X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • MarekC
    Uzależniony
    • 2005
    • 647

Zamieszczone przez pn_
    Pochwale sie, juz wkrotce, po powrocie z Czech (31.12-06.01). Na razie robie spolecznie za Mikolaja w Mainz i w Wiesbaden i nie mam glowy do focenia :-)
    Juz oczami wyobraźni widze cudowne fotografie obdarowanych, uśmiechniętych dzieci. Lekko zmieksczone, ocieplone w PS. Czyż to nie wspaniały temat do fotografowania... Bierz w łapę Minoltkę dawaj radość dzieciom i foć to. Napewno będziesz miał czym się pochwalić :-)
    Pozdrawiam
    Marek

Komentarz

• pn_
      Zablokowany
      • 2005
      • 857

Zamieszczone przez MarekC
      Juz oczami wyobraźni widze cudowne fotografie obdarowanych, uśmiechniętych dzieci. Lekko zmieksczone, ocieplone w PS. Czyż to nie wspaniały temat do fotografowania... Bierz w łapę Minoltkę dawaj radość dzieciom i foć to. Napewno będziesz miał czym się pochwalić :-)
      Ale ja jestem Mikolajem! Co niestety troche utrudnia, a wrecz wyklucza focenie... :-)

Ale moze uda mi sie znalezc zastepstwo na Mikolaja w www.pollingua.de, to pofoce...

Komentarz

• MarekC
        Uzależniony
        • 2005
        • 647

Zamieszczone przez pn_
        Ale ja jestem Mikolajem! Co niestety troche utrudnia, a wrecz wyklucza focenie... :-)

Ale moze uda mi sie znalezc zastepstwo na Mikolaja w www.pollingua.de, to pofoce...
        Nie wyklucza - nawet dzieciaki przyciągnie :-). Taki mikołaj z czarną puszką z pokrętłami ... Obdarujesz grupę dzieci, cykniesz kilka fotek, a może ktoć cyknie Tobie.. i tak dalej

Wszystkie fotki Twoje ??
        Pozdrawiam
        Marek

Komentarz

• pn_
          Zablokowany
          • 2005
          • 857

Wszystkie fotki Twoje ??
          Nie, mieszane. Bo nie wszedzie bylem, albo nie wszedzie focilem. Sporo z kompaktow rodzicow.

Komentarz

• MarekC
            Uzależniony
            • 2005
            • 647

Zamieszczone przez pn_
            Nie, mieszane. Bo nie wszedzie bylem, albo nie wszedzie focilem. Sporo z kompaktow rodzicow.
            To wskaż prosze kilka swoich... debest wstaw z tagami w galerii użytkowników...nie daj się namawiać, ani "pomawiać" ;-)
            Pozdrawiam
            Marek

Komentarz

• pn_
              Zablokowany
              • 2005
              • 857

To wskaż prosze kilka swoich... debest
              Nie udalo mi sie jeszcze zrobic fotki, ktora bym mogl uznac za debest... Dopiero zblizam sie do idealu...

nie daj się namawiać, ani "pomawiać" ;-)
              OK, nie dam sie. Z cudownej :-) 7D beda po powrocie z gor. Na razie mam ja od soboty i fotek nie ma, i do swiat nie bedzie.

Z D70 lubie tylko te:

I moze troche te, ale juz nie za jakies specjalne walory, tylko dlatego, ze jest na niej moj syn numer 2, nie chcacy usmiechnac sie do D70 :-) :

Ciekawe, czy do 7D sie usmiechnie :-)

Komentarz

• popmart
                Pełne uzależnienie
                • 2005
                • 1721

hejo z tą ceną na nikona to jakaś lipa chyba w wawie ok 3200 pln saturn arkadia...wiem że czasami ceny sie różnią w tej samej sieci ale gość któremu to powiedziałem uchachał sie setnie , a potem stwierdził że 700 pln to za duża różnica.

Komentarz

• sadi

media markt w lublinie- 2999zl pare dni temu

Komentarz

Pracuję...