X
-
I po naszej reprezentacji, teraz będę kibicował Irlandczykom!
Eos 1D Mark IV + maleńka szklarnia elek oraz jeden Zeiss:-D -
Komentarz
-
Komentarz
-
Pozdrowienia dla expertów, którzy widzieli Rosję w półfinałach lub wyżej, a Polskę w ćwierćfinałach
Bez złośliwości. Przy tak wyrównanym poziomie tabela mogła być zupełnie odwrotna.
6D - EF 24-70/2.8L USM + EF 50/1.8 II + EF 70-300/4-5.6 IS USM + EF 85/1.8 USM - 580EX II + YN565EX + YN568EX- YN-622C - Bowens 500R kit + akcesoria
Nie mnie się wtrącać biskupom w robotę.Komentarz
-
To wynikło z tego, że Rosja zaskoczyła wszystkich pokonując Czechów aż 4:1, a Polacy zagrali świetnie taktycznie mecz z Rosjanami. Ale wyszło jak wyszło.
Euro trwa dalej, teraz kibicuje Ukrainie i Hiszpanii
Jakaś puszka, trzy słoiki i lampka
Komentarz
-
Ja kibicuje tym co zawsze czyli naszym i poczekam do września.Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.Komentarz
-
Jest jeden wygrany tego meczu ZUS. Większość straciła 5 lat życia z nerwów na tym meczu:P.CANON aikKomentarz
-
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 , Canon 35 1.4 , canon 17-40/4, canon fish eye, 24-105/4, Bilora 1122 i inne drobiazgiKomentarz
-
-
Komentarz
-
-
A kiedyś jak był Wyścig Pokoju to cała Polska tym żyła, stadiony były pełne tak samo jak trasy przejazdu kolarzy i dali radę bez autostrad i innych takich.Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.Komentarz
-
2014 eliminacje do mistrzostw swiata do tego czasu Polscy pilkarze moze sie naucza jeszcze lepiej grac?Komentarz
-
No, specjalnie innego wyboru wtedy nie było...
Ale trzeźwo patrząc, mamy po EURO dwie obwodnice, nowy terminal i odnowiony dworzec - więc jeśli nawet stadion pójdzie do rozbiórki, to opłacało się!
EOS - conditio sine Kwanon...Komentarz
-
Wyboru nie było a i owszem ale było raz do roku a nie od z łachy raz na nie wiadomo ile.Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.Komentarz
Komentarz