X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Elgi
    Bywalec
    • 2007
    • 105

Od czego tu zacząć? Najlepiej od początku
    Edukacje zacząłem jak wszyscy od podstawówki, trwało to aż 8 lat. Później liceum ekonomiczne (jejciu jaki nudny kierunek), po 4 latach męczarni wreszcie coś ciekawego. Informatyka na PG. Później praca...praca i jeszcze raz praca. W wolnych chwilach oczywiście pstrykanie fotek, początki były trudne, ale posługiwałem się swoją "małpką" HP 735. Och co to był za aparacik, później były jakieś małpkowe canony. Teraz lustro i kilka szkiełek.
    ArtAnna - Wizaż i Fotografia

Komentarz

• artprof
      Bywalec
      • 2007
      • 126

żyje z DTP/CTP
      hobby podstawowe: synowie, 2 sztuki (3 i 5 lat)
      hobby dodatkowe: rower MTB, jak mnie pierwsze hoby nie dojedzie...;-)
      a fotografia sie przeplata pomiędzy to wszystko

Komentarz

• piotrek72t
        Początki nałogu
        • 2007
        • 380

Zarabiam ( i tracę ) na giełdzie i forexie, wykształecenia mam renesansowe czyli edukację zkończyłem na LO .
        Piotr Talarczyk
        1ds III 1d

Komentarz

• Wats0n
          Uzależniony
          • 2006
          • 996

Mniej więcej tydzień temu zorientowałem się, że wbrew wcześniejszym przekonaniom pracuję w cyrku.
          Tako rzecze Watson.

/// //Galeria przejściowa

Komentarz

• illy
            Bywalec
            • 2007
            • 146

no to tez napomkne: dj, vj, multimedia, a na etacie siedze w reklamie

Komentarz

• banan82
              Pełne uzależnienie
              • 2007
              • 1165

sami informatycy i programisci tutaj
              Ja bede orginalny nieco i powiem ze jestem geodetą po AGH. Po obronie popracowalem w polsce kilka miechów i wyjechałem do szkocji szukajac lepszych perspektyw. Tutaj tez pracuje w zawodzie, duzo czasu spedzam na morzu polnocnym dlatego malo czasu na focenie ale jak tylko pogoda dopisuje to zawsze jade gdzies w szkocje - szkoda marnowac kazdej chwili. Najwieksze hobby w tym momencie to fotografia, kiedys gralem w kapeli punkowej w krakowie (bylo troche koncertow) ale narazie muzyke odstawilem i tylko biernie slucham

ps: watek naprawde bardzo ciekawy Widac tutaj ze na forum nie tylko goscie z Ds'ami robiacy milion slubow na rok ale takze wielu zwyklych amatorow
              Ostatnio edytowany przez banan82; 10954.
              5Dmk3 + 1Dsmk2 + Fuji X-T1
              Crazy Apple Fanboy
              Ex Linux User

Komentarz

• bartmika
                Coś już napisał
                • 2007
                • 59

DTP-owiec i tez mam dosyc tego cyrku w mojej pracy

Komentarz

• fahrenheit
                  Początki nałogu
                  • 2008
                  • 360

zajmuję się chmurkami

zmierzam do końca (mojego lub jej) pracy magisterskiej na elektronice w wawie. Z urodzenia łodzianin, z wyboru warszafka. Zajmuję się chmurkami ... bo to jest tak,że normalny człowiek ma telefon i jedyne co widzi poza tym to stacje bazowe co to raka powodują i stoją w szczerym polu i fotki psują. Do tych stacji podłączona jest chmurka, która robi,że telefon finalnie dzwoni. A ja zajmuję się taką chmurką w nokii (siemens networks) i naprawiam,żeby wszystko działało szybko i sprawnie. Poza tym od niedawna dorywczo fotograf polibuda.info

Komentarz

• Garnett
                    Coś już napisał
                    • 2004
                    • 79

Hmmmm wykształcenie : Technik Elektronik a pracuje w hurtowni farmaceutycznej

Hobby : Nurkowanie i aparat
                    Canon 40d + 70-200/2,8 L USM ,18-55, 135/3,5, 300/2,8
                    ( Nikon D70s + 17-50/2,8 + 80-200/2,8 + 105/3,5 + SB800+ 50/1,8 ) Skradzione 30/08/2008 w okolicach Płońska

Komentarz

• ewa_olsztyn
                      Początki nałogu
                      • 2008
                      • 311

Zamieszczone przez Wats0n
                      Mniej więcej tydzień temu zorientowałem się, że wbrew wcześniejszym przekonaniom pracuję w cyrku.
                      WatsOn! To my pracujemy w tej samej firmie i nawet w windzie się nie spotykamy???

Komentarz

• m_o_b_y
                        Pełne uzależnienie
                        • 2007
                        • 1095

Zamieszczone przez Garnett
                        Hmmmm wykształcenie : Technik Elektronik a pracuje w hurtowni farmaceutycznej

Hobby : Nurkowanie i aparat

Wnioskując z Twojej stopki, dzięki nieszczęściu kradzieży zmieniłeś firmę na lepszą.
                        Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło.
                        Pozdrówka
                        m_o_b_y
                        --------------------------------------------------------

Komentarz

• Garnett
                          Coś już napisał
                          • 2004
                          • 79

Zamieszczone przez m_o_b_y
                          Wnioskując z Twojej stopki, dzięki nieszczęściu kradzieży zmieniłeś firmę na lepszą.
                          Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło.
                          Pozdrówka
                          No wrocilem do Canona bo wczesniej mialem D30 i D60 ale szkoda mi Nikosia bo mialem sporo sprzetu do niego a co najciekawsze to nieszczescie spotkalo mnie w dniu wlasnego slubu jak sie na weselu bawilem to mi przez okno do domu weszli.
                          Canon 40d + 70-200/2,8 L USM ,18-55, 135/3,5, 300/2,8
                          ( Nikon D70s + 17-50/2,8 + 80-200/2,8 + 105/3,5 + SB800+ 50/1,8 ) Skradzione 30/08/2008 w okolicach Płońska

Komentarz

• poszukiwacz2006
                            Uzależniony
                            • 2007
                            • 824

Wats0n, ewa_olsztyn - kurde, ja też pracuję w cyrku z psami, w którym cały czas szukam za pieniądze prawdy.
                            Do pracy - 50d, 6d, 135 2.0, 85 1.8, 35 1.4, 24-70 is, DJI Phantom 3, + lampy, wyzwalacze, gripy, rigy, statywy....
                            hobbystycznie - brak czasu niestety :-(

Komentarz

• venomer
                              Coś już napisał
                              • 2007
                              • 52

No dobra nie czytałem całego wątku ale też się dopiszę

Obecnie:
                              Student III roku lek med. CM UMK w Bydzi.

Pasje - fotografia, downhill, snowboard, wcześniej tworzyłem wałki i remixy i bawiłem sie w Fotografa dla GW w oddziale w Bydgoszczy.
                              Moje skromne portfolio.
                              Mój fecebook'owy profil
                              ""Artysta czy nie, fotograf zawsze jest sensualistą. Wzrok porusza się w świecie uczuć, a nie intelektualnych dywagacji""

Komentarz

• Tezet-gdynia
                                Pełne uzależnienie
                                • 2008
                                • 1283

A ja jestem bankowiec :P pracuje w banku, a fotografi interesuje sie ze wzgledu na baaaardzo zaprzyjazniona grupe taneczna Na poczatku byl jakis lumix do dokumentowania wystepow, teraz to juz codziennosc ze jesli cos sie dzieje to mnie mozna spotkac zawsze A z dodakowych zainteresowan to elektryka, elektronika, muzyka, grafika, sprzet audio-video i pewnie jeszcze troche tego jest
                                www.tomasz-lis.pl

Komentarz

Pracuję...