Zamieszczone przez sp7uto
X
-
zboczeniec!Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a. -
Koncze niedlugo Politechnike Warszawska, pracuje w zawodzie jako projektant oprogramowania i developer w jednej z wiekszych polskich firm software'owych.Komentarz
-
-
kurczę, nie będę oryginalny - wszak zdecydowana większość forumowiczów ma wykształcenie techniczne :-o . Skończyłem Teorię Konstrukcji Inżynierskich na Politechnice Krakowskiej, a pracuję w firmie motoryzacyjnej Delphi, w Centrum Technicznym w Kraku jako Product Line Purchasing Leader dla lini amortyzatorów w dziale zawieszeń.
inne hobby? - podróże, włóczęga i zaglądanie tam, gdzie diabeł mówi dobranoc ;-)
jak połączyć codzienne życie z fotorafią? kurczę nie wiem ;-) ja mam największy problem ze zwolnieniem i załapaniem klimatu do fotografowania. Wszak tego nie można robić w biegu
Komentarz
-
Dlaczego nie ma takich działów w firmach softwarowych?Zamieszczone przez Kubaman(...) w dziale zawieszeń.
(-:Komentarz
-
rozumiem, że masz do wymiany amortyzatory w swoim aucie
Niestety, pracownicy nie mogą kupować nic taniej, bo w ten sposób firma poszłaby z torbami (naprawdę zdiwiłbyś się ile mogą kosztować części samochodowe dla producentów aut). Poza tym w Krakowie projektuje się amortyzatory, ale produkuje gdzie indziej na całym świecie, my nie mamy fabryki.Komentarz
-
Nie zrozumiales Kubaman... chodzi o to ze software komputerowy lubi sie zawieszac ... czasem tak zlosliwie ze trzech kroli (ctr+alt+del) nawet nie pomaga. Mowa oczywiscie o Winzgrozowym software.Komentarz
-
Wykształcenie mieszane :wink: (średnie + 2.5 roku PG o/Elbląg)
Jeżeli chodzi o średnie to tajne/przez poufne - spalić przed przeczytaniem :-D
Zawód wykonywany informatyk - sporo ich tu - a konkrentnie administracja serwerami - linux i novell
Zainteresowania: fizyka, technika(szczególnie kosmiczna,elektronika i motoryzacja), S-F. astronomia, wędkarstwo i ostatnio powrót do fotografii__________________
30D 8) + KIT, EF 28/2.8, EF 50/1.8, S APO SMII 70-300/4-5.6, 420 EX, Sherpa 250R i RUP-43Komentarz
-
Programista/developer
Wykształcenie: FTIMS - Politechnika Łódzka
Obecnie Szczecin w planach Trójmiasto ;-)Komentarz
-
Produkuję to, co słychac na antenie Radia Gdańsk, znaczy się... psuję dźwięk za konsoletą w studiu. Poza tym różne zabawy z dźwiękiem i inne sprawy teletransmisyjne
Komentarz
-
Montaz okien to tak zawodowo. A z wyksztalcenia elektronik i amatorsko bawie sie w naprawe sprzetu a hobby to lotnictwo i nietrudno sie domyslec co wychodzi z polaczenia samolotow i fotografowania... [same problemy kolo lotniska... he he].airliners.net
50D + BG-E2 + 70D
+ 17-40 L USM + 50 f1.8 STM + 24-105 L IS USM + EF 100-400 L IS USM + Sigma 150-600 S + SpeedLite 430EXKomentarz
-
mój kolega - powiedzmy informatyk - pracował kiedyś w firmie farmaceutycznej Galxo Welcome w dziale czopków - też ładna nazwaZamieszczone przez minekDlaczego nie ma takich działów w firmach softwarowych?Zamieszczone przez Kubaman(...) w dziale zawieszeń.
(-:
pozdro.,
m.
foto to hobby od dawna (od zenita), jednak obecnie mała własna firma + rodzinka i dzieci = faktyczny brak czasu, tzn. o ile uda mi się gdzieś wyrwać i popstrykać, to już na pewno nie mam czasu na porządną obróbkę efektów
pozdro.,
m.
No a ja studiuję architekturę na Politechnice Krakowskiej, niebawem będę kończył również Informatykę w Nowym Sączu (w obecnej chwili mam tam dziekankę, aby jakoś sobie poradzić na architekturze i nie ciągnąć 1000 rzeczy na raz)... Poza studiami - w chwili obecnej - praca - projektuję kominki i piece kaflowe. W wolnych chwilach górki, współpraca z ciekawymi ludźmi - ze Strażą Graniczną włącznie
, rower, wspinaczka, żeglarstwo - słowem to co uznane, za dosyć popularne sporty 'ekstremalne'
a także grafika 3D - wizualizacje architektoniczne, postprodukcja otrzymanych materiałów w PS itp... Czyli na koniec - za dużo roboty nie w tym chwilach kiedy potrzeba...
5D mkII | 17-40 f4 | 24-70 f2.8 | 85mm f1.8 USM | 580EX II | 430 EXII |
rozdarty pomiędzy architekturą a fotografią...Komentarz
-
hehe, niezłe. No ale jak już mamy być dokładni, to dział sie nazywa Chasis, Ride Dynamics - Suspension Systems, więc nie da się tak łatwo przełożyć na informatyczne 'zwisy" bądź inne ciekawe skojarzenia ;-)Zamieszczone przez mxwmój kolega - powiedzmy informatyk - pracował kiedyś w firmie farmaceutycznej Galxo Welcome w dziale czopków - też ładna nazwa
Komentarz
Komentarz