Zamieszczone przez KMV10
X
-
Ech... gorala na moj rozmiar to nigdzie nie dostane. Wiem, bo szukalem. mam calkiem fajniutki rowerek trackingowy. Robiony na zamowienie przez dobra, firme rowerowa. Ale i tak kilka czesci szlo do przerobek (producent sam wysylal) do roznych firm w calej Polsce. Pasuje mi na 90 proc. (czyli i tak nie ideal).EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000 -
fajnie sie to czyta, wiec dla potomnych i ja sie dopisze
technik elektronik
wkrotce inz. informatyk o spec. grafika komputerowa
za czas nieodlegly mąż
a przedewszystkim od 10 lat skok wzwyż ------------- WALOTSON stary gdzie jak gdzie ale tutaj to ja sie ciebie nie spodziewalem ------ czemu sie nie pochwaliles d60
pozatym ogromne hobby to Car-audio ( zbieram sie na start w cyklu zawodow ogolnopolskich ) i ogolnie sluchanie muzyki
zawod ghgmmm teraz bezrobotny bo trenuje ale bylem i grafikiem i informatykiem i programowalem numeryczne centra frezarskie i troche 3d studio ... wszystko po drodze
fotografia - przedewszystkim przy okazji wyjazdow tu i tam.
ale planuje pojsc w tym kierunkuKomentarz
-
A ja poniekąd dbam, żebyscie wszyscy (Ci z kraju) światło w domach mieli
Pełnie funkcje Project Managera przy rozbudowach i modernizacjach stacji i linii elektroenergrtycznych w największej państwowej firmie tej branży.
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..Komentarz
-
Zamieszczone przez Jurek PliethJeszcze jeden olimpijczyk :grin:
Fajnie, że jesteś, witaj!
Bardzo mi milo,a mozna widziec kto jeszcze?
Pozdrawiam!|Canon 40D|50 1.8 MKII|Sigma 24-60 f2.8 DG EX|Canon 70-2004|380ex|Plecak canon 200EG|Komentarz
-
Myślałem, że będę oryginalny, ale chyba nie za bardzo.
Z wykształcenia: teolog
Po drodze jeszcze policealne studium medyczne ze specjalnością: technik radiologii (rentgeny strzelałem).
Obecnie: specjalista ds. reklamacji w jednym z polskich zakładów Steinhoff Möbel Gruppe. Awaryjnie też informatyk i zakładowy fotograf, jeśli jakiś salon meblowy zażyczy sobie nagle jakiś mebel w 300dpi do gazetki reklamowej.
Fotografia to główne hobby z ukrytym marzeniem, aby była źródłem utrzymania. "Robić to, co się lubi i brać za to pieniądze" - to jedno z moich marzeń
PozdrawiamOstatnio edytowany przez woyd; 1641.Komentarz
-
-
No i owszem a co ? Raka powoduje
?
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..Komentarz
-
Pozdrowienia dla Jac!
Także zawodowo zajmuję się GEODEZJĄ, tyle, że ekstremalną osuwiska, lasy, wysypiska śmieci (deformacje), wyciągi narciarskie (budowy).
Tereny: Krynica, Nowy Sącz, Limanowa, Zakopane...
Wykształcenie... AR Wrocław - Geodezja i Kartografia (przy okazji pozdrowienia dla sklepu FotoMaster i wszystkich jego klientów
)
Na co dzień pracuję z Leicą.... (TC407... i inne) i niech ktoś powie coś złego o tej firmie....oj przydał by się jakiś AF
Prywatnie jestem fanatyczym Canonierem... jak wszyscy
Komentarz
-
-
dziekowc i pozdrawiac skoczybruzde po fachu ;-)Zamieszczone przez DannPozdrowienia dla Jac!
hehe... Leica 605L i TC407, DNA10, Zeiss rec elta15 i 50, trimble 3300 i 3600.. 'analogow' nie wymieniam :-)...Zamieszczone przez DannNa co dzień pracuję z Leicą.... (TC407... i inne)
witamy na forumKomentarz
-
Rower jest rower i jazda sie liczy - może być szosówka, góral, trecking czy nawet trójkołówkaZamieszczone przez PszczolaEch... gorala na moj rozmiar to nigdzie nie dostane. Wiem, bo szukalem. mam calkiem fajniutki rowerek trackingowy. Robiony na zamowienie przez dobra, firme rowerowa. Ale i tak kilka czesci szlo do przerobek (producent sam wysylal) do roznych firm w calej Polsce. Pasuje mi na 90 proc. (czyli i tak nie ideal).
Swoją droga wydawałoby się się, że rynek jest zalany rowerami, a tutaj odpowiedniego nie mogłeś znaleźć. Rozumiem.Komentarz
-
Widze Jurek, że masz pozytywne skojarzenia odnośnie olimpizmu. Ja w zeszłym roku z olimpijczykami w badmintonie z Aten ćwiczyłem na tych samych zajęciach. Ale to była frajda popatrzeć jaki Ci ludzie mają repartuar techniczny i szkoleniowy! To był wielki honor.Zamieszczone przez Jurek PliethJeszcze jeden olimpijczyk :grin:
Fajnie, że jesteś, witaj!Komentarz
-
Generalnie odnośnie sportu bardziej. Sam uprawiałem kilka dyscyplin, ale do kadry polskiej nigdy nie dorosłemZamieszczone przez KMV10Widze Jurek, że masz pozytywne skojarzenia odnośnie olimpizmu.
W przeciwieństwie do mojej ówczesnej sympatii
Ech, dość tych kombatanckich wspomnień :rolleyes:Komentarz
-
Cześć, od 5 lat leczę małe zwierzęta w swoim gabinecie. Pstrykam Rebelem głównie z "kitem", często z makro, najbardziej lubię fotografować przyrodę, robię wiele zdjęć zwierzakom w pracy. Próbuję uchwycić magię życia (wielkie słowa;-) ) w krótkiej chwili zdjęcia. To droga nieskończona.
Ale napisałem
Marzę o 20D, ale z powodu jego ceny na razie tylko z tego D... wynika:-?Komentarz
-
Z wykształcenia ekonomista , pracuję w zakładzie-sklepie fotograficznym .
Hobby - było.... modelarstwo i wędkarstwo , teraz już na to brak czasu .Pozdrowienia dla wszystkich informatyków
Pozdrawiam,
Krzysiek

Komentarz
Komentarz