X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • 7four
    Uzależniony
    • 2009
    • 850

Odp: Oszust obecny na OLX.pl

Zamieszczone przez Bolek02
    To nie jest prawda. Trzy dni temu poszedłem do Urzędu po nowy Dowód, bo stary stracił ważność. Pani wydała mi zaświadczenie i zwróciła stary dowód odcinając narożnik z hologramem.
    Kilka godzin później wstąpiłem do Banku i na ten nieważny dowód wypłacono mi pieniążki
    Jeśli chodzi o Alle... to reguluję transakcje przez PayU - skąd mam wiedzieć na jakie konto pójdzie moja kasa ???
    To zapraszam do "mojego" banku ;-)
    Prawdą jest to co raczej bank wysyła, w Twoim przypadku problem jest po stronie pracownika banku.
    Dlatego też nie mam wątpliwości że na skradzione dokumenty można namieszać.
    Czynnik ludzki jest podstawą do takich wałków o których tu mowa.

Komentarz

• agnes
      • 2015
      • 1

Zamieszczone przez mateusz53
      Witam.

Piszę tutaj aby ostrzec innych użytkowników portalu OLX.pl Oszust, który wyłudza kasę i usuwa konta. Podaje dane i linki do aktualnie trwających aukcji na olx.pl:
      Tablet Samsung Galaxy Tab S SM-T805 LTE gwar 2l Wysoka Kamieńska • OLX.pl (dawniej Tablica.pl)
      AIRPRESS HK650 kompresor sprężarka 10bar 270l 400V Wysoka Kamieńska • OLX.pl (dawniej Tablica.pl)

nr konta bankowego na które życzy sobie wpłat: 35 1090 0075 4172 2310 7124 8878
      maile: [email protected], [email protected]
      Gościu podaje fałszywe dane Rafał Madej adres również fałszywy: Wysoka Kamieńska 11

--- Kolejny post ---

Zapomniałem o nr tel: 727 278 267 oraz 727 278 271

Witam tak oszust ale i na takiego jest sposób , mnie również oszukał co juz nie wspomnę ze kontakt bardzo dobry był i tak również oferował odbiór osobisty ,lecz odległość daleka wiec uzgodniona przesyłka kurierska i owszem zapłata na konto .Po dwóch dniach nie ma konta i kontaktu he he
      mistrz normalnie ,mysli ze łatwo ludzi naciągnie a sie grubo myli .
      Sprawa zgłoszona na policje i wstępnie po ustaleniach jest udupiony .
      I tu jedna rada ,każde oszustwo jest karane .Oszukaj na grosze a karany bedzie jak za wielką rzecz .
      Bawią mnie tacy ludzie ,bo brak im rozumu a jak juz po rozum sięgną to jest za późno .
      Ten pan narobił sobie poważne problemy .

Komentarz

• Usjwo
        Pełne uzależnienie
        • 2009
        • 1055

Ja widze conajmniej trzy "nieprawdy"
        Zamieszczone przez agnes
        i wstępnie po ustaleniach jest udupiony .
        Zamieszczone przez agnes
        każde oszustwo jest karane
        .
        Zamieszczone przez agnes
        Oszukaj na grosze a karany bedzie jak za wielką rzecz .
        Tylko po co ja to pisze??? Jedenpost i google translator

Komentarz

Pracuję...