To jest podklejony temat.
X
X
-
5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
:: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
:: Motywy wordpress -
a czemu, opowiadaj
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
jagódka, dzięki za komplement odnośnie moich fotek, aczkolwiek myślę sobie, że są dwa powody, dla których mnie nie przyjęli na SS: słabe jeszcze od strony technicznej i może pod kątem sprzedaży stockowej mało przydatne w porównaniu do innych?
hmcanon 400D+50mm /f1.8Komentarz
-
Pozwolilem sobie przyblizyc jedno z Twoich zdjec na Fotolii. Rzuc okiem na krawedzie kapelusza ... z doswiadczenia wiem, ze cos takiego (przebarwienie i chyba za ostre krawedzie) na SS nie przejdzie (to dla nich kwalifikuje sie do "artefaktu") :
BTW: cytrynowy (chyba) ludek, extra
Komentarz
-
Zgadzam się z Robertem. Wysyłanie, to nie problem. Gdybym poprzestała tylko na Fotolii, to dziś miałabym tam portfolio jedno z większych i tylko trochę $.a ja powiem tak jak ja to widzę. otóż, na dobranie słów kluczowych do zdjęcia, opis, wyedytowanie znaczków formowych itp edycje poświęcasz co najmniej 15-30 minut dla jednego zdjęcia.
Wysłanie to problem? Ja wysyłam skryptem korzystając z ftp jednorazowo do wszystkich (jak znajdę czas to wrzucę go na swoją stronkę), potem na wybranie kategorii itp (nie wszędzie to jest potrzebne) zajmuje maksymalnie 60s /zdjęcie... czy problemem jest dłuższe wysyłanie? dla mnie nie - w wakacje po prostu zostawiam komputer włączony i idę robić coś innego, a w sezonie wysyłam przez łącze uniwersytetu *34Mbit/s* więc idzie błyskawicznie. Według mnie warto rozsyłać do jak największej liczby, ale nie będę się tutaj sprzeczać. Jak uważasz tak postępuj.
Pozdrawiam,
Robert
Mam zdjęcia na kilku stockach i na większości zarobki większe (mimo mniejszej ilości zdjęć).
PozdrawiamKomentarz
-
bardzo very very dzięki, rachwal, poczytam ten artykuł co zapodałeś, może coś wymyślę jak się tego pozbyćcanon 400D+50mm /f1.8Komentarz
-
Big Stock Photo
Jak długo czekacje na weryfikacje fotek w Big Stock Photo? Tydzień to już chyba przesada :eek:wiedzę uzupełniam tu: www.tutorialik.plKomentarz
-
To czy ten "efekt" widzisz bardziej wyraznie czy mniej to tez moze zalezec od Twojego monitora, ja np. na LCD w robocie widzialem ten efekt zdecydowanie mocniej niz teraz w domu ... Warto przegldac foty na krawedziach w skali 1:1, wtedy mozna dojsc do ciekawych wnioskow ...Komentarz
-
pewnie wakacje mają, lub coś w tym stylu. W moim przypadku weryfikacja fotek w tym serwisie trwa długo, ale nie liczę ile więc nie napiszę dokładnie. Ostatnio fotki czekały grubo ponad tydzień.Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...Komentarz
-
moje fotki jesienne mają ładne branie
pochwalę się:
dziś już 3 DL ma ta fotka
tak jeszcze nie miałam, żeby jednego dnia 3xDL ta sama fotka miała
it is very niece
))
canon 400D+50mm /f1.8Komentarz
-
oj wróże Ci niezłą kariere na stockachmoje fotki jesienne mają ładne branie
pochwalę się:
dziś już 3 DL ma ta fotka
tak jeszcze nie miałam, żeby jednego dnia 3xDL ta sama fotka miała
it is very niece
))
:: Motywy wordpressKomentarz
-
Komentarz
-
obyś był dobrym wróżbitąoj wróże Ci niezłą kariere na stockach
wiecie co, ja jak odpalam mojego 'słabiaka' kompakta i rozkładam moje pierdułki: koszyczki, owoce, patyki, gałązki itp. itd. to czuję się jak w 7 niebie, to jest w sumie takie dziwne i jednocześnie świetnie się złożyło, że w moim wieku (
)znalazłam takie coś dla siebie, co idzie po linii moich talentów (jestem plastykiem, ale nie po studiach niestety
) oraz zainteresowania pracą twórczą, plastyczną oraz samodzielną, bez szefa
oraz może przynieść mi zyski w przyszłości i to spore
tylko czasem dopada mnie taki niepokój, że to wszystko to jest jakiś spisek, że oni mają już wszystkie moje dane personalne i jak przyjdzie co do czego, to mnie złapią, wsadzą we worek i wrzucą do Sekwany, a kasę zabiorą;DDDcanon 400D+50mm /f1.8Komentarz
-
:: Motywy wordpressKomentarz
-
Oj tym razem to ja się uśmiałemtylko czasem dopada mnie taki niepokój, że to wszystko to jest jakiś spisek, że oni mają już wszystkie moje dane personalne i jak przyjdzie co do czego, to mnie złapią, wsadzą we worek i wrzucą do Sekwany, a kasę zabiorą;DDD
))))
nie pękaj co najwyżej do wisły a że prądy nikłe to do brzegu zdołasz dopłynąć
trzydziecha na karku +kicior+budżetowa stałka+ lampki softy i parasolkiKomentarz
-
hmm.. a spotkal sie ktos z takim powodem odrzucenia zdjecia na fotolii?
However, this photo has not been accepted yet due to one or more Editing issues:
* the information is not precise enough.
* the information is incomplete
* the index information does not correspond well to the photograph submitted
* spelling mistakes
You have a few days to modify this information. If no modification is recorded, the photograph will be removed as well as information relating to it.
Komentarz
Komentarz