Zamieszczone przez myrczek
X
-
-
A ja sie przesiadam na 7D, jutro powinien dojsc...Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]gazwx, jestes od dzis moim nowym idolem (sorry pn_
)Komentarz
-
Tobie akustyk z definicji metodologia nieodpowiada jak Nikona chwala ;-)Zamieszczone przez akustykno przeciez mowilem
EDIT: testy maja to do siebie, ze zanim sie pomysli o wyniku, warto tez pomyslec co bylo testowane i co z metodologii wynika. taka podpowiedz na przyszlosc
Komentarz
-
wydaje mi sie, ze to mniej popularny aparat niz D50 czy 350D, takze na tym forum mozesz miec klopoty ze znalezieniem informacji. zapytaj na http://kkm.autofocus.pl/ . forum profilowane, wiec spodziewaj sie mniejszej lub wiekszej odrobiny tendencyjnosci, ale raczej na pewno dowiesz sie wiecejZamieszczone przez myrczeka co z minolta dynax 5d????Komentarz
-
Już się poprawiłem, tzn poprawiłem autora tekstu. poki co, używam cytatu bez zgody właściciela, pana akustyka. Czekam na jego zgodęZamieszczone przez pn_W Twoim podpisie jest blad, przed slowem "to" powinien byc przecinek.
Komentarz
-
-
nie ma sensu, skojarzenia aparatu z Jezusem Chrystusem, nawet jako tandetny zabieg socjotechniczny, jest pozbawione smakuZamieszczone przez akustyknie rob sobie jaj
chcesz, wklejasz, jesli uwazasz, ze to ma sens
(Przykazanie II)
Komentarz
-
Dobra, dobra. już ściągam ten tekst. Wcale sobie jaj nie robie. Ten tekst rzeczywiście mi sie podobał i podoba nadal, ale skoro uważacie to za socjotechnikę i jaja, to proszę..Komentarz
-
Przykazania obejmuja tych ktorzy w nie wierza... To nie jest prawo. A smak to kwestia gustu :PZamieszczone przez gazwxnie ma sensu, skojarzenia aparatu z Jezusem Chrystusem, nawet jako tandetny zabieg socjotechniczny, jest pozbawione smaku
(Przykazanie II)5D| 350D+BG-E3| S15-30| T28-75| C85|
Fotki tutaj: flickr.com/photos/robinfoto i tutaj: plfoto
"Tylko kisielem spłynie prawda" - ruchoporu.org
Komentarz
-
No patrz pan, a moim znajomym, w tym Tomkowi M. -ołnerowi forum.promodels.pl podoba się. Ba, nawet większość zazdrości mi ....Zamieszczone przez pn_Co by nie mowic, widok 350D wzbudza salwy smiechu, wzgl. usmiechy politowania i tego upokorzenia nic nie zrekompensuje, zaden test, ostrosc i co tam jeszcze.
pn_ pomyśl czasem zanim coś napiszesz :-)Pozdrawiam
MarekKomentarz
-
-
pn_, moze pochwal sie no fotkami z Twojej nowej ********ej w dotyku mionolty zamiast znow trollowac na temat plastiku 8)Zamieszczone przez pn_Ruskiego plastiku? Wspolczuje, pewnie Ci znajomi to sfera budzetowa :-P
no by chyba robisz tymi aparatami zdjecia? czy tylko lubisz sobie potrzymac?
Komentarz
-
Niebyt rozumiem, dlaczego ma wzbudzać salwy śmiechu i politowanie. Mam i uzywam 350D na zmianę z 1ds. To jest bardzo dobry aparat, a jego małe wymiary sa dla mnie jego atutem. Najprawdopodobniej dokupię do niego 24/2.8 i będę miał idealny sprzęcik do street photo. Np. dla podróżnika 350D + lekkie szkło jest świetnym rozwiązaniem.Zamieszczone przez pn_Co by nie mowic, widok 350D wzbudza salwy smiechu, wzgl. usmiechy politowania i tego upokorzenia nic nie zrekompensuje, zaden test, ostrosc i co tam jeszcze.Pentax K-5 II, Leica M9Komentarz
-
Pochwale sie, juz wkrotce, po powrocie z Czech (31.12-06.01). Na razie robie spolecznie za Mikolaja w Mainz i w Wiesbaden i nie mam glowy do focenia :-)Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]pn_, moze pochwal sie no fotkami z Twojej nowej ********ej w dotyku mionolty zamiast znow trollowac na temat plastiku 8)
no by chyba robisz tymi aparatami zdjecia? czy tylko lubisz sobie potrzymac?
A 7D? Cudo. D70 i lampe wlasnie opchnalem, przy 7D to maly fiacik :-)
PS. Wlasnie dokupilem lampe Sigma EF-500 DG Super MA-ADI - stroboskop, HSS, pochylenie na dol do makro, zdalne wyzwalanie lampa wbudowana - za jedyne 210 euro.Ostatnio edytowany przez pn_; 2892.Komentarz
-
Komentarz