Ten temat jest zamknięty
X
To jest podklejony temat.
X
X
-
-
Kielce mają przekichane przez jednego cwaniaczka
Jacek Paduszyński
40D c 17-55/2,8, C 100/2,8L , C 70-300 IS 580 EXII, 2 x 420EX, Raynox , Kenko , WilliamOptics APO 660/6 , WilliamOptics APO 400/6 etc. astroKomentarz
-
Komentarz
-
-
Niedługo pewnie dojdzie do takiej sytuacji jak w przypadku Pruszkowa, którego władze protestowały przeciwko używaniu nazwy miasta w znaczeniu słowa mafia.Tym razem swój sprzeciw wyrazi Liroy. :-DKomentarz
-
Eksmitować koleżkę
będzie spokój.
Jacek Paduszyński
40D c 17-55/2,8, C 100/2,8L , C 70-300 IS 580 EXII, 2 x 420EX, Raynox , Kenko , WilliamOptics APO 660/6 , WilliamOptics APO 400/6 etc. astroKomentarz
-
Komentarz
-
W Szczecinie lub Krakowie będzie bardziej anonimowy
Jacek Paduszyński
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Żarty żartami , ale ja naprawdę jak trafiłem na interesującą ofertę , a sprzedawca był z Kielc to od razu zapaliło mi się czerwone światełko.
Zaczynałem sprawdzać czy to czasem nie klon Conrado. Nie mam w zwyczaju proponować sprzedaży poza Allegro , a uczciwa licytacja do końca u tego człenia nie ma sensu , bo wiadomo że przedmiot zostanie zeżarty przez bestię na godzinę przed końcem. Nie wspomnę już o przypadkach cudownego ozdrowienia przedmiotów które kupił jako uszkodzone mniej czy bardziej.
Nie chodzi o automatyczne ocenianie wszystkich z tego regionu , ale o przezorność.
Żeby nie mieć dyskomfortu, że mnie ktoś zrobił w konia mimo, że były sygnały ostrzegające.Jacek Paduszyński
-
Jeżeli w aukcji X jest opis "zjadł pies", a potem znowu wystawia, to pies to wy...?Zaczynałem sprawdzać czy to czasem nie klon Conrado. Nie mam w zwyczaju proponować sprzedaży poza Allegro , a uczciwa licytacja do końca u tego człenia nie ma sensu , bo wiadomo że przedmiot zostanie zeżarty przez bestię na godzinę przed końcem. Nie wspomnę już o przypadkach cudownego ozdrowienia przedmiotów które kupił jako uszkodzone mniej czy bardziej.
zdRAWkiFotograf platoniczny
Komentarz
-
Najprawdopodobniej tak ;-)
Mnie zastanawia jedno - why?
Czy chodzi o to, że nie osiąga zadowalającej go ceny?Komentarz
-
Komentarz
-
Fomei PRV-3 w środku EOS 50D, EOS 10D, jakieś szkła i miejsce na nowe zakupy.
Moje gnioty
Moje gnioty 2Komentarz
Komentarz