Ten temat jest zamknięty
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • gietrzy
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 5727

tłumaczenie z auto-google'a

Zamieszczone przez canonrumors,
    “As published in our of our April 23, Canon shall, before the end of the year 2009, two new high-end professional models.
    Without making estimarr their names, the first model will be presented in August, and will be “reporting”, ie, fast, and probably with a smaller sensor size of 24 x 36 mm.
    The second model, by pure logic, is an evolution of the EOS-1Ds Mark III, and imagine what the issue is offered plus. Expectations are more megapixels, Canon continues as “focused” on making the competition a professional medium format cameras. Perhaps what most potential users expect the system-EOS is that for once the new cameras do not give serious problems from the outset.
    In another vein, it seems that again a little sanity into the minds of some designers, and thus is only known to the future development or alternative to the current G10, offers a more sensible number of megapixels, with a view to higher image quality. Staying around the 9-megapixel, maybe you could do that, for example, the noise does not make an appearance as early as in the current G10.
    Wait and see.”
    więcej na CR
    the silence is deafening

Komentarz

• Kolekcjoner
      Obertroll
      • 2006
      • 18766

Czyli - może być prawdą co niektórzy wróżą, że jednak w "zwykłej" jedynce crop zostanie.
      "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
      Kapitan Wagner

Komentarz

• gietrzy
        Pełne uzależnienie
        • 2004
        • 5727

Lord of All Evil - bad like Jessie James

Zamieszczone przez Kolekcjoner
        Czyli - może być prawdą co niektórzy wróżą, że jednak w "zwykłej" jedynce crop zostanie.
        Njiet

Zamieszczone przez canonrumors, CR1
        A new xD
        The title of this post is the marketing name of a new dSLR.

The source says this is not the 60D replacement.

Specs:
        16.8mp
        1.3x Crop
        DIGIC IV
        ISO 100-6400 (50-25600)
        3.2″ LCD
        19 Point AF
        HDMI Out
        Liveview
        720p HD Movies @ 30fps
        VF 100%
        Weather Sealing like 5D2
        EF Lenses Only
        Sprytny sprzęt i sprytny leak - bez kl/s co ma znaczenie kluczowe dla imprez sponsorowanych przez Canona w 2010.
        Jeśli Servo będzie działać a okroją go tylko z kl/s to śmiało można nazwać ten aparacik 7D
        the silence is deafening

Komentarz

• Kolekcjoner
          Obertroll
          • 2006
          • 18766

Zamieszczone przez gietrzy
          Sprytny sprzęt i sprytny leak - bez kl/s co ma znaczenie kluczowe dla imprez sponsorowanych przez Canona w 2010.
          Jeśli Servo będzie działać a okroją go tylko z kl/s to śmiało można nazwać ten aparacik 7D
          No tak - zostawia miejsce dla jedynek, nie grozi 5D mkII ani 60D, a równocześnie daje narzędzie tym, którzy chcą cropa. Coś a'la Bonkowe 3D 8). Taka kryzysowa prawie-jedynka .
          "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
          Kapitan Wagner

Komentarz

• Bahrd
            Pełne uzależnienie
            • 2007
            • 3053

Fajny - i jeśli to nie 5D, to będzie bez gripa (co niektórzy czemuś lubią)

Ostatnio edytowany przez Bahrd; 9841.
            EOS - conditio sine Kwanon...

Komentarz

• Kolekcjoner
              Obertroll
              • 2006
              • 18766

Zamieszczone przez Bahrd
              Fajny - i jeśli to nie 5D, to będzie bez gripa (co niektórzy czemuś lubią)
              Ja lubię .

3.2 cala LCD? Ciekawe - Samsung zrobił coś nowego? Nie wydaje mi się.
              Kapitan Wagner

Komentarz

• Tequil
                Początki nałogu
                • 2004
                • 253

Kiedy do cholery wypuszczą FF z sensownym AF?? :/ za mniej niż 15tys.
                Canon|5DmkII+BG|5D+BG-E4|30D+BG-E2|20D|50E|24-70L|24-105L|70-200 2.8L|580EX|550EX|430EX|Manfrotto 074B/329RC4, 682B/#222|SanDisk UltraII/ExtremeIII|Brain's Hottub by Crumpler|Lowepro|

Komentarz

• Loome
                  Pełne uzależnienie
                  • 2008
                  • 1008

eos 3

Komentarz

• colinSTi
                    Bywalec
                    • 2004
                    • 119

AEB settings by camera model - EV Spacing and number of auto-bracketed frames, as well as burst rate and maximum EV range with AEB

60D
                    3,5,7,9 Bracketed Frames
                    8fps

70D
                    3,5,7,9,11 Bracketed Frames
                    12fps

80D
                    3,5,7,9,11,13 Bracketed Frames
                    30fps Movie Mode (?)

fajny dowciap
                    Dużo sprzętu i zero talentu

Komentarz

• Tequil
                      Początki nałogu
                      • 2004
                      • 253

Zamieszczone przez Loome
                      eos 3
                      jakby był odrazu bym kupił

Cholernie brakuje mi lepszego AF przy jakości 5D i lepszej jakości ISO1600/3200 nizeli w 5D tylko tyle chce KUWA! :/ no i jeszcze ekran z 5DmkII i 24-70 z IS :P
                      Canon|5DmkII+BG|5D+BG-E4|30D+BG-E2|20D|50E|24-70L|24-105L|70-200 2.8L|580EX|550EX|430EX|Manfrotto 074B/329RC4, 682B/#222|SanDisk UltraII/ExtremeIII|Brain's Hottub by Crumpler|Lowepro|

Komentarz

• comatus
                        Uzależniony
                        • 2006
                        • 725

Zamieszczone przez Tequil
                        Ale on jest już od dawna :-D
                        LINK

Komentarz

• ARN
                          Uzależniony
                          • 2008
                          • 757

Zamieszczone przez comatus
                          Ale on jest już od dawna :-D
                          LINK
                          jago nawet miałem :-)

Komentarz

• Tequil
                            Początki nałogu
                            • 2004
                            • 253

tak na poważnie niech sie w końcu przestaną wygłupiać i wypuszczą coś sensownego!!!

Komentarz

• Kolekcjoner
                              Obertroll
                              • 2006
                              • 18766

Cholernie brakuje mi lepszego AF przy jakości 5D i lepszej jakości ISO1600/3200 nizeli w 5D tylko tyle chce KUWA! :/ no i jeszcze ekran z 5DmkII i 24-70 z IS :P
                              Od Dawna już coś takiego jest - nazywa się Nikon D700. Nie ma moim zdaniem żadnych szans, że Canon to skopiuje.

tak na poważnie niech sie w końcu przestaną wygłupiać i wypuszczą coś sensownego!!!
                              Tylko, że tu nie ma miejsa na wygłupy to jest biznes.
                              Kapitan Wagner

Komentarz

• Bahrd
                                Pełne uzależnienie
                                • 2007
                                • 3053

http://www.canonrumors.com/2009/06/new-lens-talk-cr1/ - no to co będzie pierwsze? Macro IS czy Micro VR?
                                EOS - conditio sine Kwanon...

Komentarz

Pracuję...