X
-
-
Żenada... Tytuł wątku jest co robimy a nie ile zarabiamy i w ile dni spłacamy 40D, szczególnie że każdy w temacie zarobków może dowolne głupoty wypisywać...Komentarz
-
Wogole nie rozumiem czemu sie tak wzburzyles o_O generalnie napisalem czym sie zajmuje
zgodnie z tematem watku.
Nie pialem ile za rabiam w przeciwienstwie do niektorych osob w tym watku tylko jak to wyglada nawiazujac do poprzednich postow.
wiec moze zwroc raczej uwage na caly kontekst rozmowy...
CZYTANIE CZYTANIE i jeszcze RAZ CZYTANIEKomentarz
-
Trochę odgrzebie temat.
Z wykształcenia teolog
nigdy zresztą nie pracujący w swoim zawodzie. Od początku tzw. "kariery zawodowej" lądowałem w zasadzie w tym samym dziale, tj. obsługi klienta w firmach eksportujących do sąsiadów zza Odry. Przez ostatnie 5 lat prowadziłem dział reklamacji w firmie meblarskiej - robota cholernie mało wdzięczna. Jako, że w tym czasie charytatywnie podjąłem się fotografowania produktów które produkujemy, udało mi się na podstawie dotychczasowego "dorobku" zareklamować siebie w centrali firmy i mam już za sobą pierwsze normalnie płatne sesje foto. Wszystko idzie w dobrym kierunku, jestem więc tuż tuż przed założeniem własnej firmy właśnie na potrzeby współpracy/rozliczeń z moimi pracodawcami. Poza fotografią produktową rozwijam się także w temacie ślubów. Fotografia jest w tej chwili moją główną i największą pasją. Dziękować Bogu - zaczyna ostatnio przynosić dochody i żonka sama namawia mnie na inwestycje w sprzęt
Poza tym jestem zapaleńcem paintball'a.
PozdrawiamKomentarz
-
To ja dopisuje.
Tech-informatyk. Obecnie sprzedawca-handlowiec/kierownik
Oczywiscie branża zwiazana z zawodem.A po drodze było haha ślusarz,spawacz,obsługa maszyn do wyrobów metalowych itd., technolog robót wykończeniowych,budowlaniec oraz wiele innych prac
a i elektryk przez chwilke;p Wszystkiego się można nauczyć tylko na wszystko potrzeba czasu.
W naszym kraju tak już jest,że mało osób pracuje w swoim fachu
PozdrawiamKomentarz
-
No to może jeszcze ja... dziennikarz. Aktualnie Polska Głos Wielkopolski, Tygodnik Wągrowiecki, Tygodnik Pilski, naszemiasto.plKomentarz
-
Komentarz
-
No to może i ja się dopiszę
Jestem inż. informatyk (piszę właśnie pracę mgr) i jakimś cudem pracuję w swoim zawodzie
a wcześniej było: sprzedawca w sklepie RTV, pracownik BOK'u w firmie sprzedającej usługi teleinformatyczne, operator cyfrowych maszyn do obróbki odlewów (to chyba wszystko jak na razie).
Komentarz
-
a ja student jakze popularnych ostatnio stosunków miedzynarodowych..
w miedzyczasie dorabiabnie w sklepie alpinistycznym w Krakowie i wiele innych zajec (gitara,deskorolka,dziwczyna,perkusja itp)
ale na focenie o dziwo znaduje czas.. jak na razie
tzeba miec jakies priorytety
www.STANCZYK-ART.com | Canon EOS 20D | sigma 30mm 1.4 | 50mm 1.8 | sigma 70-300 f/4-5.6 | EX430II | + KIT i *******y...Komentarz
-
Systemy wizualizacji procesów przemysłowych (technologicznych). Goście oprogramowują sprzętowe sterowniki PLC, a ja staram się to pożenić z człowiekiem (technologiem) w sposób jak najbardziej optymalny, wydajny i estetyczny na PCKomentarz
-
Witam!
Pracuję w pewnej firmie florystycznej. Zajmuję się szeroko rozumianymi dokumentami reklamowymi w firmie, począwszy od katalogu wewnętrzego przez różne reklamówki i broszurki reklamowe, po obszerne katalogi 200 stron A4 dwa razy do roku. W ofercie jest ponad 10 000 artykułów, no i ktoś musi robić tym kwiatkom, drzewkom, roślinkom zdjęcia, więc fotografia wyszła tak jakoś naturalnie. Ale mam ambicję robić to na własną rękę w niedalekiej przyszłości.
Prywatnie wolę fotografować co innego
C-F-K - foreverKomentarz
-
A ja po wielu próbach i zawodach: budowlanka, grabarz
, rzeźnik, ochroniarz, czy pracownik sezonowy u braci zachodniej wylądowałem zgodnie ze swoim wykształceniem w szkole. I tak uprawiam przeze mnie uwielbiany zawód a przez wielu dziadoszony i znienawidzony może nie tyle zawód co grupa zawodowa, jak powszechnie pewnie wiecie u nas w Polsce wszyscy znają się na wszystkim najlepiej
Więc uczę naszą młodzież orientacji i sprawności fizycznej
. Nie ma litości 

"kto nie był buntownikiem za młodu, ten umrze świnią na starość..."Komentarz
-
no to jak odgrzane to i ja
jeszcze student i niestety juz niedlugo, a oprocz tego 'informatyk' w IBDiM i konstruktor w Danieli Wean United
z hobby to foto i domowki
a kiedys capoeira, ehhh...
na CBKomentarz
-
Liznolem pare szkol, w roznych kierunkach, od elektroniki i mechaniki po informatyke, zawodowo jestem grafikiem, glownie na potrzeby druku, na drugim etacie robie zdjecia, i z tym drugim tematem wiaze wieksze nadzieje na przyszlosc :P50D 10-22 50 f1.8 24-75 f2.8 70-300 580 EX IIKomentarz
-
No to i ja coś o sobie napiszę. Jestem absolwentem m.in Politechniki Śląskeij (bardzo mało tu absolwentów) na Wydziale Eneretycznym , czyli tzw inż. energetyk.
Pracuję w "swoim" zawodzie w pewnej polskiej elektrowni.
Oczywiście moim hobby jest fotografia , choć efekty jak narazie są mizerne , ale mam nadzieję ,że się poprawię ...-owe zabawki + parę zoom-ów ; coś stałego i błysk
uczę się robić ... zdjęcia i stronkę ... www.ecki74.za.plKomentarz
Komentarz