X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • KMV10
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 2320

Zamieszczone przez gawryl
    wic co tam mierzyles - cos z optyki? atomow? he? (doswiadczenie?)
    rentgenografia strukturalna czyli robiłem zdjęcia cząsteczek... Straszna nuda Aczkolwiek sprzęt tez ciekawy, kamera CCD ukazująca to co zarejestruje sonda niskotemperaturowa (ciekły azot). Swojego czasu to była rewelacja - dzisiaj standard, kosztowny, ale standard.

Komentarz

• tomsong
      Bywalec
      • 2004
      • 143

a ja student kiedys w szczecinie, teraz koncze prawo w gdansku...zaocznie, wiec czasu mnostwo...

oprocz tego porady prawne, nurkowanie, tenis i oczywiscie fotografia, ktora czasem tak wciagnie, ze czlowiek nie mysli o sesji egzaminacyjnej

ale dzieki fotografii, corazz bardziej czlowiek wciaga sie w sztuke, pochlania go to... ale to juz na osobny temat.

Pozdrawiam
      Ostatnio edytowany przez tomsong; 1010.
      ---
      www.thomasgulla.com

Komentarz

• Pietro
        Bywalec
        • 2005
        • 132

Zamieszczone przez djtermoz
        Niby tak, ale nie w Hameryce. Tutaj maja tak gesto porabane jednostki ze glowa boli. Juz wole Torry (bo o Pascalach to nikt tu nie slyszal) niz ich lokalne wynalazki jak "funt na cal kwadratowy". To dopiero jest dziki szal jak sie cos takiego widzi.

Bogu dzieki ze przynajmniej nanometrow nie zamienili na jakies ulamki cala...

A poza tym - odleglosc w milach, wzrost w stopach i calach, masa w funtach/uncjach, piwo w "cieklych uncjach", paliwo w galonach, temperatura w fahrenheitach. Ech, co za kraj...
        No, a sila w kipsach. No i oczywiscie cal dzieli sie na szesnaste czesci. Koszmar jezeli myslisz w mm, cm i metrach, ale jak przestajesz przeliczac to jest do zniesienia.
        Ostatnio edytowany przez Pietro; 2419.
        Idzie Panie nowe....

Komentarz

• Macios
          Uzależniony
          • 2005
          • 692

No to ja widzę, że jestem "nietechnicznej mniejszosci";-) Skonczyłem ekonomię w Szczecinie i urban management w rotterdamie. Na codzień zajmuję się planowaniem rozwoju regionalnego w UM, ale mam nadzieję, że się to już niebawem zmieni... Szukam pracy, bo co z tego, że mam 2xmgr, niektóre języki trochę opanowane, skoro zarabiam mniej niz średnia krajowa....... Fotografię odkryłem - jako "zajęcie towarzyszące" podrózom, a teraz nie tylko chce dokumentowac, ale rozwijać sięw tym kierunku, jak na upartego samouka przystało;-)
          galeria

Komentarz

• adamek
            Pełne uzależnienie
            • 2004
            • 2265

I ja także student...
            I roku kulturoznastwa na UAM i II roku (mam nadzieję, po Kampanii wrześniowej ) fotografii w Wielkopolskiej Szkole Fotografii. Dorabiam jako fotograf i wychowawca na koloniach.
            Hobby: (tu Was zaskocze ) fotografia , a także muzyka - w tym gra na bębnach afrykańskich i kubańskich, sport i harcerstwo
            Miłego dnia
            adam jastrzębowski
            cyfra i analog. obiektywy, statyw i monopod
            tu tu

Komentarz

• Polaco
              Pełne uzależnienie
              • 2005
              • 1135

A ja ekonomista, 2 etaty + korepetycje z hiszpana. Na fotografie malo czasu zostaje, ale jak jest to wykorzystuje go na maxa

Jako dodatkowe hobby chyba bedzie jazda konna (w weekend byly juz pierwsze sukcesy na "kopytach")
              Canon 20D + kit, Tamron 28-75 F/2.8, Canon 70-200 F/4, w planach cala reszta
              Troche moich knotow

Komentarz

• TOPOL
                Początki nałogu
                • 2004
                • 321

A ja, cóż... Fotoreporter już x lat, do tego praca w teatrze, Urzędzie Miasta ( www.tarnow.pl - zapraszam) i dla wydawnictw reklamowych. Taka mała firma jednoosobowa :-)
                http://www.topol.pl

Komentarz

• ripek
                  Pełne uzależnienie
                  • 2005
                  • 1486

A witam Pana Pawła

Zajmuję się prowadzeniem portalu miejskiego - generalnie informatyk ze mnie
                  Ostatnio edytowany przez ripek; 2691.
                  Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

Komentarz

• Vitez
                    zło konieczne
                    • 2004
                    • 19804

Production Support Officer w Citibanku Handlowym - czyli mniej wiecej pierwsza linia kontaktu pomiedzy wszelkimi uslugami IT (technicy, administratorzy, wdrozenia) a managementem.
                    Studiowalem Computer Science = informatyka w jez. angielskim na Politechnice Warszawskiej.
                    Hobby to muzyka (gitara od dawna, kiedys rowniez rozne music makery), gry komputerowe (strategia, fpp).
                    Rodziny wlasnorecznie zalozonej (żona, dzieci) na szczescie jeszcze brak, wiec troche czasu i pieniedzy na hobby pozostaje bo pracy do domu nie przynosze

Komentarz

• Pietro
                      Bywalec
                      • 2005
                      • 132

Witam i ja Szanowne Kolezenstwo z mojego rodzinnego Tarnowa.
                      Idzie Panie nowe....

Komentarz

• Coronado
                        Początki nałogu
                        • 2005
                        • 291

Zamieszczone przez mmsza
                        He he, no witam kolegę "po reduktorze"
                        W hameryce to pewnie glównie rockcrowlingiem się parasz?.
                        No witam, witam. Az tak dobrze to nie jest - mam zwykle SUV, ale i tak juz sie nadaje do malowania Lubie dlugie dzikie trasy na odludziu (zwlaszcza pustynia lub gory) - gdzie rowniez sa okazje na fajne foty. A poczatki tego to Fiacik Uno 1.4 i kilkakrotne zciaganie traktorem z pol pod Krakowem i na Suwalszczyznie przez okolicznych rolnikow...

Pozdrawiam
                        Coronado

Moja galeria: MyLightscapes.com
                        Chcesz na swoich zdjęciach? Jest na to świetny sposób: zajrzyj tutaj lub tutaj.

Komentarz

• trzastek

Robię za "dyra" od IT i administracji w firmie ,która jest znana z odkurzaczy i innych agd. Obecnie przenoszę się do MSW (Miasta Smoka Wawelskiego - żeby nie było ;-) ) więc będę kursował między dwoma stolicami :-P

Komentarz

• Tomasz Golinski
                            Pełne uzależnienie
                            • 2004
                            • 8623

Zamieszczone przez akustyk
                            doktoracik. ale nie z fizyki jak to tutaj popularne
                            mnie miales na mysli?
                            30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
                            Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

Komentarz

• ddarc
                              Bywalec
                              • 2005
                              • 182

Praca

Videofilmowanie i Foto
                              ddarc ....Canon 50D,30D,C 24-105 F4,Samyang 8mm,C 70-200 F4 ,Kit18-55 II,580EX,SLIK PRO 340 DX,

Komentarz

• krzys121
                                Dopiero zaczyna
                                • 2005
                                • 49

Uczen LO w kalsie mat-fiz. Inne hobby to lotnictwo, vatsim.

Komentarz

Pracuję...