Właśnie, ciekawe kiedy wreszcie ujednolicą linię EOSów spod numerka "1"...
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
FF + S24EX | S50EX | H58/2 | H85/1.5
APSC + 18-55is | 70-300vc
kiedyś: C 400D > N D700 > C 30D > C 5D > C 40D | S20/1.8, S30/1.4, 85LmkII, 70-200L/2.8 -
Oby, ale ja w bajki nie wierzę. Jest linia odbiorców, dla której ten crop jest bardzo wygodny (reporterka, sport) i jest linia księgowych, dla których większa sprzedaż Ds jest jeszcze wygodniejsza. Czyli masz chyba smutną odpowiedź.
Ja też chciałbym 15mpix FF z AF przynajmniej z Ds3 za 15-20kzł.JarekKomentarz
-
Eee, mi by wystarczyło i 12mpix na pełnej klatce
Ehh, mimo wszystko dalej będę wierzył że Canon zrobi coś na kształt Nikona D3 (tyle że lepszego
). Kiedy oni zaczną słuchać targetu:/
Ostatnio edytowany przez wojtek; 374.Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Oni słuchają akcjonariatu
8).
Nie wierzę, że zrobią coś na kształt D3. To było body idealne na swój czas i to się już nie powtórzy. Trzeba wymyślić coś innego."Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
Komentarz
-
...i nie wydaje pieniędzy czekając na coś lepszego :-)
Ja na Canona przestałem czekać. Jak zajadę swoje 5D (myslę że to potrwa ze 2-3 lata) to może do tego czasu Canon wreszcie coś sensownego wypuści co będzie warto kupić.
A ze szkieł to 135/2 IS w sensownej cenie bym chciał.Ostatnio edytowany przez MMM; 4761.Komentarz
-
Komentarz
-
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
-
Komentarz
-
Trochę więcej optymizmu
- dla mnie dużo większy sens miałaby poprawiona jasność w tym szkle do f/1,8 ( 135 L ). Oczywiście z jakością optyczną jaką oferuje szkło w tej chwili :-P . Do tego IS i miałbym na co kasę zbierać.
Leica MP, Ultron 28/2 asph. II, Nokton 35/1.5 asph. ll, Ultron 75/1.9 MCKomentarz
-
no dobra :-D jeżeli ostrzyłby od 1.8 tak, jak teraz od 2.0 to niech będzie
Komentarz
-
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
Komentarz