
-
Cytuję wycinek z regulaminu na stronie Canona:Hej,
Czy ktoś orientuje się, czy za sprzęt kupiony np. w Adoramie (USA/wysyłka do USA, przywiezione do Polski jako prezent) można uzyskać polski cash-back? Mam ochotę na 10-22USM / waham się między nim a Tokiną 12-24. Po zwrocie 10-22 staje się (biorąc jako punkt wyjścia amerykańską cenę ~2000PLN) bardzo opłacalny.
Jeżeli promocja nie działa, chyba zamówię Tokinę...
2. The promotion runs in Austria, Belgium, Denmark, Finland, France, Germany, Greece, Ireland, Italy, Luxembourg, Netherlands, Norway, Portugal, Spain, Sweden, Switzerland, United Kingdom, Czech Republic, Slovakia, Hungary and Poland. To be able to claim the cashback, the products must be purchased in one of these countries and you have to be a consumer of an EEA country (i.e. the EU, Norway, Iceland or Liechtenstein) or Switzerland. The promotion is not open to employees of Canon or members of their family, or to any Canon agents or dealers.
Czyli twój "numer" nie przejdzie.40D + 17-55/2.8 IS USM + 85/1.8 USM + 580EX + Stofen
Pretec 4 GB x133 + Kingston 1 GB x50 + Manfrotto 728B
Lowepro Stealth Reporter D400 AW + Lowepro Nova 2 AW
Moje zdjęcia na Jelonce.com, plfoto i galerii ZSO nr 1 im. S. Żeromskiego w Jeleniej Górze
Mój fotoreportaż z XV Finału WOŚPu i zdjęcie tygodnia na fotopolis.plKomentarz
-
Oto oficjalna informacja na stronach Canona dotycząca Polski
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Dla odmiany na tej stronie jest inna wielkość rabatu dla 30D?????
Komentarz
-
Skrótowo, bo wyjeżdzam - Pewien interesujący mnie obiektyw zdrożał o ok. 3 stówy.Komentarz
-
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
-
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
-
Po pierwsze witam na forum. Czytam Was od jakiegoś czasu, wreszcie trzeba się uaktywnić. Informacja o tej promocji spadła mi z nieba. Właśnie mam zamiar kupić body 30d, 3 obiektywy i lampę. Zatem ładna kasa do mnie wróci!
30D + grip, ef-s 18-55, ef 24-105 L f/4 IS USM, ef 70-200 L f/2,8 IS USM, ef 50 f/1,8, 430ex + stofen, 2x2GB, lowepro nowa 4aw, Fomei PRV-3 Sport, i-Tec X's-Drive 40GB (vosonic vp2160)Komentarz
-
copymaker, nie jesteś sam ze swoimi planami
Ciekawe, czy przed świętami nie znikną wszystkie puszki ze sklepów
Komentarz
Komentarz