Ja wczoraj godzinę przed meczem znalazłem się w samym centrum nieopodal strefy kibica. Śmigłowiec albo i dwa latały tak nisko jak nigdy. Z piwem i flagami kibice szli, no prawie oglądać mecz. Trzeźwa chyba była tylko policja. Pozamykane ulice, radiowozy z włączonymi kogutami to wszystko jakoś tak bardziej przypominał atmosferę stanu wojennego a nie sportowych mistrzostw.
X
-
-
Dania przerżnęła i blamaż Ronaldo
.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
Tesknil do kolegow z Realu
Chociaz powinien czuc sie niezle w koncu tez grali na biało
Komentarz
-
Komentarz
-
Ale "słodziak" nie trafił do bramki będąc sam na sam z bramkarzem - oj będą mieli o czym jutro pisać
.
Niemcy grają jak zwykle wygrywają jak zawsze
. Póki co 2:0.
Ostatnio edytowany przez Kolekcjoner; 5969."Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
-
Holandia strasznie gra. Podwójna zmiana i w zasadzie nic to nie dało. Obrona Holenderska tragedia...5D MK III | 35 1.4 L II | 85 1.2 L II | 16-35 4.0 L IS | 40 2.8 STM
blog.marcinszymkowski.pl | instagramKomentarz
-
No i wygrali jak zawsze... Ale trzeba przyznać że zasłużenie.Jakaś puszka, trzy słoiki i lampka
Komentarz
-
-
Akustyk, nie spodziewałem się tego po was
Mam nadzieję, że ich zjedzą w domu, co poskutkuje odbudową drużyny na mundial.
Szkoda.the silence is deafeningKomentarz
-
No trochę się obudzili..... albo Niemcy pod koniec przyspali
. Tak czy tak tylko cud może spowodować żeby Holendrzy awansowali.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
nie ma cudu. wejda na pewno Niemcy i oprocz tego Portugalia albo Dania, niestety chyba ta pierwsza
a co do gry Oranje... dziadostwo, no, co tu dluzej mowic. Niemcy byli duzo lepsi.
moj boss juz mi zasms-owal: "dramatyczny. Od dziś jestem fanem dla Polski" - cytat doslowny, jak na google translatora to zupelnie przywoite wydanie jezyka wieszcza Juliusza
Komentarz
-
Ja tam wolę jednak żeby weszła Portugalia mimo że nie trawię tego ich lalusia
.
Kapitan Wagner
Komentarz
-
Oj tam Oj tam Krystyna nie jest taki zły:P Swoją drogą Niemcy urastają do roli faworyta.Mnie bardziej ciekawi co dziś pokaże Hiszpania oby z Torresem w składzie od początku.CANON aikKomentarz
-
Krysia Ronaldowa była bardzo przygnębiona faktem, że kibice duńscy skandowali "Messi" i w wywiadzie stwierdził, że jest szczęśliwy, że jeszcze grają w turnieju.
No tak, a mogli już odpaść z niego dawno temu...Komentarz
Komentarz