X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • 1507
    Początki nałogu
    • 2006
    • 327

Zamieszczone przez In-victus
    A co,jest jeszcze trudniej niż mi się wydawało?
    nie, powodzenia w dobrym tego słowa znaczeniu, no życzę ci zebyś trafił jak najlepiej:-P
    http://canon-board.info/showthread.php?t=38203

Komentarz

• Krzychu
      Pełne uzależnienie
      • 2004
      • 3611

Zamieszczone przez crater
      zarabiam jak na siebie caliem sporo, a na innych nieiwem.

wiem ze dizeki tej pracy moglem kupic 40D i splacic je w 4 miesiace - srednio odczowajac splate aparatu
      Żenada... Tytuł wątku jest co robimy a nie ile zarabiamy i w ile dni spłacamy 40D, szczególnie że każdy w temacie zarobków może dowolne głupoty wypisywać...
      Pozdrowienia,
      KZ
      KZ Aviation Photography

Komentarz

• crater
        Początki nałogu
        • 2006
        • 399

Zamieszczone przez Krzychu
        Żenada... Tytuł wątku jest co robimy a nie ile zarabiamy i w ile dni spłacamy 40D, szczególnie że każdy w temacie zarobków może dowolne głupoty wypisywać...

Wogole nie rozumiem czemu sie tak wzburzyles o_O generalnie napisalem czym sie zajmuje zgodnie z tematem watku.

Nie pialem ile za rabiam w przeciwienstwie do niektorych osob w tym watku tylko jak to wyglada nawiazujac do poprzednich postow. wiec moze zwroc raczej uwage na caly kontekst rozmowy...

CZYTANIE CZYTANIE i jeszcze RAZ CZYTANIE
        www.facebook.com/StudioColorbox

Komentarz

• woyd
          Początki nałogu
          • 2005
          • 488

Trochę odgrzebie temat.

Z wykształcenia teolog nigdy zresztą nie pracujący w swoim zawodzie. Od początku tzw. "kariery zawodowej" lądowałem w zasadzie w tym samym dziale, tj. obsługi klienta w firmach eksportujących do sąsiadów zza Odry. Przez ostatnie 5 lat prowadziłem dział reklamacji w firmie meblarskiej - robota cholernie mało wdzięczna. Jako, że w tym czasie charytatywnie podjąłem się fotografowania produktów które produkujemy, udało mi się na podstawie dotychczasowego "dorobku" zareklamować siebie w centrali firmy i mam już za sobą pierwsze normalnie płatne sesje foto. Wszystko idzie w dobrym kierunku, jestem więc tuż tuż przed założeniem własnej firmy właśnie na potrzeby współpracy/rozliczeń z moimi pracodawcami. Poza fotografią produktową rozwijam się także w temacie ślubów. Fotografia jest w tej chwili moją główną i największą pasją. Dziękować Bogu - zaczyna ostatnio przynosić dochody i żonka sama namawia mnie na inwestycje w sprzęt Poza tym jestem zapaleńcem paintball'a.

Pozdrawiam

Canon 5DmII + 40D + 24-70 f2.8 L + 17-40 L + 85 f1.2 L + 35mm f1.4 L + 70-200 f2.8 L + Tamron 28-75 + EF 50 f/1,4 II || Canon 580EX II + studyjne błyskotki 3000W || Blog || digart

Komentarz

• JiNN
            Zablokowany
            • 2007
            • 220

To ja dopisuje.

Tech-informatyk. Obecnie sprzedawca-handlowiec/kierownik Oczywiscie branża zwiazana z zawodem.A po drodze było haha ślusarz,spawacz,obsługa maszyn do wyrobów metalowych itd., technolog robót wykończeniowych,budowlaniec oraz wiele innych prac a i elektryk przez chwilke;p Wszystkiego się można nauczyć tylko na wszystko potrzeba czasu.

W naszym kraju tak już jest,że mało osób pracuje w swoim fachu

Pozdrawiam

Komentarz

• Jedi
              Coś już napisał
              • 2008
              • 80

No to może jeszcze ja... dziennikarz. Aktualnie Polska Głos Wielkopolski, Tygodnik Wągrowiecki, Tygodnik Pilski, naszemiasto.pl
              http://www.arkadiuszdembinski.com

Komentarz

• a-w
                Coś już napisał
                • 2007
                • 61

Zamieszczone przez k.y.h
                Witam

Jestem archiektem (oj niewielu nas tutaj,pozdrawiam)
                No nie jest tak żle
                Razem ze mną jest już chyba czterech + jeden student

Komentarz

• gotrek

No to może i ja się dopiszę Jestem inż. informatyk (piszę właśnie pracę mgr) i jakimś cudem pracuję w swoim zawodzie a wcześniej było: sprzedawca w sklepie RTV, pracownik BOK'u w firmie sprzedającej usługi teleinformatyczne, operator cyfrowych maszyn do obróbki odlewów (to chyba wszystko jak na razie).

Komentarz

• FREEQ
                    • 2008
                    • 14

a ja student jakze popularnych ostatnio stosunków miedzynarodowych..
                    w miedzyczasie dorabiabnie w sklepie alpinistycznym w Krakowie i wiele innych zajec (gitara,deskorolka,dziwczyna,perkusja itp)

ale na focenie o dziwo znaduje czas.. jak na razie tzeba miec jakies priorytety
                    www.STANCZYK-ART.com | Canon EOS 20D | sigma 30mm 1.4 | 50mm 1.8 | sigma 70-300 f/4-5.6 | EX430II | + KIT i *******y...

Komentarz

• Toffic
                      Bywalec
                      • 2005
                      • 235

Systemy wizualizacji procesów przemysłowych (technologicznych). Goście oprogramowują sprzętowe sterowniki PLC, a ja staram się to pożenić z człowiekiem (technologiem) w sposób jak najbardziej optymalny, wydajny i estetyczny na PC
                      Fotografia

-

Komentarz

• Mellan
                        Pełne uzależnienie
                        • 2007
                        • 1851

Witam!
                        Pracuję w pewnej firmie florystycznej. Zajmuję się szeroko rozumianymi dokumentami reklamowymi w firmie, począwszy od katalogu wewnętrzego przez różne reklamówki i broszurki reklamowe, po obszerne katalogi 200 stron A4 dwa razy do roku. W ofercie jest ponad 10 000 artykułów, no i ktoś musi robić tym kwiatkom, drzewkom, roślinkom zdjęcia, więc fotografia wyszła tak jakoś naturalnie. Ale mam ambicję robić to na własną rękę w niedalekiej przyszłości.
                        Prywatnie wolę fotografować co innego
                        C-F-K - forever

Komentarz

• oszczepnik
                          Początki nałogu
                          • 2008
                          • 279

A ja po wielu próbach i zawodach: budowlanka, grabarz, rzeźnik, ochroniarz, czy pracownik sezonowy u braci zachodniej wylądowałem zgodnie ze swoim wykształceniem w szkole. I tak uprawiam przeze mnie uwielbiany zawód a przez wielu dziadoszony i znienawidzony może nie tyle zawód co grupa zawodowa, jak powszechnie pewnie wiecie u nas w Polsce wszyscy znają się na wszystkim najlepiej Więc uczę naszą młodzież orientacji i sprawności fizycznej . Nie ma litości
                          "kto nie był buntownikiem za młodu, ten umrze świnią na starość..."

Komentarz

• Elajasz
                            Bywalec
                            • 2007
                            • 124

no to jak odgrzane to i ja
                            jeszcze student i niestety juz niedlugo, a oprocz tego 'informatyk' w IBDiM i konstruktor w Danieli Wean United
                            z hobby to foto i domowki a kiedys capoeira, ehhh...
                            na CB

Komentarz

• ToSemJa
                              Bywalec
                              • 2007
                              • 138

Liznolem pare szkol, w roznych kierunkach, od elektroniki i mechaniki po informatyke, zawodowo jestem grafikiem, glownie na potrzeby druku, na drugim etacie robie zdjecia, i z tym drugim tematem wiaze wieksze nadzieje na przyszlosc :P
                              50D 10-22 50 f1.8 24-75 f2.8 70-300 580 EX II

Komentarz

• ecki74
                                Początki nałogu
                                • 2006
                                • 289

No to i ja coś o sobie napiszę. Jestem absolwentem m.in Politechniki Śląskeij (bardzo mało tu absolwentów) na Wydziale Eneretycznym , czyli tzw inż. energetyk.
                                Pracuję w "swoim" zawodzie w pewnej polskiej elektrowni.
                                Oczywiście moim hobby jest fotografia , choć efekty jak narazie są mizerne , ale mam nadzieję ,że się poprawię ...
                                -owe zabawki + parę zoom-ów ; coś stałego i błysk

uczę się robić ... zdjęcia i stronkę ... www.ecki74.za.pl

Komentarz

Pracuję...