Oczywiście że opłata za przesyłkę dotyczy każdej sztuki .... i to jest właśnie biznes wiele jest takich aukcji dla tych co nie kumają bazy a potem mówią że super tanio kupili tylko zapominają o kosztach przesyłki ..... to lipa choć 20$ to i tak chyba dość tanio? za taki pasek
X
-
-
Dotyczy pionowego kadru...
To niezwykle ciekawe spostrzeżenie - nie miałem o tym pojęcia!Może by tak w temacie: "aparat moich marzeń": lustrzanka do podstawowo pionowych kadrów?...A tak serio - nie wiem czy to prawda - oczy mamy rozmieszczone poziomo (ja na pewno) i stąd widzimy świat bardziej w poziomym kadrze.Może to dlatego?...A zresztą - miało być o HandStrapach! Myślę ze należy wykorzystać do maksimum zalety forum: każdy klient w kupie to lepszy klient.Myślę ze możnaby poprosić kolegę który to sprzedaje by przekalkulował i napisał: dla KOLEGÓW z forum - 10 szt po...20 szt po...100szt etc.Bo że ludzie kupią - chyba widać.Zainteresowanym - moge jedną fotą pokazać DLACZEGO.Tylko nie wiem jak wysłac fotę na forum....Ostatnio edytowany przez hekselman; 2827.Komentarz
-
kupilem kilka sztuk i nadwyzki uplynniam na allegro, zeby mi sie przesylka zwrocila, i to cala filozofia. a to co sie nie sprzeda moze byc taniej. tyle, ze bardziej wam sie oplaci wtedy na ebayu, zakladajac ze nie napotkacie zadnych trudnosci po drodze.Zamieszczone przez marcingreenpito - a może ty w ten sposób kupujesz te hand strapy z US, i puszczasz dalej na alledrogo???
przyznaj się
zrobiłbyś wtedy w ten sposób przysługę kolegom forumowcom
jesli chcecie jakies inne fotki tego hand strapa to cykne wedle zyczenia co i jak.Ostatnio edytowany przez pito; 3865.Komentarz
-
-
A 99% fotografów (albo i sporo więcej) w ogóle nie używa lustrzankiZamieszczone przez denthargGdzieś czytałem doktrynę: "najpierw spróbuj kadr pionowy; 95% fotografów najpierw robi kadr poziomy, w ogóle nie próbując potem pionu."
Komentarz
-
aha, czyli rozumiemy, że TY nie masz dostępu do wiekszej nieokreślonej ilości tylko poprostu masz kilka sztuk i wiecej nie będzie.Zamieszczone przez pitokupilem kilka sztuk i nadwyzki uplynniam na allegro, zeby mi sie przesylka zwrocila, i to cala filozofia.
a to co sie nie sprzeda moze byc taniej. tyle, ze bardziej wam sie oplaci wtedy na ebayu, zakladajac ze nie napotkacie zadnych trudnosci po drodze.
Więc ok.
W takim razie może ktoś zapyta nikoniarzy czy oni mają też takie paski, bo może z nikona wyjdą tańsze

BTW, jak ktoś może to niech napisze do sprzedawcy (może poprosimy snowboardera albo Coronado; są w USA) żeby się określił czy jest w stanie wysłać XXX sztuk do POLSZY (no albo do wspomnianych kolegów forumowców i wtedy oni by nam to podesłali do POLSZY; Coronado ma doświadczenie w tych sprawach) i ile by to wyszło za sztuke???
Pozatym, można go zapytać czy załatwi to całkiem poza EBAY'em no ale wtedy nie wiem czy to jest bezpieczne.
Anyway, najpierw trzeba gadać z kolesiem z Ebay'a czy wogóle ma dostęp do każdej ilości.Komentarz
-
Jedna wypowiedź - dwie wątpliwości: sądzisz NAPRAWDĘ że ktoś z tego grona będzie chciał nosić na swoim nawet najbardziej przedpotopowym CANONie pasek z napisem N i k o n ?....Zamieszczone przez marcingreenaha, czyli rozumiemy, że TY nie masz dostępu do wiekszej nieokreślonej ilości tylko poprostu masz kilka sztuk i wiecej nie będzie.
Więc ok.
W takim razie może ktoś zapyta nikoniarzy czy oni mają też takie paski, bo może z nikona wyjdą tańsze :
BTW, jak ktoś może to niech napisze do sprzedawcy (może poprosimy snowboardera albo Coronado; są w USA) żeby się określił czy jest w stanie wysłać XXX sztuk do POLSZY (no albo do wspomnianych kolegów forumowców i wtedy oni by nam to podesłali do POLSZY; Coronado ma doświadczenie w tych sprawach) i ile by to wyszło za sztuke???
Pozatym, można go zapytać czy załatwi to całkiem poza EBAY'em no ale wtedy nie wiem czy to jest bezpieczne.
Anyway, najpierw trzeba gadać z kolesiem z Ebay'a czy wogóle ma dostęp do każdej ilości.
Co do drugiego podtematu: co z tego że jest różnica między ceną a wysyłką skoro on sprzedaje nierozdzielając ceny od ilości?Nie sądzisz że to tzw "chłyt martenkingowy"....
I przypuszczasz ze Canon to u nas łoi; sprzedawcy mają z tego po 2000% co w Stanach kosztuje 0.99 zielonego papierka? (przy czym - popytaj się kolegów co to jest ONE dolar w USA).No jak ty to na poważnie - to ja przepraszam....Komentarz
-
Panowie w sklepach Canon w Promenadzie i Galerii Mokotów Hand Strap E1 kosztuje 82 zł. Więc nie wiem czy jak się nie zrzucicie w kilku to nie dostaniecie takiego rabatu żeby ok 70 zł was kosztował.Zamieszczone przez perlpaJeśli cena będzie w okolicach 70zł to biorę jedną (1) sztukę. Ktoś się orientuje kiedy będziemy znali szczegóły?
Powodzenia
Corwin2 Aparaty Canon, worek obiektywów, dwie lampy i wężykKomentarz
-
chyba gra nie warta swieczki dla 15-20 zł, a faktycznie przy wiekszej ilosci kupowanych strapow mozna starac sie o rabatZamieszczone przez CorwinPanowie w sklepach Canon w Promenadzie i Galerii Mokotów Hand Strap E1 kosztuje 82 zł. Więc nie wiem czy jak się nie zrzucicie w kilku to nie dostaniecie takiego rabatu żeby ok 70 zł was kosztował.
Powodzenia
Corwin
pzdr i powodzenia
Komentarz
-
Zamieszczone przez hekselmanJedna wypowiedź - dwie wątpliwości: sądzisz NAPRAWDĘ że ktoś z tego grona będzie chciał nosić na swoim nawet najbardziej przedpotopowym CANONie pasek z napisem N i k o n ?....
Co do drugiego podtematu: co z tego że jest różnica między ceną a wysyłką skoro on sprzedaje nierozdzielając ceny od ilości?Nie sądzisz że to tzw "chłyt martenkingowy"....
I przypuszczasz ze Canon to u nas łoi; sprzedawcy mają z tego po 2000% co w Stanach kosztuje 0.99 zielonego papierka? (przy czym - popytaj się kolegów co to jest ONE dolar w USA).No jak ty to na poważnie - to ja przepraszam....
ja tam do dzisiaj używam w każdym cyfeowym Canonie dobrego paska jaki mi został od F90x - i jest naprawde o niebo lepszy do tych canonierskich dołaczanych do fabrycznego aparatu (a w każdym razie mnie bardziej odpowiada) a napis na nim anie mnie ziębi ani grzejeKomentarz
-
za dolara sie pisze
jak wyjdzie za 10$ to tez wezme sztuczke
piszczie do goscia gadajcie moze sie uda350 D z gripem, sigma 18-125, kit, 580 ex, 2x1GB ELITE PRO I 512 ZWYKLA OBIE KINGSTON + 256 od canonaKomentarz
-
-
Drodzy koledzy w USA "POMOŻECIE" ?BTW, jak ktoś może to niech napisze do sprzedawcy (może poprosimy snowboardera albo Coronado; są w USA) żeby się określił czy jest w stanie wysłać XXX sztuk do POLSZY (no albo do wspomnianych kolegów forumowców i wtedy oni by nam to podesłali do POLSZY; Coronado ma doświadczenie w tych sprawach) i ile by to wyszło za sztuke???
Komentarz
-
A widzisz nie wiedziałem że u nas też można kupić poniżej stówki. Tylko że ja do Warszawki mam maksymalnie daleko (z okna widze ŚnieżkęZamieszczone przez CorwinPanowie w sklepach Canon w Promenadzie i Galerii Mokotów Hand Strap E1 kosztuje 82 zł. Więc nie wiem czy jak się nie zrzucicie w kilku to nie dostaniecie takiego rabatu żeby ok 70 zł was kosztował.
) a w sklepach internetowy0ch tanio nie znalazłem.
Komentarz
-
Komentarz