X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Szczur88
    Początki nałogu
    • 2008
    • 384

Zamieszczone przez Bartek_902
    No właśnie
    Co do pudełek,tak jak już mówiłem zostawiam bo potem łatwiej sprzedać...to tak jak z samochodem,czesto łatwiej się sprzeda gdy ma się w zanadrzu opony zimowe,wtedy sprawia to wrażenie pełnego kompletu,z pudełkami jest podobnie,jak do spzetu jest pudło to tak jak by komplet
    I pudełko od samochodu :P

O dziwo, da się (nawet bez szczególnych znajomości, jak się przed chwilą dowiedziałem) wyciągnąć z Canona pudełko. Samo pudełko, bez zawartości
    www.t-jack.pl
    Sprzęt: 5D mk II, 30D, 17-40/4L USM, 85/1,8 USM, 50/1,2L USM, 100/2,8L Macro, 135/2L USM, 2x580EX II, 6x430EX II, 2x430EX, Pocket Wizard Transcivers, lampy studyjne Bowens + akcesoria.

Komentarz

• Sergiusz
      Pełne uzależnienie
      • 2008
      • 2708

Zamieszczone przez Hubolsky
      Miałem ostatnio batalię z serwisem który początkowo nie chciał przyjąć TV w ramach gwarancji z racji braku oryginalnego opakowania. Szybko jednak zmienili zdanie po zapowiedzi interwencji gościa od praw konsumenta. Warunek był jeden - telewizor musi być zabezpieczony do transportu.

Co do pudełek to mam jedno pudełko po body a w nim trzymam wszystkie gwarancję od pozostałych gratów, kabelki instrukcje itp. Jak postawię dom z dużą piwnicą to może zdecyduję się na te składowisko kartonów. Na chwilę obecną brak miejsca.
      To miałeś farta. Ja często pakuję telewizor do pudełka i włożyć go z powrotem to wyższa szkoła jazdy. Waży parę kilo i jak byś nie pakował to coś wystaje. Jak mawia mój zaprzyjaźniony inżynier, że wszystko jest zrobione dla średnio inteligentnych ludzi to opakowania od telewizorów mnie przerastają.
      Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Komentarz

• oasisman
        Bywalec
        • 2009
        • 100

nie darzę pudełek jakimś specjalnym uczuciem, ale np. do serwisu czy gdziekolwiek indziej o wiele łatwiej i bezpieczniej wysłać sprzęt w "dedykowanym" do tego pudełku....
        |Canon|

Komentarz

Pracuję...