Ten temat jest zamknięty
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • spuki
    Bywalec
    • 2006
    • 136

JEST, JEST, JEST!!!
    Drugi cash-back, tym razem za 5D doszedł do mnie na konto!
    Tym samym kasa za 5D+24-70+580 jest w kieszeni
    Trzymam kciuki by wam się również udało.
    Zdrówko!
    P.s. Na kasę czekałem ponad miesiąc :-?
    zdjęcia

Komentarz

• Muzyk

Dostałem 270 zł. Bez potrącenia przez bank.
      22 dni po pierwszym mejlu od canona.

Komentarz

• oszin
        Coś już napisał
        • 2007
        • 53

Zamieszczone przez sergi
        ja wyslalem list 3 stycznia (polecony priorytet) a emaila dostałem dopiero dzisiaj z informacją że list otrzymali 30.01.2008 czyli dzisiaj...
        U mnie identyczna sytuacja
        trzydziecha na karku +kicior+budżetowa stałka+ lampki softy i parasolki

Komentarz

• Adam Kasprzak
          Początki nałogu
          • 2007
          • 278

A ja czekam od Października (2007 ) Pucha kupiona 3 Października, list wysłany 4tego

W końcu wziąłem się*za tą sprawę i wysłałem list do Canona z prośbą o wyjaśnienie sytuacji...
          Pkt 8 regulaminu forum

Komentarz

• Richie
            Uzależniony
            • 2006
            • 625

Ja w dniu wczorajszym dostałem na konto 190zł za 580EX II.Chwilę to trwało ale tylko przez to,że pomyliłem końcówkę adresu e-mail (zamiast .com wpisałem na formularzu .pl ) i pomyliłem początek nr konta . Po telefonicznej interwencji i skorygowaniu błędów minęły dwa tygodnie i pieniążki na koncie. Czekam jeszcze na kasiorkę za 5D, które kupiłem ostatniego dnia grudnia 2007 ( teraz już wszystko dobrze wypełnione).
            Richie
            FF + stałki + błyskotka

MOJE PLFOTOMOJE FOTOMOTYWY

Komentarz

• ErnestPierwszy
              Uzależniony
              • 2006
              • 734

Dostałem dziś drugi przelew za EFS60 macro. List wysłany tuż przed Nowym Rokiem, 17.01.2008 Canon napisał że kasę wysłał i dziś 30.01.2008 mam ją na koncie

Trochę to trwa, ale dochodzi Warto sprawdzić stan zwrotu na stronach submissionstatus.

Komentarz

• Macio
                Bywalec
                • 2005
                • 183

Zamieszczone przez ErnestPierwszy
                Dostałem dziś drugi przelew za EFS60 macro. List wysłany tuż przed Nowym Rokiem, 17.01.2008 Canon napisał że kasę wysłał i dziś 30.01.2008 mam ją na koncie

Trochę to trwa, ale dochodzi Warto sprawdzić stan zwrotu na stronach submissionstatus.
                A dostałeś przy rejestracji ten numerek zaczynający się na Axxxxxxxxx ? Bo ja mam mój "submission number", ale jest w zupełnie innej formie niż ten, który wymagają na stronie do sprawdzania. Btw wysłałem dopiero 11.01.2008 także pewnie jeszcze poczekam

Komentarz

• ErnestPierwszy
                  Uzależniony
                  • 2006
                  • 734

Zamieszczone przez Macio
                  A dostałeś przy rejestracji ten numerek zaczynający się na Axxxxxxxxx ? Bo ja mam mój "submission number", ale jest w zupełnie innej formie niż ten, który wymagają na stronie do sprawdzania. Btw wysłałem dopiero 11.01.2008 także pewnie jeszcze poczekam
                  Numer dostaniesz w mailu od Canona - po ok 2-3 tygodniach od wysłania.
                  Operacja trwa trochę ponad miesiąc.
                  Czekaj i nie martw się

Komentarz

• jar14
                    Bywalec
                    • 2007
                    • 104

Zamieszczone przez pattom
                    fax ? co napisałeś? jaki numer?
                    ano najsampierw to zadzwoniłem do canona jaiś nr. 0 800 pani mi dała nr. do info cash back a tam mi pani podała nr. fax do irlandii i wysłałem kopie zgłoszenia,kopie faktury i kodów kreskowych (jak masz zrobiony skan ja nie miałem) no a potem to już dostałem maila i czekałem i czekałem powodzenia:wink:

Komentarz

• pattom
                      Coś już napisał
                      • 2007
                      • 61

Właśnie zadzwoniłem na 00 800 . . ... i miła Pani poinformowała mnie, że moje zgłoszenie jest w trakcie realizacji , przeprosiła, że trwa to tak długo ale mają bardzo dużo zgłoszeń

pozdrawiam
                      Ostatnio edytowany przez pattom; 13741.
                      pattom

Komentarz

• Macio
                        Bywalec
                        • 2005
                        • 183

Zamieszczone przez ErnestPierwszy
                        Numer dostaniesz w mailu od Canona - po ok 2-3 tygodniach od wysłania.
                        Operacja trwa trochę ponad miesiąc.
                        Czekaj i nie martw się
                        Nic się nie martwię - to już mój trzeci cashback, więc wiem że może to trochę potrwać. Dzięki za info :smile:

Komentarz

• sitek
                          Coś już napisał
                          • 2006
                          • 92

tez czekam;-(

Juz sie troche martwilem, na 0800 nie idzie sie dodzwonic, a na maila nikt nie odpowiada, mimo ze pisza, ze robia to w 48 godzin. Ja wyslalem 2 stycznia i nic, nawet nie dostalem potwierdzenia, ze do nich dotarlo, ale widze, ze nie jestem odosobniony, wiec tylko musze czekac. Jak nie bedzie odzewu za jakies 2 tygodnie to bede interweniowal.

Komentarz

• sitek
                            Coś już napisał
                            • 2006
                            • 92

Wlasnie dostalem maila, ze 4 lutego przyjeli moje zgloszenie (wysłalłem 2 stycznia) i teraz mam czekac 20 dni. Teraz to juz z górki;-))

Komentarz

• pwjot

Wysłałem zgłoszenie (kody paskowe, wydruk, paragon) jeszcze przed Bożym Narodzeniem. Nie mogąc się doczekać wysłałem zgłoszenie ze strony

i okazało się, że zgłoszenie dotarło dopiero dzisiaj. Sądzę, że kłamią i gdybym się nie przypomniał odwlekaliby wypłatę, aż minąłby termin.
                              Wysyłajcie więc zapytania przez podany wyżej adres, wtedy dostaniecie numer rejestracji i pewnie dopiero wtedy Wasza sprawa ruszy z miejsca.
                              Pozdrawiam i życzę wielu cashbacków

Komentarz

• Nicram
                                Bywalec
                                • 2005
                                • 232

Ja swój drugi zwrot wysyłałem 09.01 (polecony + priorytet) a dzisiaj tj. 4.02 dostałem maila z informacją że dostali moje zgłoszenie 04.02 (sic!) i wciągu 20 dni maja przesłać kasę.
                                jakieś D + sporo zapału

Komentarz

Pracuję...