X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • pank
    Pełne uzależnienie
    • 2008
    • 1502

Zamieszczone przez Czacha
    Jesli ktos potrafi odroznic dobra fotografie od slabych, to nie wybierze kogos dlatego ze bierze udzial w komrecyjnym 'projekcie', tylko skupi sie na jego zdjeciach.
    Ale jeżeli nie jest zdecydowany i ma do wyboru fotografa ze znaczkiem i fotografa bez, znaczek może zacząć mieć znaczenie.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Komentarz

• obywatelgc
      Dopiero zaczyna
      • 2007
      • 48

życie jest brutalne i wybierze tego z lepszą ofertą
      czyli cena , ilość bo rozumiem że poziom fotografii jest podobny
      a znaczek nie będzie miał znaczenia

Komentarz

• pank
        Pełne uzależnienie
        • 2008
        • 1502

Zrobiłeś jakieś badania na ten temat?
        Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Komentarz

• MM-architekci
          Pełne uzależnienie
          • 2008
          • 2227

Zamieszczone przez obywatelgc
          życie jest brutalne i wybierze tego z lepszą ofertą
          czyli cena , ilość bo rozumiem że poziom fotografii jest podobny
          a znaczek nie będzie miał znaczenia
          Generalnie to widać że z fotografią ślubną masz nie wiele wspólnego w praniu ;]
          no comment...

Komentarz

• obywatelgc
            Dopiero zaczyna
            • 2007
            • 48

a po co badania ?
            ja bym tak zrobił, zapewne Ty też i
            każdy zdrowo myślący człowiek ,
            jeżeli mamy taka sama jakość to co byś wybrał 2x audiA4 z napisem znam Prezydenta czy raz audi A4 bez napisu za te same pieniądze?
            !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
            MM
            a czemu tak sądzisz ?
            Ostatnio edytowany przez obywatelgc; 14100. Powód: Automerged Doublepost

Komentarz

• Handelson
              Uzależniony
              • 2009
              • 789

Zamieszczone przez pank
              Ale jeżeli nie jest zdecydowany i ma do wyboru fotografa ze znaczkiem i fotografa bez, znaczek może zacząć mieć znaczenie.
              Mam podobne zdanie na ten temat.

Komentarz

• pank
                Pełne uzależnienie
                • 2008
                • 1502

a po co badania ?
                ja bym tak zrobił, zapewne Ty też i
                każdy zdrowo myślący człowiek ,
                jeżeli mamy taka sama jakość to co byś wybrał 2x audiA4 z napisem znam Prezydenta czy raz audi A4 bez napisu za te same pieniądze?
                MM
                a czemu tak sądzisz ?
                Następny naiwny co myśli że wszyscy myślą tak jak on. Mowa była o porównywalnych ofertach. Rozmawiamy o jednym Audi z napisem i jednym bez napisu. Fotografowie których ceny różnią się dwukrotnie raczej nie mają podobnych zdjęć.

Komentarz

• obywatelgc
                  Dopiero zaczyna
                  • 2007
                  • 48

te napisy na audi to maja być odwrotnie

Handelson
                  i dobrze że masz takie zdanie
                  ale życie jest brutalne i klienta na znaczki jest bardzo mało
                  a beż znaczków tysiące
                  każdy człowiek szanuje swoje ciężko zarobione pieniądze
                  ale zgadzam sie też z tym że KTO BOGATEMU ( Z FANTAZJĄ ) ZABRONI WYDAC KASĘ TAK JAK CHCE , CZYLI WYBRAĆ AUDI Z NAPISEM ZAMIAST BEZ NAPISU DWIE SZT, podkreślam że te trzy samochody maja takie samo wyposażenie
                  Piotrek było ustalone że jakość zdjęć jest taka sama
                  tylko jeden ma znaczek drugi nie
                  a pytanie było którego wybiorą
                  tego ze znaczkiem czy tego bez
                  i jeszcze raz napisze tego z lepsza cena, ilością itp znaczek dla 99% nie ma znaczenia,
                  badań czy będzie to 99% nie przeprowadzałem , mówi mi to moje doświadczenie życiowe , ale co ja tam w życiu doświadczyłem
                  dodam jeszcze to jest moje zdanie,
                  i szanuje zdanie innych
                  Ostatnio edytowany przez obywatelgc; 14100. Powód: Automerged Doublepost

Komentarz

• Handelson
                    Uzależniony
                    • 2009
                    • 789

Wolę kilku takich klientów "na znaczki" za parę koła niż tysiące za miskę ryżu

Komentarz

• pank
                      Pełne uzależnienie
                      • 2008
                      • 1502

te napisy na audi to maja być odwrotnie

Handelson
                      i dobrze że masz takie zdanie
                      ale życie jest brutalne i klienta na znaczki jest bardzo mało
                      a beż znaczków tysiące
                      każdy człowiek szanuje swoje ciężko zarobione pieniądze
                      ale zgadzam sie też z tym że KTO BOGATEMU ( Z FANTAZJĄ ) ZABRONI WYDAC KASĘ TAK JAK CHCE , CZYLI WYBRAĆ AUDI Z NAPISEM ZAMIAST BEZ NAPISU DWIE SZT, podkreślam że te trzy samochody maja takie samo wyposażenie
                      Piotrek było ustalone że jakość zdjęć jest taka sama
                      tylko jeden ma znaczek drugi nie
                      a pytanie było którego wybiorą
                      tego ze znaczkiem czy tego bez
                      i jeszcze raz napisze tego z lepsza cena, ilością itp znaczek dla 99% nie ma znaczenia,
                      badań czy będzie to 99% nie przeprowadzałem , mówi mi to moje doświadczenie życiowe , ale co ja tam w życiu doświadczyłem
                      dodam jeszcze to jest moje zdanie,
                      i szanuje zdanie innych
                      Powtórzę, rozmawiamy o porównywalnych ofertach, także cenowo. Nikt kto ma budżet na fotografa 2k nie weźmie takiego za 4 bez względu na to czy ma znaczek czy nie. Natomiast klient z budżetem 4k mając do wyboru fotografa za 4k ze znaczkiem i fotografa za 4k bez znaczka, zdjęcia obu mu się podobają może pomyśleć że ta plakietka jednak coś znaczy, może uważać że fajnie będzie wspomnieć o tym znajomym, powodów dla których znaczek przeważy szalę może być pińcet.

Komentarz

• piotraspace
                        Dopiero zaczyna
                        • 2010
                        • 40

A co jeśli ktoś wpadnie na pomysł skopiowania takiego znaczka od kogoś i wklei u siebie na www, jak oni (założyciele organizacji/fotografowie) to rozpoznają? Jeśli ktoś ma dużo zleceń i chciałby tylko podnieść nieco ceny zleceń za pomocą tego magicznego znaczka to przecież może zrobić taką właśnie manianę.

Komentarz

• MM-architekci
                          Pełne uzależnienie
                          • 2008
                          • 2227

Dla wielu ludzi znaczki są bardzo ważne. To jest wiadome od wieków chyba.

obywatelgc , skąd to wiem ? po twoich wypowiedziach właśnie , są teoretycznie po prostu w większej części
                          no comment...

Komentarz

• pank
                            Pełne uzależnienie
                            • 2008
                            • 1502

Zamieszczone przez piotraspace
                            A co jeśli ktoś wpadnie na pomysł skopiowania takiego znaczka od kogoś i wklei u siebie na www, jak oni (założyciele organizacji/fotografowie) to rozpoznają? Jeśli ktoś ma dużo zleceń i chciałby tylko podnieść nieco ceny zleceń za pomocą tego magicznego znaczka to przecież może zrobić taką właśnie manianę.
                            Nie wiem, a gdyby tu było nagle przedszkole w przyszłości i Wasz synek mały przechodził tędy w przyszłości tylko nie mówcie że nie macie synka, bo w każdej chwili mieć możecie (sprawdzić czy nie ksiądz)?

Komentarz

• MM-architekci
                              Pełne uzależnienie
                              • 2008
                              • 2227

Zamieszczone przez piotraspace
                              to zrobi , i są tacy , tylko że to nie sam znaczek na stronie - znaczek jest linkiem do własnej podstronie na WPJA a tego w zasadzie tak łatwo sie nie podrobi

jak ktoś się łudzi że za pomocą tego znaczka podniesie ceny to powinien się ocknąć heh
                              no comment...

Komentarz

• obywatelgc
                                Dopiero zaczyna
                                • 2007
                                • 48

MM
                                jeżeli za pomocą tego znaczka nie podniesiemy sobie cen
                                to po co nam ten znaczek? - zapytał teoretyk
                                drugie pytanie
                                ile kosztuje taki znaczek ?
                                jak jest tani to sobie taki kupię , nie pójdę na piwo tylko sobie taki kupię

a jak się okaże że taki znaczek kosztuje kilka tyś ,
                                a cen mi nie podniesie , klienta nie napędzi to
                                pytam się po co on jest ? dla lansu ?
                                ja wydając spora kasę na znaczek chciałbym więcej zarabiać ,
                                to dziwne ?

Komentarz

Pracuję...