X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Pszczola
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 1760

Zamieszczone przez KMV10
    O, to rozumiem i podzielam. W tym roku stuknęło mi na góralu 10000 km Zwykle staram się - o ile czas pozwala - na trasy oscylujące w okolicach 60-80 km, przy czym góral służy mi do jazdy po terenach leśnych i piaszczystych.
    Ech... gorala na moj rozmiar to nigdzie nie dostane. Wiem, bo szukalem. mam calkiem fajniutki rowerek trackingowy. Robiony na zamowienie przez dobra, firme rowerowa. Ale i tak kilka czesci szlo do przerobek (producent sam wysylal) do roznych firm w calej Polsce. Pasuje mi na 90 proc. (czyli i tak nie ideal).
    EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000

Komentarz

• eMILz
      Bywalec
      • 2005
      • 210

fajnie sie to czyta, wiec dla potomnych i ja sie dopisze

technik elektronik
      wkrotce inz. informatyk o spec. grafika komputerowa
      za czas nieodlegly mąż

a przedewszystkim od 10 lat skok wzwyż ------------- WALOTSON stary gdzie jak gdzie ale tutaj to ja sie ciebie nie spodziewalem ------ czemu sie nie pochwaliles d60

pozatym ogromne hobby to Car-audio ( zbieram sie na start w cyklu zawodow ogolnopolskich ) i ogolnie sluchanie muzyki

zawod ghgmmm teraz bezrobotny bo trenuje ale bylem i grafikiem i informatykiem i programowalem numeryczne centra frezarskie i troche 3d studio ... wszystko po drodze

fotografia - przedewszystkim przy okazji wyjazdow tu i tam.
      ale planuje pojsc w tym kierunku

Komentarz

• kami74
        Pełne uzależnienie
        • 2005
        • 1492

A ja poniekąd dbam, żebyscie wszyscy (Ci z kraju) światło w domach mieli Pełnie funkcje Project Managera przy rozbudowach i modernizacjach stacji i linii elektroenergrtycznych w największej państwowej firmie tej branży.
        5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
        MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Komentarz

• walotson
          Dopiero zaczyna
          • 2005
          • 30

Zamieszczone przez Jurek Plieth
          Jeszcze jeden olimpijczyk :grin:
          Fajnie, że jesteś, witaj!

Bardzo mi milo,a mozna widziec kto jeszcze?
          Pozdrawiam!
          |Canon 40D|50 1.8 MKII|Sigma 24-60 f2.8 DG EX|Canon 70-2004|380ex|Plecak canon 200EG|

Komentarz

• woyd
            Początki nałogu
            • 2005
            • 488

Myślałem, że będę oryginalny, ale chyba nie za bardzo.

Z wykształcenia: teolog
            Po drodze jeszcze policealne studium medyczne ze specjalnością: technik radiologii (rentgeny strzelałem).

Obecnie: specjalista ds. reklamacji w jednym z polskich zakładów Steinhoff Möbel Gruppe. Awaryjnie też informatyk i zakładowy fotograf, jeśli jakiś salon meblowy zażyczy sobie nagle jakiś mebel w 300dpi do gazetki reklamowej.

Fotografia to główne hobby z ukrytym marzeniem, aby była źródłem utrzymania. "Robić to, co się lubi i brać za to pieniądze" - to jedno z moich marzeń

Pozdrawiam
            Ostatnio edytowany przez woyd; 1641.

Canon 5DmII + 40D + 24-70 f2.8 L + 17-40 L + 85 f1.2 L + 35mm f1.4 L + 70-200 f2.8 L + Tamron 28-75 + EF 50 f/1,4 II || Canon 580EX II + studyjne błyskotki 3000W || Blog || digart

Komentarz

• mario1275
              Początki nałogu
              • 2005
              • 420

kami74, to wy teraz budujecie tą linie przesyłową koło Ostrowa??
              www.modelownia.pl

Komentarz

• kami74
                Pełne uzależnienie
                • 2005
                • 1492

No i owszem a co ? Raka powoduje ?
                5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
                MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Komentarz

• Dann

Pozdrowienia dla Jac!
                  Także zawodowo zajmuję się GEODEZJĄ, tyle, że ekstremalną osuwiska, lasy, wysypiska śmieci (deformacje), wyciągi narciarskie (budowy).
                  Tereny: Krynica, Nowy Sącz, Limanowa, Zakopane...
                  Wykształcenie... AR Wrocław - Geodezja i Kartografia (przy okazji pozdrowienia dla sklepu FotoMaster i wszystkich jego klientów )

Na co dzień pracuję z Leicą.... (TC407... i inne) i niech ktoś powie coś złego o tej firmie....oj przydał by się jakiś AF
                  Prywatnie jestem fanatyczym Canonierem... jak wszyscy

Komentarz

• Jac
                    Pełne uzależnienie
                    • 2004
                    • 4813

Zamieszczone przez walotson
                    Bardzo mi milo,a mozna widziec kto jeszcze?
                    Pozdrawiam!
                    mxdanish :-)
                    Instagram

Komentarz

• Jac
                      Pełne uzależnienie
                      • 2004
                      • 4813

Zamieszczone przez Dann
                      Pozdrowienia dla Jac!
                      dziekowc i pozdrawiac skoczybruzde po fachu ;-)

Zamieszczone przez Dann
                      Na co dzień pracuję z Leicą.... (TC407... i inne)
                      hehe... Leica 605L i TC407, DNA10, Zeiss rec elta15 i 50, trimble 3300 i 3600.. 'analogow' nie wymieniam :-)...

witamy na forum
                      Instagram

Komentarz

• KMV10
                        Pełne uzależnienie
                        • 2005
                        • 2320

Zamieszczone przez Pszczola
                        Ech... gorala na moj rozmiar to nigdzie nie dostane. Wiem, bo szukalem. mam calkiem fajniutki rowerek trackingowy. Robiony na zamowienie przez dobra, firme rowerowa. Ale i tak kilka czesci szlo do przerobek (producent sam wysylal) do roznych firm w calej Polsce. Pasuje mi na 90 proc. (czyli i tak nie ideal).
                        Rower jest rower i jazda sie liczy - może być szosówka, góral, trecking czy nawet trójkołówka

Swoją droga wydawałoby się się, że rynek jest zalany rowerami, a tutaj odpowiedniego nie mogłeś znaleźć. Rozumiem.

Komentarz

• KMV10
                          Pełne uzależnienie
                          • 2005
                          • 2320

Zamieszczone przez Jurek Plieth
                          Jeszcze jeden olimpijczyk :grin:
                          Fajnie, że jesteś, witaj!
                          Widze Jurek, że masz pozytywne skojarzenia odnośnie olimpizmu. Ja w zeszłym roku z olimpijczykami w badmintonie z Aten ćwiczyłem na tych samych zajęciach. Ale to była frajda popatrzeć jaki Ci ludzie mają repartuar techniczny i szkoleniowy! To był wielki honor.

Komentarz

• Jurek Plieth
                            Pełne uzależnienie
                            • 2004
                            • 2087

Zamieszczone przez KMV10
                            Widze Jurek, że masz pozytywne skojarzenia odnośnie olimpizmu.
                            Generalnie odnośnie sportu bardziej. Sam uprawiałem kilka dyscyplin, ale do kadry polskiej nigdy nie dorosłem W przeciwieństwie do mojej ówczesnej sympatii
                            Ech, dość tych kombatanckich wspomnień :rolleyes:
                            http://plieth.com

Komentarz

• Paprochwbody
                              Bywalec
                              • 2005
                              • 213

Cześć, od 5 lat leczę małe zwierzęta w swoim gabinecie. Pstrykam Rebelem głównie z "kitem", często z makro, najbardziej lubię fotografować przyrodę, robię wiele zdjęć zwierzakom w pracy. Próbuję uchwycić magię życia (wielkie słowa;-) ) w krótkiej chwili zdjęcia. To droga nieskończona.
                              Ale napisałem
                              Marzę o 20D, ale z powodu jego ceny na razie tylko z tego D... wynika:-?
                              (5III+1IIn+24-105+150+100-400)

http://www.pbase.com/tmirkowski/profile

Komentarz

• Chrismela
                                Coś już napisał
                                • 2004
                                • 65

Z wykształcenia ekonomista , pracuję w zakładzie-sklepie fotograficznym .
                                Hobby - było.... modelarstwo i wędkarstwo , teraz już na to brak czasu .Pozdrowienia dla wszystkich informatyków
                                Pozdrawiam,
                                Krzysiek

Komentarz

Pracuję...