Albo się pomylili i wstawili nie te zdjęcia albo oszaleli z ceną "starej" macro albo liczą na brak spostrzegawczości kupującego.
Ten temat jest zamknięty
X
To jest podklejony temat.
X
X
-
-
Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
(R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)Komentarz
-
Dziwna sprawa. Ten sprzedający ma sporą ilość pozytywnych komentarzy. Wygląda na to, że nie za bardzo orienyuje się co sprzedaje, ale większość fotek wskazuje na 100/2,8Macro USM za absurdalną cenę
Komentarz
-
-
Dokładnie. Opis jest do Lki.
Telefon nie odpowiada, na GG również ciszaŁadne ciałko,gorące stopki i ostre oko:-P
Johann Wolfgang GoetheKomentarz
-
Komentarz
-
Mała interwencja i aukcja poprawiona
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Ładne ciałko,gorące stopki i ostre oko:-P
-
Wychodzi na to, że jest to 100/2,8Macro USM z dziwną gwarancją i dziwną ceną.Komentarz
-
Myślę że liczyli na frajera, który się pogubi w całości opisu aukcji.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Ha ha ....I cena też się zmieniła. Szybko staniał
Ładne ciałko,gorące stopki i ostre oko:-P
-
Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
(R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)Komentarz
-
Jeżeli ktokolwiek planuje kupno nowego sprzętu, to jest tu kilku (do policzenia na palcach jednej ręki), sprawdzonych sprzedawców, którzy na przełomie kilku lat wyrobili sobie niezłą renomę. Osobiście mogę, z pełnym zaufaniem, polecić Towersa, u którego kupiłem sprzęt za dość znaczną sumę i nie mogę mu niczego zarzucić a jedynie chwalić za profesjonalizm. Kupno u nowych, wyrosłych spod ziemi sprzedawców, oferujących "nowy" sprzęt w "atrakcyjnej" cenie pozostawiam lubiącym ryzyko.Komentarz
-
nadal zadnego komentarza na temat sprzetu foto...a tu juz kolejny tydzien leci...jak dla mnie nadal to smierdzi grubym wałkiemKomentarz
-
Moje zdjęcia na forum
7d 17-35 18-135STM 35/2 50/1.8 85/1.8 100/3.5 70-200/4 580EXII
http://jaceklosko.blogspot.com/Komentarz
-
Niesamowite, jak ludzie są w stanie zaryzykować, żeby tylko oszczędzić kilka złotych. Koleś na stronie "O mnie" pisze: "ZDAŻAJA NAM SIE OPÓZNIENIA RZĘDU 2-3 DNI", a w komentarzach ludzie wspominają o 3-4 tygodniach zwłoki.http://allegro.pl/show_user.php?uid=7859595
nadal zadnego komentarza na temat sprzetu foto...a tu juz kolejny tydzien leci...jak dla mnie nadal to smierdzi grubym wałkiem
Zgadzam się z moim przedmówcą - prędzej czy później wyjdzie z tego wałek.Komentarz
Komentarz