X
-
-
Odp: Zestaw ślubny
Chyba wydajemy. Kto traci ten traci. Biedny zawsze dwa razy traci. W dziale giełda są ogłoszenia często typu: "kupione, leżało w szufladzie rok" ... tylko pozazdrościć "lekkiej ręki"Komentarz
-
Dla amatora zakup karty pamięci to strata. Każde hobby to strata pieniędzy. Można to sobie usprawiedliwiać na wiele sposobów ale nie zmieni to faktuKomentarz
-
Proponuje zmienić nastawienie do życia.
Cyt.: "...Od czasu do czasu, każdemu z nas przydałby się wstrząs, aby przypomnieć sobie , że nasz czas jest limitowany i że jesteśmy tu dla przyjemności a nie za karę..."
Komentarz
-
Dla mnie każda strata związana z fotografia jest przyjemnością
Komentarz
-
Kiedyś mnie sąsiad poprosił o radę w zakupach lustrzanki. Skończyło się na tym, że zaproponowałem mu Canona XX z możliwością pożyczenia szkieł jak będzie potrzebował, czy też tanich zakupów na allegro pierwszych stalek. Skończyło się na gołym nikonie bo była promocja - talony na paliwo. Także każdy ma swoje priorytety.
Komentarz
-
należy się tylko cieszyć z takiego obrotu sprawy - masz spokój z pożyczaniemKiedyś mnie sąsiad poprosił o radę w zakupach lustrzanki. Skończyło się na tym, że zaproponowałem mu Canona XX z możliwością pożyczenia szkieł jak będzie potrzebował, czy też tanich zakupów na allegro pierwszych stalek. Skończyło się na gołym nikonie bo była promocja - talony na paliwo. Także każdy ma swoje priorytety.
Jestem szumofobem
S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścieńKomentarz
-
Bo puściłeś go samego na zakupy. "Dobry zwyczaj, nie pożyczaj"Kiedyś mnie sąsiad poprosił o radę w zakupach lustrzanki. Skończyło się na tym, że zaproponowałem mu Canona XX z możliwością pożyczenia szkieł jak będzie potrzebował, czy też tanich zakupów na allegro pierwszych stalek. Skończyło się na gołym nikonie bo była promocja - talony na paliwo. Także każdy ma swoje priorytety.
Komentarz
-
Wiekszosc amatorow i poczatkujacych, napala sie na sluby jak reksio na boczek. Na szczescie, zycie szybko weryfikuje takie decyzje.Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
też o tym myślałem, zycie zweryfikowało że nikt nie chce sejsji portretowej za free bym sobie mógł nabrać chociaż doświadczenia ...Wiekszosc amatorow i poczatkujacych, napala sie na sluby jak reksio na boczek. Na szczescie, zycie szybko weryfikuje takie decyzje.
wgl jest gdzieś wątek albo dobra rada jak zacząć?Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
Komentarz