ja tez chetnie sie przylacze
X
-
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a. -
-
wszystkjo zalezy od ceny.. trzeba do niego napisac.. i zapytac czy przy wiekszej ilosc zejdzie z przesylki lub poprostu da wiecej w cenie 1 paczki
inaczej nam sie to nie oplaca..
bo:
kupujemy hurtem, rozsylamy po polsce (dodatkowy koszt), zamieszanie i stracony czas = tyle co na allegroCanon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.Komentarz
-
-
Ja poprosze jedna, jak ma byc w granicach 70zlZamieszczone przez scooterjakby był w cenie do 60 zł z przesyłką .
Komentarz
-
oooo!kurde!jednak to forum to fajna sprawa!więc - jakby któryś z kolegów przy okazji bytności na Mokotowie zajrzał i po wyliczeniu ilu chętnych - zapytał za ile mu sprzedadzą: x sztuk - warto spróbować!W cenie sklepowej jest też l e ż e n i e na wystawie :-).Gdyby łaskawie ktoś miał czas - na razie zapytać?...Ja - na pewno jedno.Ofertę na 80 z wysyłką już mam.Ale - szanuję swoje pieniądze.W rewanżu - ja -odbierając pasek w Warszawie np dam się "pobawić swoimi zabawkami" -- jeśli to dla kogoś atrakcyjne :-)
Dorzucam: przychodzi facet: mówi - witam reprezentuję internetowe forum użytkowników Canon Board, wyciąga i d e n t y f i k a t o r...:-) :-) :-)Ostatnio edytowany przez hekselman; 2827.Komentarz
-
-
Oba sklepy należą do tej samej firmy i mają takie same ceny więc nie ma znaczenia gdzie się wybierzesz. A i oni zaopatrują się chyba w Austrii więc zasugeruj im że kurs Euro się obniżył.... więc cena może być lepsza.Zamieszczone przez marcingreenspróbuję się zorientować w tej sprawie, dziś lub jutro...
Ktoś może podać dokładny namiar tzn,
rozumiem, że mam udać się do Galerii Mokotów, albo do Promenady?? Obojętnie w które miejsce, czy zapytać tu i tu??
Corwin2 Aparaty Canon, worek obiektywów, dwie lampy i wężykKomentarz
-
Dziś nic nie załatwiłem, z braku czasu - ale jutro wybiorę się do jednego z tych sklepów. Wstępnie zapytam o 50-60szt.
Jutro dam znać co się dowiedziałem.
Ale albo nie pamiętam albo jestem zbyt mocno pijany
(dziś miałem ostatnie zaliczenie)
Jak się ten teges, w końcu ten SKLEP nazywa???
EDIT: już znalazłem
Ostatnio edytowany przez Zielony; 2434.Komentarz
-
Znając życie - zapytaj o ...10 szt.To - też może być za dużo.Realna cena to 70 zł - bez wysyłki.Komentarz
-
a nier lepiej kupic na allegro? chyba ze komus zalezy na napisie...
ten Canonowski jest biedny. Wyglada tak: http://www.adorama.com/CAHSE1.html
co raczej daje malo pewny uchwyt
odpowiednik jego na allegro:
Komentarz
-
-
-
-
Komentarz