X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Pawel_G
    Uzależniony
    • 2008
    • 527

No - do samych tubusów nic nie wpadło ale "do szkieł" - czyt. do osłon przeciwsłonecznych powpadało kupę monet. Nawet nie chcę myśleć z jakim impetem tam spadły.

Komentarz

• Handelson
      Uzależniony
      • 2009
      • 789

Zamieszczone przez Pawel_G
      No - do samych tubusów nic nie wpadło ale "do szkieł" - czyt. do osłon przeciwsłonecznych powpadało kupę monet. Nawet nie chcę myśleć z jakim impetem tam spadły.
      Ojojoj Dlatego ja zawsze klapę od Katy na dół. Nie zawsze przypinam a kiedyś już się prawie wysypały. Trzeba o tym pamiętać, tylko w ferworze walki...

Komentarz

• Pawel_G
        Uzależniony
        • 2008
        • 527

Właśnie czekam na dostawę kompletu lens case więc nie powinno już być problemu.

Komentarz

• MM-architekci
          Pełne uzależnienie
          • 2008
          • 2227

Nie panikuj , bez przesady , to nie impet żeby od razu soczewke rysował.
          no comment...

Komentarz

• Pawel_G
            Uzależniony
            • 2008
            • 527

No nie wiem - taka złotówka (największa z monet jakie mi spadły) spadająca z powiedzmy 3 m ma już jakąś energię. Tym bardziej że pewnie uderzyła krawędzią.

Komentarz

• diplo
              Początki nałogu
              • 2005
              • 298

Więc nadrugi raz "zatyczki" na obiektyw załóż. Kiedyś pamiętam ze 3-4 lata temu jakiś gość weselny potraktował moje szkiełko paluchem dobrze, że filtr był bo nie byłoby mi do śmiechu. Dosłownie mnie odepchnął jak węża tańczyli. Co prawda potem jego brat podszedł i przepraszał.
              5DMK3 z grypą, 5DMK2 też chory, 6D, 40D,1200D, 350D, C85 f1.8, C24-70 f2.8L, C70-200 f4 L IS, S 35 1.4 A, T 15-30 2.8, S 18-125 f3.5/5.6, C430EX, YN-600EX-RT...i kit

Komentarz

• Handelson
                Uzależniony
                • 2009
                • 789

Zamieszczone przez diplo
                Dosłownie mnie odepchnął jak węża tańczyli.
                Dlatego na węże trzeba bardzo uważać
                Przepraszam, nie mogłem się powstrzymać

Komentarz

• micles
                  Zablokowany
                  • 2006
                  • 4359

Zamieszczone przez diplo
                  jakiś gość weselny potraktował moje szkiełko paluchem dobrze, że filtr był bo nie byłoby mi do śmiechu.
                  Oh nie! Paluchem! I co teraz?! Bez przesady... Uderzenie złotówką spadającą z metra jeszcze rozumiem, ale paluch?

Komentarz

• pank
                    Pełne uzależnienie
                    • 2008
                    • 1502

Złotówka spadająca z metra też raczej nic szkłu nie zrobi.
                    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Komentarz

• micles
                      Zablokowany
                      • 2006
                      • 4359

Stosunkowo duże ciśnienie raczej wywiera. Jak huknie brzegiem, albo krawędzią... Napiszmy do MythBusters

Komentarz

• MM-architekci
                        Pełne uzależnienie
                        • 2008
                        • 2227

No nie wiem - taka złotówka (największa z monet jakie mi spadły) spadająca z powiedzmy 3 m ma już jakąś energię. Tym bardziej że pewnie uderzyła krawędzią.
                        No proszę cie , to nie jest monet ciśnietą z całej siły prosto w szkło , taka obsesja jest nie zdrowa ;]

Odnośnie paluchów na szkle to ja zawsze mam uwalony obiektyw , czym tu się przejmować ?...
                        no comment...

Komentarz

• LemonR
                          Bywalec
                          • 2005
                          • 234

Zapomniałem o ślubie, który miałem fotografować.
                          A było to tak:
                          Umowa którą miałem podpisaną skleiła mi się z ofertami i nie zaznaczyłem jej w kalendarzu.
                          W czwartek dostaje maila od firmy zajmującej się strojeniem kościoła abym na ślubie wykonał kilka zdjęć ich pracy, a ja na to, że bardzo chętnie ale nie mam czasu w tym dniu (takie kurtuazyjne - spadaj na drzewo).
                          W piątek rano dostaje ponownie maila z treścią mniej więcej: "to dziwne ale właśnie od pary młodej dowiedzieliśmy się, że to właśnie pan będzie fotografował ich ślub"
                          I tu zapaliła mi się czerwona lampka, zadzwoniłem do firmy od dekoracji i miła pani potwierdziła tą informację, poprosiłem o sprawdzenie jeszcze raz ... dwie minuty później zadzwonił pan młody i wszystko się potwierdziło byliśmy umówieni na piątek (plener-ślub-zabawa) a pracę miałem rozpocząć plenerem o 13 30 - zdążyłem

Komentarz

• micles
                            Zablokowany
                            • 2006
                            • 4359

No to hardkorowo Młodzi się dowiedzieli, że zapomniałeś? ^^

Komentarz

• LemonR
                              Bywalec
                              • 2005
                              • 234

Tak wiedzieli wszystko ale na plenerze już się śmiali z tego.

Komentarz

• rOOmak
                                Uzależniony
                                • 2007
                                • 617

Ładnie wybrnąłeś z sytuacji. Gorzej jakbyś zabukował dzień na dwie imprezy

Komentarz

Pracuję...