Zamieszczone przez K2_verti
X
-
dobra, moze zle odczytalem intencje... a traktujac temat zartobliwie, to zastanawiam sie kto moze sie spotykac z takim bodygardem i nie bac sie go zdradzic, to musialby byc pudzian
-
Wiesz co ? Bez ostrzezenia takie cos ? wrrr ja wlasnie jadlem kolacje :-?Zamieszczone przez marcingreenByło już o tym, że trzeba wybierać się z kolegami, wujkami itd...
Może lepiej zainwestować w bodygarda typu: 'strach się bać'
Wiecie to tak do żartów...
PS. o namiary to pytać później...

Komentarz
-
Już to widzę jak się Przemek Białek ślini z zachwytuZamieszczone przez marcingreenByło już o tym, że trzeba wybierać się z kolegami, wujkami itd...
Może lepiej zainwestować w bodygarda typu: 'strach się bać'
Wiecie to tak do żartów...
PS. o namiary to pytać później...

Komentarz
-
Wcale nie trzeba. Ja chodze normalnie i zyje. Powiedzcie drodzy forumowicze, czy wszyscy byliscie pozbawieni dobytku ze tak biadolicie jak to "trzeba z gazem"? Jezdzac samochodem realnie narazacie sie na smierc co widac na codzien na ulicach (ja praktycznie codziennie widze wypadek), a zeby ktos komus aparat wydzieral z rak? Od wielkiego dzwonu sie zdarzy (choc ja nie widzialem). Mysle ze jestescie mocno przewrazliwieni, co z kolei nie dziwi bo to forum w naturalny sposob grupuje ludzi ktorym na tym sprzecie zalezy (jak ich zwa gdzie indziej - onanistowZamieszczone przez K2_vertiuważam to za chore, że aby chodzić ze sprzętem trzeba mieć waszą posturę, w kieszeni zawsze gaz, lub rozglądać się po bokach czy ktoś nie obserwuje.
może się to zmieni - wejdzie jakaś ustawa zakazującą chodzić w dresach w godzinach 10-22, może surowsze i "szybsze" prawo...
). Im cenniejsze dla nas to co posiadamy, tym bardziej sie obawiamy straty, nawet gdy ryzyko jest statystycznie mniejsze. Co nas prowadzi do konstatacji "Canon ponad zycie"

Poza tym: prawo juz teraz zakazuje kradzierzy i nikt nie przestanie krasc nawet gdy beda wieksze kary.
"Dresy" w 90% nie chodza w dresach
Ostatnio edytowany przez fredi; 1550.Komentarz
-
dobreZamieszczone przez fredi"Dresy" w 90% nie chodza w dresach
D3, D700, 24-70/2.8 (N), 70-200 VRII(N), SB-900(N), 50/1.8 (N)Komentarz
-
Komentarz
-
-
ja miałem pare takich spotkan (nie miałem wtedy aparatu przy sobie) ze wystarczyło pogadac troche "ziomalskim językiem" dac jednego papierosa i sprawa sie konczyła.Komentarz
-
tez tak sobie mysle o zaletach plecaka, pokaz mi dresa ktory sie pyta czy nie masz czasem w plecaku ksiazki wydawnictwa pwn z biologii do 2 klasy szkoly zawodowej, bo on chce pozyczyc
plecak to tak niewinna rzecz ze prawie niezauwazalna, co innego kieszenie, w kieszeniach moze sam diaboł siedziec ! Najprawdziwszy Silvan, ogniem moze zionac i grozic moze ze d...yl bedzie
fakt, krojenia malo, mnie kilka razy spotkania z dresami nie omijaly, ale zazwyczaj szlug zalatwial sprawe.
Komentarz
-
Dres to nie ubiór - dres to stan umysłuZamieszczone przez fredi"Dresy" w 90% nie chodza w dresach
Komentarz
-
tak wyglada przedstawiciel tego stanu umyslu
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.Komentarz
-
A zgoda na publikacje jest ?Zamieszczone przez asterix
Ten to chociaz wyglada sympatycznie, ale niektorzy to swoja kochana "mordka" odstraszaja nawet samych siebie
Komentarz
-
Hehe, drugie mocne
Streetphoto
czy tez raczej tramwaj-photo ;-)
Komentarz

Komentarz