X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • marlon
    Bywalec
    • 2005
    • 165

jak juz bym kupowal to samo body

Sprzedam: EOS3000 + EF 38-76 1:4.5-5.6

Komentarz

• tsz01

Sorki Agaj666, ale skad u Ciebie tyle pesymizmu???
      Oczywiscie ze mozesz sobie kupic bedac w stanach aparacik, wiezc go jako swoj uzywany i moga Ci na granicy nadmuchac
      Miedzynarodowe prawo pozwala przewozic jedna sztuke aparatu, kamery itd do uzytku wlasnego... ja wozilem juz sprzet kilkanascie razy i nikt mnie nigdy nawet nie zapytal skad i po co to wioze...
      Pozdrowka

Komentarz

• marlon
        Bywalec
        • 2005
        • 165

Zamieszczone przez tsz01
        Oczywiscie ze mozesz sobie kupic bedac w stanach aparacik, wiezc go jako swoj uzywany i moga Ci na granicy nadmuchac
        też tak słyszałem, ale jakieś tam ryzyko zawsze jest

Komentarz

• marlon
          Bywalec
          • 2005
          • 165

ale jeżeli ktoś tam (USA) już jest, a i tak wraca, no to te 10% to jest coś
          lepsze 2100-2300zł niż 3000zł jakby nie patrzeć

Komentarz

• mruczek
            Bywalec
            • 2005
            • 240

Lepiej poszukaj sprzętu w polskich sklepach. Kupisz trochę drożej, ale masz gwarancję. A jak poczekasz pół roku(jeśli wytrzymasz) to sprzęt będzie tańszy

Komentarz

• SimOn!
              Początki nałogu
              • 2005
              • 371

Zamieszczone przez mruczek
              Lepiej poszukaj sprzętu w polskich sklepach. Kupisz trochę drożej, ale masz gwarancję. A jak poczekasz pół roku(jeśli wytrzymasz) to sprzęt będzie tańszy
              A zdjecia ktorych nie zrobi przez te pol roku beda mu sie snily po nocach. Tak to mozna wiecznie czekac bo ceny zawsze beda spadac...
              Pozatym gwarancja... no jak dla mnie to jest naprawde znikome ryzyko ze w okresie gwarancji cos sie zepsuje a jak nawet to najwyzej doplacisz za naprawe to co oszczedziles wiec suma sumarum nie bedziesz stratny
              podpis...

Komentarz

• mruczek
                Bywalec
                • 2005
                • 240

Zamieszczone przez SimOn!
                A zdjecia ktorych nie zrobi przez te pol roku beda mu sie snily po nocach. Tak to mozna wiecznie czekac bo ceny zawsze beda spadac...
                Pozatym gwarancja... no jak dla mnie to jest naprawde znikome ryzyko ze w okresie gwarancji cos sie zepsuje a jak nawet to najwyzej doplacisz za naprawe to co oszczedziles wiec suma sumarum nie bedziesz stratny

Skoro forumowicz posiada "EOS 3000 | EF 38-76 1:4,5-5,6 |EF 100-300 f/4.5-5.6 USM | 430EZ", to nie wpadajmy w przesadną panikę, SimOn!
                Tym co ma, też zrobi zdjęcia...liczy się talent, a nie sprzęt

Komentarz

• marlon
                  Bywalec
                  • 2005
                  • 165

Zamieszczone przez SimOn
                  no właśnie :P a jak ceny spadną to wyjdzie jakiś nowy model i znowu historia zatoczy kółko
                  Zamieszczone przez mruczek
                  Skoro forumowicz posiada "EOS 3000 | EF 38-76 1:4,5-5,6 |EF 100-300 f/4.5-5.6 USM | 430EZ", to nie wpadajmy w przesadną panikę, SimOn!
                  Tym co ma, też zrobi zdjęcia...liczy się talent, a nie sprzęt
                  zgadzam się ale klisza+wywołanie w przypadku analoga to nie taka tania zabawa

Komentarz

• agaj666
                    Bywalec
                    • 2005
                    • 172

"tsz01" - to nie pesymizm.......jak juz napisalem,robiłem sobie jaja przed i po-świąteczne i setnie sią bawiłem czytając jak MARLON powoli wycofuje się z zakupu po lekturze moich postów.
                    na szczęście są na forum ludzie,których nie wprowadziłem w stan krańcowej depresji i dobrze mu radzą.
                    Tu była zakazana reklama

Nie podoba Ci się mój styl jazdy?
                    Zejdź z chodnika !!!

Komentarz

• mruczek
                      Bywalec
                      • 2005
                      • 240

ale skoro tyle czasu robiłeś takim sprzętem zdjęcia i cena za wywołanie nie przeszkadzała, to chyba jeszcze parę złoty możesz wydać.

Nie wiem czy widzialeś http://canon-board.info/showthread.php?t=7793
                      w tym roku ma się pojawić EOS 370, 3000 i 50. Tak więc cena 350 lub innych spadnie aby zrobić miejsce nowemu. W tym czasie zaoszczędzisz kilkaset złoty.

Komentarz

• marlon
                        Bywalec
                        • 2005
                        • 165

no niby tak ale cały czas będzie kusiło żeby jednak znowo poczekać, zeby kupic ten nowszy - bo zapewne lepszy ale i droższy a tak to można w nieskończoność

Komentarz

• SimOn!
                          Początki nałogu
                          • 2005
                          • 371

Zamieszczone przez marlon
                          zgadzam się ale klisza+wywołanie w przypadku analoga to nie taka tania zabawa
                          Znam to i rozumiem niby to niewiele ale za kilka rolek filmu + wywolanie + skanowanie... mozna by jakis dobry filterek kupic :neutral:
                          podpis...

Komentarz

• marlon
                            Bywalec
                            • 2005
                            • 165

no ja właśnie ubolewam - nie mam skanera zadnego do negatywów, a cała kasa poszła na to co w opisie WYRÓŻNIONE i POGRUBIONE czyli 100-300 USM :P
                            przydałby się jakiś prosty chociaż

Komentarz

• mruczek
                              Bywalec
                              • 2005
                              • 240

To są Twoje pieniądze iTwoja decyzja. Eos 300d jest sporo tańszy od 350. Jeśli w tym roku wejdzie EOS 370, to cena 350 powinna spaść do 300d.
                              Chyba, że źle rozumuję?
                              Kasy starczy na filtr z wywołanie nie jednego filmu

Komentarz

• marlon
                                Bywalec
                                • 2005
                                • 165

no właśnie...a jak wejdzie 370D to nie będę chciał "przestarzałego" 350D, tylko model najnowszy w klasie...jezeli kupię teraz - bede miał sprzet najnowszy

Komentarz

Pracuję...