Wtedy foci się dekielki
Ten temat jest zamknięty
X
To jest podklejony temat.
X
X
-
-
w okresie gwarancji teoretycznie musisz - bo takie są warunki gwarancji większości tv.Zamieszczone przez PikczerMoze i tak sie powinno robic, ale bez przesady - jak kupujesz telewizor, to tez trzymasz pudlo i dokumenty przez 10 lat
a po gwarancji - jeżeli tv kosztowałby tyle, co lustrzanka cyfrowa i pudło byłoby wielkości pudełka do tej cyfrówki, to oczywiście także. :wink:pozdro.,
m.
-
Wystarczy kolega podbijający stawkę albo po chamsku odwołanie ofert i zakończenie aukcji gdy cena nie będzie satysfakcjonująca.Zamieszczone przez FOTOGRAFhttp://www.allegro.pl/item103629802_...canon_1d_.html
co o tym sadzicie? cena od 1zl no i bez ceny minimalnej? raczej takich aparatow nie sprzedaje sie ebz ceny minimalnej...Komentarz
-
Czytaj dokładnie - gość pisze, że będzie happy, jak dostanie za niego 3300 zł, więc tak naprawdę jakaś cena minimalna jest. Inna sprawa, że nie dał ceny minimalnej oficjalnie i jak ktoś wylicytuje za 10 zł, to potem się będzie szarpał, że chce za tyle kupić :-)Zamieszczone przez FOTOGRAFhttp://www.allegro.pl/item103629802_...canon_1d_.html
co o tym sadzicie? cena od 1zl no i bez ceny minimalnej? raczej takich aparatow nie sprzedaje sie ebz ceny minimalnej...
To jest stary 1D, ale cena w sumie dość niska (3300) a ze zdjęć wygląda na idealny stan.1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bundyCzytaj dokładnie - gość pisze, że będzie happy, jak dostanie za niego 3300 zł, więc tak naprawdę jakaś cena minimalna jest. Inna sprawa, że nie dał ceny minimalnej oficjalnie i jak ktoś wylicytuje za 10 zł, to potem się będzie szarpał, że chce za tyle kupić :-)
To jest stary 1D, ale cena w sumie dość niska (3300) a ze zdjęć wygląda na idealny stan.
Przeciz to aukcja prywatna jest, więc nie policytujesz )Komentarz
-
To napisze - "byłem wczoraj na plenerku i rąbnięto mi aparat". proste
a tak poza tym to nie rozumiem tej gorączki zatytuowanej "od złotówki i bez minimalnej"
proponuje przejrzeć dział numizmatyki. tam 99% aukcji zaczyna się od złotówki i nie ma minimalnej. i nikt nie wrzeszczy że towar kradziony - a monety numerów seryjnych nie posiadają.Komentarz
-
Komentarz
-
Nie. A jak kupujesz uzywany telewizor to posiadanie przez sprzedawce pudelka jest dla ciebie wyznacznikiem czy nie kradziony, albo pytasz sie go o numery seryjne? Nie. A w aparatach jakos tak jest. Taki lajf , wiec nie trafiles z przyklademZamieszczone przez PikczerMoze i tak sie powinno robic, ale bez przesady - jak kupujesz telewizor, to tez trzymasz pudlo i dokumenty przez 10 lat
Komentarz
-
-
serial w serii 1 składa się z 6 cyfr.Zamieszczone przez ms714033Hmmm ... czy w jednym z obrazków nie ma jego seriala? (026900 - trochę krótki, ale ... )Komentarz
-
Nie trafilem? Oj wydaje mi sie, ze trafilem 8)Zamieszczone przez VitezNie. A jak kupujesz uzywany telewizor to posiadanie przez sprzedawce pudelka jest dla ciebie wyznacznikiem czy nie kradziony, albo pytasz sie go o numery seryjne? Nie. A w aparatach jakos tak jest. Taki lajf , wiec nie trafiles z przykladem
Jakbys kupowal telewizor i okazaloby sie, ze to dres lub czlowiek ktory nic o nim nie wie, to zakladam sie, ze tylko pudlo i dokumenty przekonalyby Cie o jego wiarygodnosci (choc zazwyczaj o to nie prosisz).
Ze sprzetem foto jest podobnie - nie powinno byc podejrzane to, ze sprzedawca nie ma dokumentow czy pudelka, tylko to, iz nie posiada podstawowych rzeczy jak np. ladowarka, badz nic o nim nie wie.Komentarz
-
Ja pisze ogolnie a ty byle wybrnac probujesz gdybaniem wjechac w detale. Tak wiec EOT.Zamieszczone przez PikczerNie trafilem? Oj wydaje mi sie, ze trafilem 8)
Jakbys kupowal telewizor i okazaloby sie(...)Komentarz
-
to ja z troche innej beczki - nie allegro ale sklep.. http://www.e-oko.pl/PK4ntd2buNE3tXWeQJQntd2brNH2DKR3ER - pod tym linkiem mozna znalezc sigme 70-300 4.0-5.6 DG Mecro tylko zupelnie nie rozumiem, czemu na zdjeciu jest Sigma DG APO Macro?? dla zmylenia wroga/klienta?? ciekawe ile osob pomyslalo sobie porownujac rysunki - o jak tanio, po co mam "przeplacac" na allegro.. nie kazdy patrzy na opisy, bo moze sie po prostu na tym nie znac (wystarczy popatrzec na niekotre posty na forum) i dlatego takie zagrywki jak w tym sklepie, uwazam po prostu za nieuczciwe..Komentarz
Komentarz