X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • KuchateK
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 4895

Nieeee... Ale one tak nie same... To akurat marketoludy wciskaja... To sie nie liczy... Tak samo wszyscy producenci maja najlepsze aparaty

Jak zaczna w domu same rozkladac zestawy do testowania to wtedy predzej sie mozna zgodzic... Narazie to kluczowym parametrem i tak jest kolor
    ...

Komentarz

• Pszczola
      Pełne uzależnienie
      • 2004
      • 1760

Zakupy oerfum dla NzZ to 'niestety' moj przyjemny obowiazek. A kazdy perfum jak topowy filtr drogi ;-( Coz, takze i tu liczy sie jakosc wykonania ;-) No ale na wspolne wypady na zakup ubowia dla NzZ to ja sie juz od dawna nie pisze, Po prostu nie jestem tego w stanie wytrzymac (i czasowo, i nerwowo). ja tylko dostarczam kase i uwrazliwiam, zeby kupowac buty jak najlepszej jakosci. W zasadzie dobrze to dziala. Poza moze jednym wyjatkiem, kiedy dlalem NzZ troche kaski na nowe buciory, a jak NzZ wrocila z zakupow i triumfalnie mi zakomunikowala, ze kupila fajne obuwie to cos mnie podkusilo i poprosilem o pokazanie. Okazalo sie, ze sa to super wygodne, super lekkie i super jakosciowo wykonane jakies super modne, super wloskie laczko-klapki. Zadnej reszty ze sklepu do zwrotu nie bylo i okazalo sie, ze 'wisze' jeszcze jakas dodatkowa 100. Wszystko fajnie (najfajniejsze, ze NzZ super zadowolona), tyle, ze ja bym sobie za ta kaske super fajnych klapek na 10 lat nakupowal. Juz wiecej sie o nic nie pytam ;-)
      EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000

Komentarz

• Vitez
        zło konieczne
        • 2004
        • 19804

Zamieszczone przez ilona
        Tak mało na forum kobiet czy nie chcą zabierać zdania w tym temacie?
        I to , i to?

on też ma swoje hobby i wie jak to miło kiedy może pójść i dokupić coś nowego do komputera. :-)
        A co ja mam powiedziec? I komputery i fotografia ... ciagle sie ciesze zem za mlody na żonatosc

Komentarz

• Pszczola
          Pełne uzależnienie
          • 2004
          • 1760

No, ale zony maja tez niewatpliwe zalety... ;-)
          EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000

Komentarz

• akustyk
            gajowy
            • 2004
            • 12158

Zamieszczone przez Pszczola
            zgrywaja karty na image tanka i czasem nosza statyw (choc teraz czeka je ciezszy statyw, bo musze zmienic )...

no i brzecza, ze juz nie i ze chcialyby dalej isc... ;-)

echhh... jak mowia: "trzeba kochac, bo zrozumiec sie nie da" ??:
            www albo tez flickr

Komentarz

• Vitez
              zło konieczne
              • 2004
              • 19804

Dziewczyny tez a zobowiazan i uwiazan mniej

Komentarz

• Pszczola
                Pełne uzależnienie
                • 2004
                • 1760

Tyle, ze z mojego punktu widzenia wzajemne zobowiazania i wzajemna odpowiedzialnosc sa ok ;-)

Komentarz

• Polaco
                  Pełne uzależnienie
                  • 2005
                  • 1135

No i moja zobaczyla watek, powiedziala ze jestesmy swinie i ze nie wiemy ile kobiety sobie odmawiaja zeby utrzymac dom a my tylko o naszych zabawkach
                  Canon 20D + kit, Tamron 28-75 F/2.8, Canon 70-200 F/4, w planach cala reszta
                  Troche moich knotow

Komentarz

• Pszczola
                    Pełne uzależnienie
                    • 2004
                    • 1760

Zamieszczone przez Polaco
                    No i moja zobaczyla watek, powiedziala ze jestesmy swinie i ze nie wiemy ile kobiety sobie odmawiaja zeby utrzymac dom a my tylko o naszych zabawkach
                    Jednak chyba Twoja małzonka nieuwaznie watek przeczytala, bo ja w sumie jak moge trzymam strone zon ;-). Szczegolnie mojej prywatnej. No i czym/kim byliby faceci bez swoich zabawek?

Komentarz

• Polaco
                      Pełne uzależnienie
                      • 2005
                      • 1135

Jednak chyba Twoja małzonka nieuwaznie watek przeczytala, bo ja w sumie jak moge trzymam strone zon ;-). Szczegolnie mojej prywatnej. No i czym/kim byliby faceci bez swoich zabawek?
                      Przeczytala, ale chyba wybiorczo
                      Troche moich knotow

Komentarz

• KuchateK
                        Pełne uzależnienie
                        • 2005
                        • 4895

Bo one ponoc czasami patrza i widza tylko to co chca widziec

Ale kto to zrozumie...
                        ...

Komentarz

• Vitez
                          zło konieczne
                          • 2004
                          • 19804

Zamieszczone przez KuchateK
                          Bo one ponoc czasami patrza i widza tylko to co chca widziec
                          A przypadkiem nie na odwrot?

Komentarz

• KuchateK
                            Pełne uzależnienie
                            • 2005
                            • 4895

Nieee... To nie tak...
                            Facet by podniosl glowe z nad gazety albo odwrocil od telewizora i zapytal "co mowilas?"
                            ...

Komentarz

• Polaco
                              Pełne uzależnienie
                              • 2005
                              • 1135

Zamieszczone przez KuchateK
                              Nieee... To nie tak...
                              Facet by podniosl glowe z nad gazety albo odwrocil od telewizora i zapytal "co mowilas?"
                              Ewentualnie powiedzialby "aha" albo "nie mam czasu"

Ps.: a rysunek boski ROTFL !!
                              Troche moich knotow

Komentarz

• muflon
                                Pełne uzależnienie
                                • 2004
                                • 6763

Ehem, ja tylko po cichutku się pochwalę: dziś żona zaproponowała, że skoro w Genewie jest problem z wyborem 24-70, to może by się przejechac do jakiegoś większego miasta (Zurich), poszukać, pobadać i kupić hurtem w/w i 100-400 które w zasadzie było przewidziane dopiero na wakacje
                                zdjęcia lotnicze - zdjęcia ogólnie - airshow-reviews.com

Komentarz

Pracuję...