X
-
Tagi: Brak
-
-
Nie wiem czy będę używał, ale skoro ma być tanio to chętnię zamówię jedną sztukę.
Ew. jak będzie faktycznie tanio to weznę dwie 8)
Najwyżej zastosuję praktyki monopolistyczne i puszczę na allegro za 1000% zysku
Żartowałem, nie jestem świnia
TAKŻE ZIELONY: 1szt/ ew. 2 jak będzie tanioKomentarz
-
Dobrze kombinujesz. :-DNajwyżej zastosuję praktyki monopolistyczne i puszczę na allegro za 1000% zyskuKomentarz
-
Ja też poproszę. 4 sztuki. Jak się dzielimy kosztami przesyłki - proporcjonalnie do ilości zamówionych pasków?Kiedyś miałem EOSa 350d z kitem...Komentarz
-
Jak za dolara to ja tez poprosze
2 sztuki.
5D| 350D+BG-E3| S15-30| T28-75| C85|
Fotki tutaj: flickr.com/photos/robinfoto i tutaj: plfoto
"Tylko kisielem spłynie prawda" - ruchoporu.org
Komentarz
-
Myślę że sprawa jest do ustalenia.Jak się dzielimy kosztami przesyłki - proporcjonalnie do ilości zamówionych pasków?Komentarz
-
-
BTW, trza najlepiej chyba napisać maila z zapytaniem do sprzedawcy.
Że załóżmy nazbiera się 50szt i co się da załatwić.Ostatnio edytowany przez Zielony; 2434.Komentarz
-
no tak, co slepemu po oczachZamieszczone przez marcingreen
Ale jakby sie okazalo ze sie znajda to poprosze
Pozdrawiam
Riccardo
--
Fuji & RicohKomentarz
-
Taaaaa...Zamieszczone przez NemeoWyszła inicjatywa aby złożyć grupowe zamówienie na takie cudo :
A co to w ogole jest to cudo?!
I do czego sluzy?!
Bo google cos malo o tym mowia :/Komentarz
-
Zamieszczone przez SimonTaaaaa...
A co to w ogole jest to cudo?!
I do czego sluzy?!
Bo google cos malo o tym mowia :/
poczytaj: http://canon-board.info/showthread.p...d=1#post128563Komentarz
-
Dobra, juz znalazlem jakies foto ktore to w miare obrazuje:Zamieszczone przez marcingreen
Komentarz
-
Nie doczytaliście się?Facet MA 10 SZT. Więc może - po jednym?A jakby miał więcej - to ja poproszę 1.Myślę że by uniknąć....transakcji o charkterze zaopatrzeniowo-handlowym na rzecz zakupów pasjonatów - możnaby wprowadzić JAKIEŚ ograniczenia....?Ostatnio edytowany przez hekselman; 2827.Komentarz
-
Gość pisze, ze koszty wysyłki są proporcjonalne do ilości zamówień i nie da się na tym zaoszczędzić (na tym gość zarabia)...Komentarz
Komentarz