X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Venio
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 1084

ja sie 'edukuje' -> jeszcze liceum :P ale jakos znajduje czas na odrobine pstrykania
    Inne hobby to streetball, capoeira i siłownia.
    Pozdr.

Komentarz

• thorin
      Pełne uzależnienie
      • 2005
      • 1990

no tak widze ze wiekszosc tu to hobbysci a nie profi, ja mam smiale marzenie by zostac choc troche profi, owszem ucze sie, w studium fotograficznym to znaczy bede sie uczyl od czwartku/piatku, bo narazie wiem tylko ze sie dostalem, przez wakacje pracowalem jako sprzedawca w sklepiku ale przeciez zadna praca nie hanbi a na sprzet jakos sie ustukac musialo dac mam teraz dwa pytania OT :
      primo:

Zamieszczone przez Slaw
      Logistyka Frito Lay.
      Slaw to znaczy ze jezdzisz bialym Iveco z czipsami ? jak tak, to pomysl czy nie zahaczasz czasem o "Bieruń" czy slask to jednak za daleko dla waszej bazy ?

secundo:

Zamieszczone przez kartel
      Mieszkam w Anglii i dorabiam w hotelu.
      w jakim miescie robisz ? w przyszlym roku chcialbym sie wybrac na roboty do anglii, w tym tezbym pojechal ale budowalem polski, rodzinny, kapitalizm znajomi fajne place mieli - 6 pounds per hour, u Ciebie podobnie ?
      Ostatnio edytowany przez thorin; 2366.

Komentarz

• Slaw
        Coś już napisał
        • 2005
        • 89

Zamieszczone przez thorin
        Slaw to znaczy ze jezdzisz bialym Iveco z czipsami ? jak tak, to pomysl czy nie zahaczasz czasem o "Bieruń" czy slask to jednak za daleko dla waszej bazy ?
        Nie. Raczej robię wszystko by taki biały złom mógł koło Was przejeżdżać i miał co nieco na PACE. Bieruń to trochę dla mnie OT , ale znam ludzi którzy sie koło Ciebie szlajają.

Komentarz

• thorin
          Pełne uzależnienie
          • 2005
          • 1990

Zamieszczone przez Slaw
          Nie. Raczej robię wszystko by taki biały złom mógł koło Was przejeżdżać i miał co nieco na PACE. Bieruń to trochę dla mnie OT , ale znam ludzi którzy sie koło Ciebie szlajają.

maja poczucie humoru albo rzeczywiscie jezdzac takim zlomem mozna sie dorobic bo jak z jednym z nich gadalem (spoko ziom, krociutkie czarne wlosy maly miesniaczek, no wiesz ktory, napewno znasz ) to mowil ze urlop ma dopiero w pazdzierniku bo inaczej wybrac sie we firmie nie da, ja go pytam wiec co wtedy robic bo pogody juz nie ma, a on mi na to ze jakas riwiera turecka albo co

Komentarz

• kartel
            Bywalec
            • 2005
            • 165

w jakim miescie robisz ? w przyszlym roku chcialbym sie wybrac na roboty do anglii, w tym tezbym pojechal ale budowalem polski, rodzinny, kapitalizm znajomi fajne place mieli - 6 pounds per hour, u Ciebie podobnie ?
            Mieszkam w Bournemouth (południowy zachód). Hotel nazywa się Marsham Court Hotel. Płaca niestety niższa niż u ciebie ale dochodzą do tego nadgodziny, święta, napiwki itp... Ale nie chodzi nawet o kase ale o język nowe krajobrazy...

Komentarz

• pyciu
              Bywalec
              • 2005
              • 119

Programista/admiinstrator (obecnie to pierwsze). Foto tylko amatorsko i hobbistycznie.
              Canon 30D | EF-S 18-55/3.5-5.6 | EF 70-210/3.5-4.5 | EF 50/1.8 | EF 100/2.8 | EF 24-105/4.0 IS | Metz 54-MZ4
              album-foto.pl | plfoto

Komentarz

• Slaw
                Coś już napisał
                • 2005
                • 89

a on mi na to ze jakas riwiera turecka albo co
                Zarobić mogą jeśli do tej pracy się nadają, bo niełatwy to kawałek chleba. Praktycznie 16 godzin roboty dziennie. Ale jak "idzie" to potrafili i po 10K zarobić miesięcznie. I to oficjalnie, nie mówię o tych co kombinują. A Riviera turecka taniej mu wyjdzie niż Chałupy.(

Komentarz

• FOTOGRAF
                  Uzależniony
                  • 2005
                  • 762

a ja interesuje sie fotografia, lotnictwem i dopadml mnie zaszczyt byc spotterem :-), kitesurfing. teraz sie ucze ostatnia klasa gim czyli 3 a pozniej na kierunek technik awionik albo fotoreportera :->
                  Canon? moze niedlugo!

Komentarz

• pn_
                    Zablokowany
                    • 2005
                    • 857

Z wyksztalcenia to fizyk, ale aktualnie analityk/projektant IT w Deutsche Bahn.

Najwieksze osiagniecie syn 1.0 i syn 2.0, w zwiazku z tym permanentny brak czasu na wlasne hobby. W tym na pstrykanie.

Komentarz

• storm
                      Bywalec
                      • 2004
                      • 183

Zamieszczone przez Reno
                      Oprócz fotografii, rzecz jasna. Pracujecie? Inne hobby? Pytam bo mi wiecznie brakuje czasu na wszystko. Jak pracować na pełny etat, prowadzić życie rodzinno-domowe i robić dobre zdjęcia? Kiedy???
                      Zawodowo, modelarz i animator w studiu filmowym Odeon.
                      Ale fotografia pozajmuje mi 80% wolnego czasu.. i musze walczyc z tym nalogiem
                      Moja kobieta to juz woli nie pytac ile bedzie kosztowal nastepny obiektyw

Komentarz

• thorin
                        Pełne uzależnienie
                        • 2005
                        • 1990

Zamieszczone przez Slaw
                        Zarobić mogą jeśli do tej pracy się nadają, bo niełatwy to kawałek chleba. Praktycznie 16 godzin roboty dziennie. Ale jak "idzie" to potrafili i po 10K zarobić miesięcznie. I to oficjalnie, nie mówię o tych co kombinują. A Riviera turecka taniej mu wyjdzie niż Chałupy.(
                        czyli nie ma poczucia humoru

Zamieszczone przez kartel
                        Mieszkam w Bournemouth (południowy zachód). Hotel nazywa się Marsham Court Hotel. Płaca niestety niższa niż u ciebie ale dochodzą do tego nadgodziny, święta, napiwki itp... Ale nie chodzi nawet o kase ale o język nowe krajobrazy...
                        heh no tak, ja jestem pieprzonym materialista i jade tam w czerwcu (i hope so) zeby moc miec jakis bialy tele, 20d i sprzedac trabanta, dolozyc cos i miec jeszcze 10-22... oni pracuja pod liverpoolem w jakiejs fabryce plastiku dla polakow jest to raczje otwarty rynek pracy, mature z angola zdalem spiewajaco wiec za bardzo o dogadanie sie z nimi nie martwie... a tka btw zazdroszcze roboty... koncze OT, przepraszam autorke watku...

Komentarz

• Reno
                          Początki nałogu
                          • 2004
                          • 271

Zamieszczone przez pn_
                          Z wyksztalcenia to fizyk, ale aktualnie analityk/projektant IT w Deutsche Bahn.

Najwieksze osiagniecie syn 1.0 i syn 2.0, w zwiazku z tym permanentny brak czasu na wlasne hobby. W tym na pstrykanie.
                          Ja w zasadzie tylko dziecku robię zdjęcia ale i tak nie ma lekko. Trudno ganiać za Obiektem Szukającym Guza z lustrzanką na szyi, powstają dylematy gdy np. zerwie się ulewa - ratować aparat czy dziecko albo czy łapać dziecię czy też zrobić mu interesujące zdjęcie

Komentarz

• Slaw
                            Coś już napisał
                            • 2005
                            • 89

Zamieszczone przez Reno
                            czy też zrobić mu interesujące zdjęcie
                            Rób zdjęcia, bo jutro będzie już o dzień starsze i stracisz okazję.

Komentarz

• Jurek Plieth
                              Pełne uzależnienie
                              • 2004
                              • 2087

Zamieszczone przez Reno
                              Oprócz fotografii, rzecz jasna
                              Elektronik, absolwent Politechniki Gdańskiej. Jestem wciąż jeszcze konstruktorem w państwowej firmie (PIT) projektującej różne, różniste, kwadratowe i podłużne urządzenia radiokomunikacyjne dla armii.
                              Inne hobby to kolarstwo i krótkofalarstwo, acz to drugie aktualnie zeszło na dalszy plan.
                              http://plieth.com

Komentarz

• Pietro
                                Bywalec
                                • 2005
                                • 132

A ja jestem inzynierem budownictwa i stawiam chatki. W zasadzie to wirtualnie, komputerek, AutoCAD i obrazki macham.

Zamieszczone przez Reno
                                Ja w zasadzie tylko dziecku robię zdjęcia
                                Toc to najwdzieczniejszy temat dla taty/mamy jest.

A foto to takie hobby male jest. Jestem mniej slepy niz gluchy wiec lepiej robic fotki niez grac i spiewac. (otoczenie mniej cierpi).
                                Ostatnio edytowany przez Pietro; 2419.
                                Idzie Panie nowe....

Komentarz

Pracuję...