X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Jurek Plieth
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 2087

Świetne to Twoje zdjęcie!
    http://plieth.com

Komentarz

• stolo
      Coś już napisał
      • 2005
      • 52

Zamieszczone przez Vitez
      ... ale uwierzcie - sa takie kobiety na swiecie 8)
      Vitez...pomarzyć dobra rzecz :wink:

8) stolo 8)
      40D+1xSigma+1xTamron+2xCanon+Manfrotto+inne duperele

Komentarz

• Artur Lewandowski
        Bywalec
        • 2005
        • 195

Zamieszczone przez Zgrzezly
        A ja się pochwalę swoją pierwszą żoną która to ona właśnie zrobiła mi prezent w postaci 20D.
        A druga Ci go nie zniszczyła ??

Komentarz

• KuchateK
          Pełne uzależnienie
          • 2005
          • 4895

Zamieszczone przez Zgrzezly
          toś mi gwoździa zabił , o porszaku nic nie wiem, a zamiast psa 3 koty są
          To licz sie z tym ze mozesz jeszcze znalezc merca i jaguara... albo cos podobnego
          ...

Komentarz

• KuchateK
            Pełne uzależnienie
            • 2005
            • 4895

Zamieszczone przez Artur Lewandowski
            A druga Ci go nie zniszczyła ??
            Jak bedzie druga to sobie przed sygnaturka dopisze "Mialem"
            ...

Komentarz

• ryhu
              Coś już napisał
              • 2004
              • 86

Zamieszczone przez Vitez
              Jak to dobrze ze za mlody na zone jestem 8) .
              A moja dziewczyna nosi torbe, trzyma szkla przy wymianie (nie obawiam sie jej nawet 70-200 dac), filtry, oslony itp
              A ostatnio zaczyna mnie dreczyc o szkielko makro bo dalem jej pare razy 10D z Tamronem 28-75 sie pobawic w ogrodzie botanicznym .
              z kad ja to znam. jak sprzedalem fuji s602 to uslyszalem: to jakto juz nie bedzie robaczkow?

Komentarz

• p13ka
                Pełne uzależnienie
                • 2004
                • 1013

No to ja muszę pochwalić swoją żonkę. Kompletnie nie wnika w moje hobby :razz: Interesują ją tylko fotki :-D

Komentarz

• Venio
                  Pełne uzależnienie
                  • 2005
                  • 1084

no ja juz kiedys pisałem o mojej dziewczynie. Hehe tez maniaczka fotografi. Tylko bez wlasnej lustrzanki wiec korzysta z mojej. No i tutaj jest problem ;] bo na wycieczkach w gorach jest zasada - kto pierwszy ten lepszy z tym ze ona czasami lepiej potrafi wypatrzec dobre foty

Komentarz

• Czankra
                    Dopiero zaczyna
                    • 2005
                    • 37

Moją żonę interesuje tylko, żebym robił ŁADNE zdjęcia naszych kotów w domu i na wystawach, więc tak praktycznie to mogę wszystko, byleby z tego ŁADNE zdjęcia były....
                    "Ciężko pracuj i staraj się, jak możesz...wtedy nam pozostałym będzie lżej" - Garfield
                    EOS20D | EF 17-40mm f/4 USM | EF 24-105mm f/4 IS USM| 580EX

Komentarz

• Vitez
                      zło konieczne
                      • 2004
                      • 19804

Zamieszczone przez stolo
                      Vitez...pomarzyć dobra rzecz :wink:

8) stolo 8)
                      Nie marze, mowie o mojej dziewczynie 8) , absolutnie nie interesuje jej zasobnosc mojego portfela jak i co i gdzie z niego wycieka 8)

Komentarz

• Tomasz Golinski
                        Pełne uzależnienie
                        • 2004
                        • 8623

Może tak być, że się jeszcze zdziwisz
                        30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
                        Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

Komentarz

• stolo
                          Coś już napisał
                          • 2005
                          • 52

Zamieszczone przez Vitez
                          Nie marze, mowie o mojej dziewczynie 8) , absolutnie nie interesuje jej zasobnosc mojego portfela jak i co i gdzie z niego wycieka 8)
                          Na razie...

Nie słyszałeś nigdy o "...oswojeniu zwierzaczka..."

Ja też miałem takie jedno drogie hobby, ówczesna dziewczyna robiła mi nawet (dość drogie) prezenty w tej materii, teraz gdy jest moją żoną (od kilkunastu lat zresztą) każda złotówka wydana poza budźetem ją razi. Wie oczywiście, ze mam jakieś fundusze na boku ale nie zdzierżyłaby gdybym nagle kupił nowy obiektyw (pod warunkiem żeby go zauważyła ;-) ) Dlatego moje zakupy czy to komputerowe, czy fotograficzne przemilczam. Oczywiście nawet blondynka by zauważyła nowe body u swojego faceta

Życzę Tobie z całego serca by Twoja dziewczyna nie zmieniła się ani na jotę po zamążpójściu. Pamiętaj, że po założeniu rodziny priorytety się zmieniają. Teraz możesz niedojadać byleby tylko kupić kolejną "zabaweczkę". Czy podejmiesz podobne kroki gdy wspólnie z żoną będziecie razem zaglądać do tego samego garnka?? A co gdy będą dzieci. Sam zapewne zmienisz się w tym względzie.

Ale co tam żeń się chłopie czemu masz mieć lepiej niż inni (czyt. żonaci) ;-)

Pozdrawiam

8) stolo 8)
                          40D+1xSigma+1xTamron+2xCanon+Manfrotto+inne duperele

Komentarz

• muflon
                            Pełne uzależnienie
                            • 2004
                            • 6763

Zamieszczone przez stolo
                            Życzę Tobie z całego serca by Twoja dziewczyna nie zmieniła się ani na jotę po zamążpójściu. Pamiętaj, że po założeniu rodziny priorytety się zmieniają.
                            Po ożenku - niekoniecznie (to właśnie zależy od stopnia "wredności" przyszłej żony). U mnie się nie zmieniło, czym się chwalę przy każdej okazji ;-) Natomiast dzieci to i owszem... no chyba że naprawdę "nie ma się co robic z kasą"

I właśnie dlatego mam zamiar sobie sprawić wszystkie zabawki zanim się te dzieci pojawią :-D
                            zdjęcia lotnicze - zdjęcia ogólnie - airshow-reviews.com

Komentarz

• Aszu
                              Uzależniony
                              • 2004
                              • 707

Zamieszczone przez Vitez
                              Jak juz bede mial kandydatke na zone to na pewno bedzie to osoba nie wtykajaca nosa w moj sprzet i moje zabawki, kupione za moje pieniadze.
                              Wiem, latwo mi mowic... ale uwierzcie - sa takie kobiety na swiecie 8)

Do czasu, po jakimś czasie kobieta nie wytrzymuje i wciska jednak swój nos.
                              //mj

Komentarz

• Pszczola
                                Pełne uzależnienie
                                • 2004
                                • 1760

A swoja droga to ciekawe jak sie faceci by zachowywali i reagowali jakby babeczki w malzenswie swoje hobby zaczely rozwijac (bizuteria, no nie wiem... samochody, 'zabytkowe' meble itd.) Tylko, ze babeczki w tym wzgledzie sa chyba - generalizujac - bardziej rodzinno-dzieciacko centryczne.
                                EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000

Komentarz

Pracuję...