X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • muflon
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 6763

Ale kurde te wszystkie łomograficzne kombinacje (4 obiektywy, 8 obiektywów, seria - coś dla mnie ;-)) to są w sumie fajne :-D. Tylko ta denna ideologia...
    zdjęcia lotnicze - zdjęcia ogólnie - airshow-reviews.com

Komentarz

• madallenka
      Początki nałogu
      • 2005
      • 361

ja osobiście nie przepadam, za tego typu zdjęciami. Rażą mnie strasznie.
      "I love You Cię" Lisku...
      Galeria

Komentarz

• akustyk
        gajowy
        • 2004
        • 12158

Zamieszczone przez muflon
        Ale kurde te wszystkie łomograficzne kombinacje (4 obiektywy, 8 obiektywów, seria - coś dla mnie ;-)) to są w sumie fajne :-D. Tylko ta denna ideologia...
        jak cos jest do d* to musi miec ideologie, zeby sie sprzedalo. vide: Nikon (ziarno filmowe i "dusza") czy Apple (think different, bo co ci zostalo jak dales 5x tyle ile to warte )

ale tak swoja droga, to pomysl z malym lekkim, bezobslugowym (poza spustem) ultra-szerokim jest niezly. chociaz az fiszaj i brak przeslony to juz lekko pojechane. no ale jakos musi byc ten "artyzm" osiagniety
        www albo tez flickr

Komentarz

• Scream
          Początki nałogu
          • 2005
          • 295

Artyzm czy nie, ten fiszaj za 160 , czy 250 złoty to fajna rzecz. Mały, poręczny, zawsze go można mieć przy sobie i pstrykać w każdej chwili. Nie siląc się na jakiś pseudoartyzm można z tego uzyskać ciekawy efekt. Choć stała przesłona nie powala, to jednak da sie tym robić zdjęcia. Gdybym miał wolne fundusze, zafundowałbym sobie takie cudo. Fajne toto ;]

Co do lomografii , to sadze, ze jest jakas odmiana od "normalnej", poukładanej fotografii. Jest w tym coś, ale to coś póki co , ma niewiele zdjęć robionych tą techniką.

Komentarz

• akustyk
            gajowy
            • 2004
            • 12158

Zamieszczone przez Scream
            Artyzm czy nie, ten fiszaj za 160 , czy 250 złoty to fajna rzecz. Mały, poręczny, zawsze go można mieć przy sobie i pstrykać w każdej chwili. Nie siląc się na jakiś pseudoartyzm można z tego uzyskać ciekawy efekt. Choć stała przesłona nie powala, to jednak da sie tym robić zdjęcia. Gdybym miał wolne fundusze, zafundowałbym sobie takie cudo. Fajne toto ;]
            no wlasnie sek w tym ze nie bardzo, bo filmu w srodku rolki w tym g* nie wymienisz, a przy stalej swiatlosile ukladu masz raczej ograniczone pole manewru i nawet bardzo niskokontrastowy negatyw Ci nie pomoze, jesli zamierzasz robic fote na serio.

ale jesli dla zabawy... o pardon: sztuki! to oczywiscie jak najbardziej
            www albo tez flickr

Komentarz

• dickory dare
              Bywalec
              • 2007
              • 189

a co powiecie o tym?

Komentarz

• Hellfire
                Początki nałogu
                • 2006
                • 414