X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Zogi

Zamieszczone przez Aszu
    Do czasu, po jakimś czasie kobieta nie wytrzymuje i wciska jednak swój nos.

Wiesz, nie zawsze tak jest. Moja żoneczka z wyrozumiałością odnosi się do mojego nowego hobby, za co jestem jej niezmiernie wdzięczny. Trochę kurcze żałuję, że nie zacząłem wcześniej bawić się aparatami tzn. jak byłem jeszcze singlem. Pewnie miałbym teraz jakąś fajną lustrzankę i kupę osprzętu. Ehhhh, człowiek uczy sięcałe życie. No i jeszcze za 3 m-ce mój budżet domowy zostanie drastycznie obciążony przez takie małe coś.

Komentarz

• Pszczola
      Pełne uzależnienie
      • 2004
      • 1760

Zamieszczone przez Zogi
      No i jeszcze za 3 m-ce mój budżet domowy zostanie drastycznie obciążony przez takie małe coś.
      Kiedy darmozjadek (tj. dziecko) jest jeszcze maly to wydatki nie sa wcale jakies wielkie. Pozniej to sie dopiero jazda zaczyna.
      EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000

Komentarz

• Aszu
        Uzależniony
        • 2004
        • 707

"Darmozjadek" wyciąga jeszcze więcej niz Babeczka. A to rower, a to co chwila kupę nowych ciuchów, bo stare podarte, a to trzeba mieszkanie powiększyć, zmienić, itp.
        Moja żoneczka powiedziała mi wprost: masz dychę - musi Ci starczyć. Niebyło wyjścia i musiało starczyć. Ale teraz walcze o Lkę (17-40) a jak się uda to i coś wąskiego i długiego z Lki, ale najpierw bierzące wydatki, kredyt, waciki dla żony itp. Bez końca.
        //mj

Komentarz

• Artur Lewandowski
          Bywalec
          • 2005
          • 195

Zamieszczone przez Aszu
          "Darmozjadek" wyciąga jeszcze więcej niz Babeczka. A to rower, a to co chwila kupę nowych ciuchów, bo stare podarte, a to trzeba mieszkanie powiększyć, zmienić, itp.
          Moja żoneczka powiedziała mi wprost: masz dychę - musi Ci starczyć. Niebyło wyjścia i musiało starczyć. Ale teraz walcze o Lkę (17-40) a jak się uda to i coś wąskiego i długiego z Lki, ale najpierw bierzące wydatki, kredyt, waciki dla żony itp. Bez końca.
          Nie zazdroszczę Aszu...ale co tam wszystko przede mną. Darmozjadka jeszcze nie mam to i na waciki łatwiej wysupłać

Komentarz

• Pszczola
            Pełne uzależnienie
            • 2004
            • 1760

U mnie sa: Najwspanialsza z Zon, dwa Darmozjady. A za miesiac do domu na dokladke dochodzi szczeniak psa, ktory jak urosnie bedzie wazyl wiecej niz NzZ lub oba Darmozjady. Finansowo padaka. Rozrywkowo full wypas.
            EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000

Komentarz

• Yooreck
              Coś już napisał
              • 2005
              • 67

Zamieszczone przez Vitez
              Nie marze, mowie o mojej dziewczynie 8) , absolutnie nie interesuje jej zasobnosc mojego portfela jak i co i gdzie z niego wycieka 8)
              Bo ma status "dziewczyny" Ale ja wyznaję zasadę: "kup sobie wszystko PRZED slubem" i tego należy sie trzymać. Patrząc na Twoją stopkę chyba niewiele Ci juz potrzeba, możesz sie śmiało żenić

Komentarz

• muflon
                Pełne uzależnienie
                • 2004
                • 6763

Zamieszczone przez Yooreck
                Bo ma status "dziewczyny" Ale ja wyznaję zasadę: "kup sobie wszystko PRZED slubem" i tego należy sie trzymać. Patrząc na Twoją stopkę chyba niewiele Ci juz potrzeba, możesz sie śmiało żenić
                A ja tam kupiłem wszystkie zabawki ze stopki (i G5 którego w stopce nie ma) po ślubie
                zdjęcia lotnicze - zdjęcia ogólnie - airshow-reviews.com

Komentarz

• Auwo
                  Uzależniony
                  • 2004
                  • 928

Zamieszczone przez muflon
                  A ja tam kupiłem wszystkie zabawki ze stopki (i G5 którego w stopce nie ma) po ślubie
                  nie bede oryginalny - ale ja tez i jeszcze do tego - coolpix2500 , S50 i 300D
                  zona zawsze mi mowi, ze wiem co robie

Komentarz

• Yooreck
                    Coś już napisał
                    • 2005
                    • 67

Zamieszczone przez muflon
                    Cóż... patrząc na miasto w którym żyjesz/pracujesz.. jakoś sie nie dziwię

Komentarz

• Marfackib
                      Bywalec
                      • 2005
                      • 169

A u mnie jest tak, a oprócz hobbi foto mam bzika na tle rowerów i muzyki. Ja udaję, że nic nie kupuję a żona udaję, że nie widzi co kupiłem.
                      20D / 17-40 f4 L / 50 f1.4 / 70-200 f4 L

Komentarz

• Jurek Plieth
                        Pełne uzależnienie
                        • 2004
                        • 2087

Zamieszczone przez Marfackib
                        A u mnie jest tak, a oprócz hobbi foto mam bzika na tle rowerów i muzyki. Ja udaję, że nic nie kupuję a żona udaję, że nie widzi co kupiłem.
                        Czego oczy "nie widzą" tego sercu nie żal
                        http://plieth.com

Komentarz

• Venio
                          Pełne uzależnienie
                          • 2005
                          • 1084

uff dobrze ze mi do tego jeszcze daleko

Komentarz

• gonzo44
                            Pełne uzależnienie
                            • 2005
                            • 1304

Zamieszczone przez Venio
                            uff dobrze ze mi do tego jeszcze daleko
                            nie znasz dnia ani gadziny...godziny znaczy sie ;-)
                            Moje zdjęcia na CB

Komentarz

• Vitez
                              zło konieczne
                              • 2004
                              • 19804

Zamieszczone przez Yooreck
                              Patrząc na Twoją stopkę chyba niewiele Ci juz potrzeba, możesz sie śmiało żenić

Zostal jeszzcze full frame, analog, sredni format, nowe mieszkanie, ciemnia w lazience,samochod na wypady plenerowe i dopiero mozna myslec o slubie

Komentarz

• gonzo44
                                Pełne uzależnienie
                                • 2005
                                • 1304

Zamieszczone przez Vitez
                                nowe mieszkanie, ciemnia w lazience
                                nie no jak juz myslec o nowym mieszkaniu to o taki z dodatkowym pomieszczeniem do zaadaptowania na ciemnie ;-)
                                Moje zdjęcia na CB

Komentarz

Pracuję...