Dla tych co nie oglądali: jak ktoś nie będzie chciał to nie zauważy. Ale nie rozumiem co to ma wspólnego z tym wątkiem.
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
-
Nic, to Ty rozwinąłeś ten fragment. Na to natomiast, że ktoś wykorzystuje Twój pomysł jest prosta rada - wymyśl coś nowego. To jest miara kreatywności, a nie zatrzymanie się na jednej udanej pracy.Komentarz
-
A czy mierzymy tu kreatywność? Czy jeżeli ktoś trzaska pierdyliard pomysłów na dobę oznacza że można mu sobie bezkarnie jeden podpier...? Co to w ogóle za rada, Wuju?Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Komentarz
-
-
Trochę:grin:
O ile nie każdy jest w stanie zrozumieć co miał na myśli autorytet awangardy europejskiej malując czarny kwadrat na białym tle to już raczej nie trzeba być koneserem aby stwierdzić, że zdjęcie ze sznurkami w pierzynie jest gniotem lub nim nie jest?Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.Komentarz
-
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Komentarz
-
Po pierwsze, nie twierdzę że dopuściłeś siękradzieży. Z łaski swojej spuść z tonu i zastanów zanim znowu popadniesz w neurotyzm.
Nie będę ślęczał godzinę w googlach, żeby udowodnić to, co oczywiste.
Dlatego pozwolę sobie na tylko jedno porównanie: http://www.blog.fotomaximus.com/blog...kIMG_9862k.jpg
Wiem wiem, exif wskazuje, że Twoje zdjęcie było 2 lata wcześniej. Czy jest to dowód, że to Ty pierwszy zrobiłeś zdjęcie całującej się parze w stroju ślubnym, na trzepaku, na tle ceglanego muru? Nie. Bo takie zdjęcia były już, kiedy ja chodziłem do liceum, a to było znacznie dawniej, niż 2 lata temu.
Galerie wszystkich bez wyjątku fotografów, są pełne podobnych zdjęć i powielonych pomysłów. W d. się wam poprzewracało, panowie kumotrowie.Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---Komentarz
-
Kluczem był tu "oryginalny pomysł", sprawdź sobie na wikipedii. Przytaczanie w tej dyskusji evergreenów powielanych w milionach sztuk to czystej wody demagogia. Co jest oryginalnego w parze siedzącej na trzepaku? Natomiast jak ktoś trzaśnie np. opowieść o tym jak wielkie pluszaki porywają parę młodą bo "para poprosiła" to dorwę i zatłukę.Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Komentarz
-
A propos oryginalnych pomysłów: to to zdjęcie http://wyrobydomowe.blox.pl/resource/tn_IMG_0145.jpg pojawiło się w dyskusji u kumpla w temacie tych związanych Pary Młodej ze zdjęć.Komentarz
-
Ale przepaść pomiędzy pierzyną a pluszakami jest przynajmniej taka jak pomiędzy rysunkami pierwszaka a czarnym kwadratem na białym tle. Nie ma porównania.Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.Komentarz
-
Sergiusz, jakość, czy też "wartość artystyczna" omawianego zdjęcia nie ma IMHO żadnego znaczenia, chodzi o sam fakt kradzieży i relatywizowania jej. Mi się podoba, tak przy okazji
Komentarz
-
To ja mam pytanie, bo przyznam, że czuje się zagubiony. Co w takim razie stanowi, że drugie zdjęcie z kołdrą to ewidentny plagiat w twym przekonaniu? Sznur, kołdra, barwy, GO, pomysł na kompozycję, scenografia ?"C’est en faisant n’importe quoi, qu’on devient n’importe qui!”Komentarz
-
Pomysł na zdjęcie.Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Komentarz
-
Ze względu na tło wolę „autoportret”:-D Jaki pomysł jest w pierzynie? Pluszaki to opowieść składająca się fabuły a nie tylko pomysł. To więcej niż jedno zdjęcie.Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.Komentarz
-
Ok, jak ktoś skopiuje młodą odlatującą na odkurzaczu albo młodych z deską do prasowania, albo jakiekolwiek inne zdjęcie z wyraźnym pomysłem też się wkurzę.Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Komentarz
Komentarz