185 cm - Luty 2008 - 97kg, maj 2008 - 88 kg. jeszcze 4-5 kg i bedzie git. A za kebabikiem , pizzunią, czy chociazby niewinnym hot-dożkiem, tęskni sie bardzo
X
-
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są.. -
Komentarz
-
Komentarz
-
A jaki lubisz? Bo ja na ostro, z warzywami i na grubym
Wiem, świnia jestem.
Aha, prawdziwa pizza nie tuczy. Żarłem tylko pizzę przez dwa tygodnie we Włoszech (najtaniej wychodziło). Po powrocie ważyłem nawet mniej niż na starcie. A te włoskie lody.. poezja, (szczególnie w Sangimniano).JarekKomentarz
-
-
Eh, nawet nie gadaj. Od tamtego czasu ani razu nie gościłem w kebabowni.
Z ręką na sercu 8) Jakby tego było mało ostatnio natknąłem się na http://www.dobrykebab.pl/ i przeleciałem się po rankingach
Znasz?
Chyba sobie odpuszczę jeden dzień i się wybiorę do któregoś z czołówki.
Oczywiście tam i z powrotem na rowerze
Komentarz
-
O matulu!
Ślinianki mi się kurczą!
Dziś już za późno, ale jutro zahaczam o Efes (mam po drodze z fabryki ;-) )
PS
Gdzie te hasselblady? ;-)Komentarz
-
Co za temat!
Od 15 lat jestem jaroszem. Najlepiej jak pamiętam czułem się w wagą 76-78 kg(174cm wzrostu). Wiek i praca w dużej części dnia przed komputerem przy moim zamiłowaniu do ciastek zrobiły swoje. W styczniu warzyłem 92kg. Po przestawieniu się na dwa posiłki dziennie: jakiś obiad i muesli owocowe w jogurcie na kolację dziś ważę ok 86kg. Różnica nieduża, ale mam nadzieję zgubić jeszcze następne 6 kg do końca roku.
C-F-K - foreverKomentarz
-
hmm prawie dobra, wskaznik BMI wskazuje 25,7 czyli kolega ma lekka nadwage. norma jest od 20 do 25. od 25 do 30 nadwaga, a od 30 otylosc. wskaznik BMI liczymy = waga/(wzrost do kwadratu).Moja CaroinaKomentarz
-
No i właśnie dlatego jeszcze 4 i bedzie git. A z tą tęsknotą to trochę przesadziłem bo raz w tygodniu daje sobie dzień wolności i wtedy....czaaad
. Tyle, że bez diety takie dni wolnosci były codziennie
, no ale jak sie chce być laska
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..Komentarz
-
i jak to kolega pisal na poczatku tego watku przy wadze prawie 100 kg i wzroscie okolo 178 cm prawda nie ma sie nadwagi, gdyz ma sie otylosc !! BMI = 31,56[SIZE="1"][COLOR="Red"]Wycięte z "Sprzęt do ślubów"
Ja jestem tylko kilka centymetrów od Ciebie wyższy, ważę trochę bliżej 100tki i żeby było śmieszniej, praktycznie nie mam nadwagi. A z Vitezem jest o tyle wygodnie, że można się z nim umówić w każdym tłumie i zawsze się go znajdzie bez telefonowania
Moja CaroinaKomentarz
-
don - a co wywnioskujesz o mnie jak Ci podam, że moje wymiary to 90/80/60? I druga noga taka sama?
Komentarz
-
Ja sobie czasem pozwalam na taką rozpustę, szczególnie przy skrzyżowaniu Marszałkowskiej ze Świętokrzyską.. A potem uczciwie na treningu dmucham dodatkowe serie brzuszków "za zdrowie kebaba"... W ten sposób nie zjem tego za dużo, bo później mam zakwasy, a z drugiej strony mam świadomość, że niczego sobie nie żałuję.Eh, nawet nie gadaj. Od tamtego czasu ani razu nie gościłem w kebabowni.
Z ręką na sercu 8) Jakby tego było mało ostatnio natknąłem się na http://www.dobrykebab.pl/ i przeleciałem się po rankingach
Znasz?
Chyba sobie odpuszczę jeden dzień i się wybiorę do któregoś z czołówki.
Oczywiście tam i z powrotem na rowerze
I tak po 16 latach przerzucania żelastwa na siłowni dowiedziałem się ile to warte według cud tabelek.
Kolego don, bierzesz pod uwagę, że na moją otyłość nie składa się prawie żaden tłuszcz? Gdzieś tam wyżej pokazywałem gdzie mi się to odkłada..JarekKomentarz
-
Komentarz
-
Eh to w normie
BMI może być ponad 25 a będzie się na to składały mięśnie i nadwaga nie będzie wynikała z tłuszczu. Do takiej diagnozy jak nadwaga czy otyłość obecnie robi się takie badanie na ilość tłuszczu w organizmie
Komentarz
Komentarz