X
-
-
-
nie, z ogłoszenia które wynalazł mój znajomy... Na jakiejś chyba poznańskiej stronie z ogłoszeniami... Dośc sporo tam tego było.. podzielone na kategorie itd.. Nie pamiętam nazwy. Znajomy siedzi tam często wiec się go zapytam. A samo ogłoszenie było napisane po polsku.
" Canon 5D 12,8 megapixel"
Wszystkie aparaty są fabrycznie nowe, w szczelnie zamkniętych pudełkach, wszystkie standardowe akcesoria."
a lokacja podana była : Poznań
No i jak wysłaliśmy maila przez ten portal, na skrzynke gmail.com by dowiedzieć się więcej o tych aparatach... kolo opdpisał już po angielsku...Ostatnio edytowany przez takpoprostu; 23168.*t*a*k*p*o*p*r*o*s*t*u*Komentarz
-
-
o stronka to www.gumtree.pl
nie no ja sobie odpuszczę to coś. zawsze się bałem kupować czegokolwiek z zagranicy, aż się skusiłem i teraz mam... Lipa...Ostatnio edytowany przez takpoprostu; 23168.*t*a*k*p*o*p*r*o*s*t*u*Komentarz
-
A może zainteresować tym podejrzanym procederem odpowiednie "kręgi" by nie było następnych naiwnych. Przepraszam Szubercie....Ładne ciałko,gorące stopki i ostre oko:-P
Johann Wolfgang GoetheKomentarz
-
Ładne ciałko,gorące stopki i ostre oko:-P
-
patrzcie co mi napisał dzis ten koleś :
Because you are suspicious today i stopped delivering, because I can not wait a week to return!
It is best to buy in the store, so you can see what is in the box.
*t*a*k*p*o*p*r*o*s*t*u*Komentarz
-
Odpisz mu ze najwyrazniej jest bogiem jesli udalo mu sie cofnac paczke ktora jest w drodze , bo jest to technicznie nie wykonalne , nawet przez nadawace.
Mozesz tez dopisac ze jako oszust moglbym sie bardziej wysilic ;]no comment...Komentarz
-
napisałem stosownego maila temu panu którym się brzydzę.
BARDZO ŚLICZNIE DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA POMOC*t*a*k*p*o*p*r*o*s*t*u*Komentarz
-
Co ciekawe aukcja zniknęła. Wczoraj wieczór jeszcze wisiała. Życzę znalezienia zadbanego egzemplarza w dobrej cenie.Ładne ciałko,gorące stopki i ostre oko:-P
-
Dzisiaj zdrowa sztuka to jak w mordę strzelił lekko 4,5k. Taniej to ze świecą szukać. Można, ale niezbyt to pewne.Komentarz
-
No to trzeba mi szukać pierw świecy, bo poszukiwania używki 5D już na czasie.5DmkII 5D C15/2.8 C35L/1.4 C50/1.4 C85/1.8 C70-200L/4IS 580EXII 430EXII SB-28 EIZO/S2433W Dell/E1705Komentarz
Komentarz