To jest podklejony temat.
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kogut
    Bywalec
    • 2007
    • 132

Ech.. Wszędzie te układy.. IV RP Stockowa się robi
    Front Side Studio

www.fs-studio.pl

Komentarz

• EchoX
      Bywalec
      • 2005
      • 171

no to widze ze ja mam szescie ze stockexpertem, ostatnio wrzuclem cos w nocy i rano bylo zaakceptowane
      Wojna to choroba psychiczna rozprzestrzeniajaca sie jak epidemia
      Strach nie ma sensu, Stary Ojciec już dawno napisał księgę twojego życia
      Jak długo można patrzeć na teściową z przymrużeniem oka?
      -aż się muszka zgra ze szczerbinką...

www.echoart.pl

Komentarz

• robgr85
        Pełne uzależnienie
        • 2007
        • 1719

Zamieszczone przez EchoX
        no to widze ze ja mam szescie ze stockexpertem, ostatnio wrzuclem cos w nocy i rano bylo zaakceptowane
        z rozmowy z adminami :P (są aktywni na forum, w tym polak) wynika iż mają dwie metody na kolejkowanie fotek do sprawdzania - losowo i alfabetycznie. Może poprostu dlatego, albo już im kolejka się zmniejszyła i teraz cały czas będzie szło szybko.

ja sie zgadalem z jedna adminka z Stockexpert i jak cos wrzucam to przy okazji podsylam jej liste ID's fotek. Dzieki temu po 2-3h mam wszystko gotowe
        to nie fair ... ładna chociaż :P?
        Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Komentarz

• pawel79

Witam,

po 8h lektury wszystkich postów w wątku mam w głowie niezły miszmasz. :wink:
          No cóż, trzeba będzie opanować warsztat, spróbować swoich sił na stockach i cierpliwie czekać!

pozdrawiam
          paweł

Komentarz

• robgr85
            Pełne uzależnienie
            • 2007
            • 1719

Zamieszczone przez pawel79
            Witam,

po 8h lektury wszystkich postów w wątku mam w głowie niezły miszmasz. :wink:
            No cóż, trzeba będzie opanować warsztat, spróbować swoich sił na stockach i cierpliwie czekać!

pozdrawiam
            paweł
            to chyba najszybszy jesteś gratuluję! Z tego co pamiętam to większości dojście do końca wątku zajmowało ponad 12h :P

Pozdr.

Komentarz

• rachwal
              Bywalec
              • 2006
              • 125

Zamieszczone przez EchoX
              Wyjatkowe szczescie :P Ja mam wiszace 3 foty, chyba im sie "zapodzialy" bo juz nawet mlodsze zostaly rozpatrzone ... Dziwne to.
              obecnie na forum stock photography - banki zdjęć - przepisy kulinarne - zdjęcia z wycieczek rowerowych

Komentarz

• asterix
                Uzależniony
                • 2005
                • 793

to napis PM do adminow i odpisza ci w czym problem od tego jest helpline
                Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.

Komentarz

• jagódka
                  Dopiero zaczyna
                  • 2007
                  • 33

Zamieszczone przez EchoX
                  Ja wrzucałam dziś zdjęcia, pojawił się komunikat o plikach załadowanych z powodzeniem, weszłam jeszcze, żeby sprawdzić czy na pewno wszystko ok, a one były już zaakceptowane (kilka dni temu mi je odrzucili, żeby było śmieszniej )

Komentarz

• rachwal
                    Bywalec
                    • 2006
                    • 125

Zamieszczone przez asterix
                    Niech sobie wisza Od razu pewnie bym ich pouczyl odnosnie kilku palacych kwestii, a nie wiem czy sa w stanie przyjac na raz taka ilosc krytyki :P
                    obecnie na forum stock photography - banki zdjęć - przepisy kulinarne - zdjęcia z wycieczek rowerowych

Komentarz

• gutek
                      Bywalec
                      • 2007
                      • 133

Zamieszczone przez asterix
                      A ja tak głupio zapytam gdzie można znaleźć listę adminów bo szukałem i nie widzę

[Portfolio]

Komentarz

• robgr85
                        Pełne uzależnienie
                        • 2007
                        • 1719

Zamieszczone przez gutek
                        A ja tak głupio zapytam gdzie można znaleźć listę adminów bo szukałem i nie widzę

też nie wiem gdzie są administratorzy, ale zawsze możesz popytać moderatorów akceptujących/odrzucających fotki. Np o nickach fotomark (tu możesz śmiało po Polsku pisać) lub Zela.

Pozdr.

Komentarz

• jagódka
                          Dopiero zaczyna
                          • 2007
                          • 33

Zamieszczone przez robgr85
                          też nie wiem gdzie są administratorzy, ale zawsze możesz popytać moderatorów akceptujących/odrzucających fotki. Np o nickach fotomark (tu możesz śmiało po Polsku pisać) lub Zela.

Pozdr.
                          Wydaje mi się, że nie fotomark a mikekorn?

Komentarz

• robgr85
                            Pełne uzależnienie
                            • 2007
                            • 1719

Zamieszczone przez jagódka
                            Wydaje mi się, że nie fotomark a mikekorn?
                            no fakt :P faktycznie mikekorn

Komentarz

• sniper88
                              Pełne uzależnienie
                              • 2007
                              • 1156

Mam, dosc nurtujace mnie, pytanie
                              Otoz przed chwila otrzymalem maila z propozycja wystawienia swoich zdjec na stockach, od managera www.stockphotopro.com . Czy ktos zna te strone? Co o tym w ogole myslec
                              WWW | 500px | IG
                              Semper in altum

Komentarz

• sergi
                                Początki nałogu
                                • 2004
                                • 413

Zamieszczone przez sniper88
                                Mam, dosc nurtujace mnie, pytanie
                                Otoz przed chwila otrzymalem maila z propozycja wystawienia swoich zdjec na stockach, od managera www.stockphotopro.com . Czy ktos zna te strone? Co o tym w ogole myslec
                                Co o tym myśleć? Zapomnieć
                                To jest popularny system nakłaniania nowych fotografów do wysyłania zdjęć do nowych (najczęściej badziewnych) stocków.
                                5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
                                :: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
                                :: Motywy wordpress

Komentarz

Pracuję...