Ten temat jest zamknięty
X
X
-
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
-
-
Komentarz
-
Komentarz
-
-
-
Komentarz
-
I tu rodzi się pytanie co jest bliższe sercu przeciętnego użytkownika tego forum (nie pisze że płci męskiej, bo panie zafascynowane fotografią to raczej skupiają się na zdjęciach miast głupoty po forach wypisywać): kobitka o takowych wymiarach czy też lustrzanka z matrycą 90x60 i 90-cio polowym AF :-D
P.S. Tylko mi nie pisać że takie kobiety, w odróżnieniu od lustrzanek, rzeczywiście istnieją bo to nie o to chodzi ;-)Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutajKomentarz
-
-
Komentarz
-
I wycieraczki, bo ultradźwięki w tym wypadku się nie sprawdzą.I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce itKomentarz
-
Za kazdym razem jak bawie sie eos'em 300 z zoomem 28-80, zestaw wazy 565g czyli mniej niz m4/3 panas g2 w kicie, marze o tym by zrobili trabanta ff. Jak dla mnie pozamiatoloby to m4/3 i cropowe bezlustrowe systemy.
Szkla FF nie musza wazyc, to nie tylko L-ki.
Do tego dokleilbym 35/2 i tyle. Do m4/3 17/1.0 szybko nie zrobia.Komentarz
-
Matryca, cała ekranowana elektronika, systemy odprowadzania ciepła, zasilanie, ekran LCD itp. zawsze będą ważyć więcej, niż śmiesznie lekka błona kliszy. Zapomnijcie o nic nie ważących analogowych wydmuszkach z ubiegłego wieku - te czasy nie wrócą.nowa strona | www.epicure.pl | polub moje zdjęcia | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domuKomentarz
-
To jest wydaje mi się jednak kwestia postępu. Może się okazać, że za jakiś czas będzie można to zrobić bardzo lekkie."Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
Myślę, że już można tylko nie można dawać ludziom od razu wszystkiego. To tak jak z alternatywnymi paliwami - na pewno wymyślono już coś lepszego i tańszego od ropy, ale zbyt wielką kasę straciłoby wielu ludzi jakby nagle okazało się, że ropa jest gorszym rozwiązaniem.Komentarz
Komentarz