Zamieszczone przez Tomasz Golinski
X
-
od 5 lat prowadzę zakład fotograficzny i studio.Kiedyś troche nurkowałem,teraz jest za mało czasu nawet na 3 dniowy urlopKomentarz
-
student, bardzo underground'owy kierunek - marketing i zarzadzanie. od pazdziernika sluchacz na kursie foto w katowicach, jak sie uda wszystko
Komentarz
-
Komentarz
-
ul. harcerzy wrzesnia 39 - albo jakos tak. bylem na poczatku lipca na dniach otwartych, calkiem przyjemnie: malutkie studio (a tam duuuzy wielki format ;-) ), ciemnia kolorowa, ciemnia biala, sala z kompami.
Komentarz
-
W banku pracuję, dużym, niekomercyjnym
Klientów nie widuję (na szczęście - tzn. ich szczęście że mnie nie widzą
za to często się słyszymy.
Poza tym mamy z żoną 2 dzieci, więc szkła takie jak w podpisie i inne nie będą w dającej się przewidzieć przyszłości...Komentarz
-
Zamieszczone przez beachcomberul. harcerzy wrzesnia 39 - albo jakos tak. bylem na poczatku lipca na dniach otwartych, calkiem przyjemnie: malutkie studio (a tam duuuzy wielki format ;-) ), ciemnia kolorowa, ciemnia biala, sala z kompami.
http://www.fotoedukacja.edu.pl/pliki/szkola.html
ale ten swiat maly...
tak jak sie spodziewalem, moja buda, od jutra jestem tam uczniem na studium fotograficznym hehe, moze jakis meeting beachcomber ? 
o ile dobrze kojarze to organizuje to byla ekipa grupy fotograficznej www.natechwile.pl, oni pokonczyli to studium ktore ja wlasnie zaczynam, jutro Ci napisze jakie jest moje odczucie ze srodka ZSTiO im. E. Abramowskiego
Ostatnio edytowany przez thorin; 2366.
Komentarz
-
A ja pracuje jako realizator dzwieku w Rozglosni Regionalnej Polskiego Radia w Katowicach
Realizuje reklamy, audycje muzyczne, nagrania i temuż podobnież! 
Z wykształcenia to jestem filozofem (Uniwersytet Śląski)
A fotografia interesuje sie od bardzo dawna. Ale ciagle bardzo amatorsko.
Serdecznie pozdrawiam forumowiczow!
Komentarz
-
Agent Ubezpieczeniowy.
Zajmuję się ubezpieczeniami życiowymi i ubezpieczeniowymi funduszami kapitałowymi , jak jest taka potrzeba to również ubezpieczeniami majątkowymi.
Fotograf amator.
Hobby : Foto , Gentoo Linux, akwarium, wędkarstwo, włuczenie sie po kraju i świecie.
Rezyduję z żoną i córą oraz moim kochanym bokserkiem Brando Korsyka w Gliwicach.Ostatnio edytowany przez Gość; 2808.Komentarz
-
Eeeee fajnie czyli babrzesz się wokół szóstego stanu skupienia, robią to coś w Toruniu na UMK.Zamieszczone przez gawrylkondensacja Bosego Einsteina, ale ja ,,pracuje'' z tak zimnymi atomami wylacznie w komputerze
EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8 | EF 24-105/4 | EF 70-200/2.8| EF 100-400/4.5-5.6 | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4 | EF 135/2| EF 100/2.8 Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
Komentarz
-
Coś o sobie, z wykształcenia biolog molekularny ale za to słabo w Polsce płacą więc prowadzę firmę w zakresie zaawansowanych technologii pomiarowych, doradztwo, sprzedaż i support. Fotografia to moje hobby i odreagowanie od rzeczywistosci.EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8 | EF 24-105/4 | EF 70-200/2.8| EF 100-400/4.5-5.6 | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4 | EF 135/2| EF 100/2.8 Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
Komentarz
-
Ja prowadze wlasna dzialalnosc - reklama z dosc szerokim rozgalezieniem uslug, glownie kreacja wizerunku firmy..Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.Komentarz
-
-
Jak ktoś tu już napisał, jestem po "kierunku undergroundowym :wink: " : Finanse i Bankowość na uniwerku w Gdańśku, ostatnio Studia Podyplomowe z Finansów i Rachunkowości.
Pracuję jako "dyro" od finansów w grupie dużych gospodarstw rolnych.
Hobby to (oprócz "pstrykania" :wink: ) muzyka, sport, podróże, historia.
Niestety większość hobby trochę zaniedbana
... Brak czasu, a tak naprawdę, to zła jego organizacja
.
Slaw, my dostarczamy do Frito surowiec, abyś, po jego przetworzeniu, miał co "logistykować
".
Komentarz
-
Komentarz